Mamica Osha je rekla, da je mala Arya sicer fletna in super duper lušna, ampak bi tudi ona imela nekaj slikic na forumu in svoj kavč, tako da smo jo malo poslikali. Žel večinoma brez fleša in s slabim fotoaparatom, ker fleša ne maramo, fotoaparat je pa predpotopni.
Torej, Oško je treba izjemno pohvaliti. Iz divjačke prvih dni postaja prava scrtljanka. Sicer se še ni zgodilo, da bi se prišla načrtno božati v naročje, imava pa že nekaj časa redno crkljanje zjutraj, pa potem še večkrat dnevno. Sedaj se le redkokdaj zgodi, da bi pobegnila pred mano ali da bi se ustrašila roke, skoraj vedno se muca pod nogami ter redno prede in dela zvezdice

Postala je tudi razigrana, zanimajo jo igračke, razume in igra se z ostalima dvema mačjima cimroma... Skratka, postala je izjemna muca z najmehkejšo dlako (Arya jo je očitno podedovala po njej), roza noskom in milim pogledom, ki uživa v človeški in mačji družbi. Čaka samo še čisto svoj dom, ki si ga lahko deli tudi z drugimi štirinožniki, ni pa to nujno.

In še slikica za konec izpred nekaj minut - sem rekla nekaj časa nazaj da se bom jokala ko se bo prvič prišla pocartat v naročje. Sem se zmotila, nisem jokala, slikala sem pa

Izjemno ponosna tazačasna sem