Leo in Pupi

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To apr 08, 2014 9:48 am

Re: Tri lastniške muce

Pa saj ste včasih enkrat letno preverjali vse posvojene mačke, kako jim gre - ali tega ne počnete več? Je pa res, da človek lahko deluje super duper posvojitelj, potem je pa zgodba popolnoma drugačna :S :girlsad: :bad:
Kakorkoli že, zanjo ni nobenega opravičila, za njene starše pa še posebej ne (kakor sem razumela, so ostali njim na grbi, oni pa niso hoteli skrbeti zanje?) :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 9:52 am

Ne, nikoli jih nismo redno enkrat letno preverjali (sistematično vse). Imamo jih že skoraj 2000 v svojih domovih od leta 2007, le kako naj bi jih enkrat letno vse preverili? Pa tudi, kdo bo to delal?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To apr 08, 2014 9:57 am

ojoj ubogi ubogi muci :( KAKO lahko gledaš prestradano žival in to v lastnem domu, KAKO??????? Moje itak skoz vlačim po rokah, ampak odkar vem za te tri, jih pa še petkrat bolj objemam in lupčkam ...se mi zdi, da bolj za lastno tolažbo kot njihovo udobje ....

Ubogi mačji reveži ... da bi le prišli skozi brez trajnih fizičnih posledic ... psihične bodo pa ostale, gotovo ... :girlsad:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Šempeter

Odgovor To apr 08, 2014 10:01 am

:( :girlsad: Kako pa je prišlo do tako slabih zob? Je to v zvezi z pomanjkanjem kisline oz. sline v ustih... ali pa so trpele tudi žejo - bile brez vode..
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 10:04 am

helena je napisal/-a:Ne, nikoli jih nismo redno enkrat letno preverjali (sistematično vse). Imamo jih že skoraj 2000 v svojih domovih od leta 2007, le kako naj bi jih enkrat letno vse preverili? Pa tudi, kdo bo to delal?

in kdaj? še vedno se sprašujem (zdaj že tri leta) kdaj ti helena sploh spiš in ješ in kaj še pač mora normalen človek početi
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To apr 08, 2014 10:11 am

:girlsad:
Cats are my favorite people.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 10:12 am

Ne vem, vem samo, da je treba it k veterinarju, če so vnete dlesni in uničeni zobje.
Noč in dan razmišljam le o tem, kake lepe tigraste zdrave bubice so bili mali ob najdbi, pa kako prijazni, igrivi faconarčki....pa si zamišljam te iste reveže, lačne, same, zanemarjene...kako so se morali počutit??? Pa ni mi jasno, kako lahko človek živi zraven in vse to gleda??? Se baše en prostor zraven s hrano in si odpenja šlic od prenajedenosti, v sosednji sobi pa so sestradane NJEGOVE živali?? Kako lahko?
Pa kako se lahko nekdo goni po svetu, se slikari za na FB, pa skoz ene dedce preganja, doma ima pa LAČNE živali, ki vsako minuto čakajo kdaj bo taisti stopil skozi vrata in jih odrešil lakote in bolečine??? Kako lahko??? Kako lahko????
In kako lahko izjavi, da ima najbolj ubogo med temi REEEES!!!!!! rad? In da ne more živeti brez nje.
A mi kdo razloži vse to, ker jaz si ne znam?

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To apr 08, 2014 10:16 am

Zgrožena. In žalostna. Da taki ljudje sploh obstajajo. Še enkrat ste dokazali, kaki angeli ste v Mačji hiši! Helena, res iskrena hvala za pomoč vsem živalim! S takimi ljudmi, kot ste v Mačji hiši, je svet malenkost lepši. Žalostno, takim ljudem bi prepovedala uporabo besede " ljubezen". Je več kot zlorabljena :(
Če hočeš spoznati pravega borca, počohaj Mici <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 10:21 am

Helena je gotova, čist gotova. Se sploh ne spravim ven iz solz, iz tesnobe in občutka nemoči.

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To apr 08, 2014 10:24 am

Po moje je odgovor samo eden in ga gre iskat k kakšnemu strokovnjaku za mentalno zdravje...ker drugega razloga, razen čiste zlobe ali maščevanje ali...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 10:31 am

Ajbelepu, daj nam ti odgovori, saj si ves čas gor na forumu. Daj odgovori, kaj človeka privede do tega, da sestrada od njega odvisna živa bitja. Pa še povej, kje se kaj zadržuješ v teh dneh, bi te rada videla.

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To apr 08, 2014 10:33 am

Helena, pogum, sedaj te res rabimo, ker smo (sem) tudi jaz (in mi vsi) šokirani in prizadeti, obljubljam, da bom pomagala (le finančno, žal) pa še bolj skrbela za moje kosmatinke. Pa, glej, verjamem, da bo v nekaj dneh vse čisto drugače. Na daljavo ti želim vliti nekaj ..ne vem, energije ali pač, kar rabiš...to delo res čustveno bolj obremeni kot se da izdržat..(še meni, ki samo berem tole)
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To apr 08, 2014 10:42 am

helena je napisal/-a:Ne vem, vem samo, da je treba it k veterinarju, če so vnete dlesni in uničeni zobje.
Noč in dan razmišljam le o tem, kake lepe tigraste zdrave bubice so bili mali ob najdbi, pa kako prijazni, igrivi faconarčki....pa si zamišljam te iste reveže, lačne, same, zanemarjene...kako so se morali počutit??? Pa ni mi jasno, kako lahko človek živi zraven in vse to gleda??? Se baše en prostor zraven s hrano in si odpenja šlic od prenajedenosti, v sosednji sobi pa so sestradane NJEGOVE živali?? Kako lahko?
Pa kako se lahko nekdo goni po svetu, se slikari za na FB, pa skoz ene dedce preganja, doma ima pa LAČNE živali, ki vsako minuto čakajo kdaj bo taisti stopil skozi vrata in jih odrešil lakote in bolečine??? Kako lahko??? Kako lahko????
In kako lahko izjavi, da ima najbolj ubogo med temi REEEES!!!!!! rad? In da ne more živeti brez nje.
A mi kdo razloži vse to, ker jaz si ne znam?

mislim, da ti pravi ljudbitelji ne znajo na tole odgovort... ker jaz dam raje za mačke, kot zase.... eni pa raje vse v svojo rit, kot pa za kogarkoli, torej totalni egoist, ampak tak bo potem tudi do svojih otrok in vsega okrog...
če maš žvali rad, jih imaš, brezpogojno, brez pomisleka, da jih ne bi nahranil... če gre kakorkoli drugače, si.... ne bom napisala kaj.....
za take samo sramotilni zid in javni linč...

upam, da se muce poberejo.... bogice... pa take lepotičke vse...
I just LOVE cats <3
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor To apr 08, 2014 10:46 am

jernejch je napisal/-a:Moje itak skoz vlačim po rokah, ampak odkar vem za te tri, jih pa še petkrat bolj objemam in lupčkam ...se mi zdi, da bolj za lastno tolažbo kot njihovo udobje ....

Enako. Ko sem videla slike teh treh revežev, me je imelo, da bi mojim takoj dala še eno porcijo hrane. Ampak je zmagal razum, ker nobeden od njih ni ravno suh.

Joj, revčki ubogi :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 10:47 am

Še jaz samo še jokam...kako mora bit tole v živo, si ne znam predstavljat. Kaj vse so pretrpele tele uboge mačje duše, nič krive, nič dolžne...
Omojbog...nimam besed... :'(

Resnično upam, da mučitelje doleti ustrezna kazen, da se mi povrne malce upanja, ker ga res, res rabim.

Helena, drži se!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor To apr 08, 2014 10:59 am

Groza, groza groza :devil:
Kaj je tej ženski, mačke izstrada sedaj pa se naslanja po forumu in bere prispevke ali kaj ? Ma sej ne moreš verjet :dash: :dash:
Te uboge muce je zaprla v nek prostor in jih po cel teden sploh ni pogledala :dash: :dash: :dash: res grozljivo
Sploh ne morem razumet, kako lahko to narediš, da jim ne daš jest :devil: :devil: DA NE DAŠ SVOJI ŽIVALCI JEST :dash: :dash: halo, kaj je s tabo ženšče ? Si gledala dokumentarec kako je Stalin izstradal Ukrajince, pa si še ti probala :dash: :dash: :dash:
Upam, da je še kje pravica in bo tudi tebe usoda kaznovala za tvojo krutost :threaten: :threaten:
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To apr 08, 2014 11:10 am

Redko se oglašam tukaj gor...ampak tokrat sem pa res šokirana. Kako je to sploh mogoče?? Spomnim se njenega nicka od pred časom in tudi pozitivnega pisanja, zdaj pa to? Ne glede na to v kakšni stiski, morda tudi finančni. se človek znajde, je treba poiskati pomoč, prej in ne dopustit da se to zgodi. Konec koncev je vedela, kje je muce dobila in bi lahko zaprosila za pomoč. Res nerazumljivo mučenje živali, nekoga, ki bi jih naj imel rad. GROZA! Upam, da bo odgovarjala za to , res.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 11:24 am

To ni delo finančne temveč resne mentalne krize. Sem čist prepričana, da bi ji vsak od nas dal za tavelik žakelj briketov, če bi prosila za pomoč.
Helena, veeelik objem.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To apr 08, 2014 11:33 am

helena je napisal/-a:Helena je gotova, čist gotova. Se sploh ne spravim ven iz solz, iz tesnobe in občutka nemoči.

Helena :kiss:
Ti pošiljam pozitivno energijo, da zdržiš, tisto, kar je za nazaj, pa tisto, kar bo za naprej.

Žal je tvoje poslanstvo na tem svetu takšno, ki je vezano na bolečino in trpljenje drugih, tistih najbolj nemočnih, veliko pogosteje, kot pa so trenutki lepi. Ampak takšni ljudje, kot si ti, vsaj meni dajejo vedeti, da pa ni vse tak šit, kot se morda včasih zdi.

Si želim, da bo "skrbnica" dejansko odgovarjala za svoja dejanja in da bomo vsaj enkrat videli en primer mučenja živali dobiti tak epilog, kot si ga zasluži. Za vse tiste, ki vas tako zelo zanima, kdo je tale "skrbnica", jo pa samo poiščete v spletnem brskalniku po njenem nicku, saj ni težko najti. Ne vidim pa v tem sicer nobene prave koristi, ker zakaj bi se sploh kdo ukvarjal z takimi ************ (se sama cenzuriram, da ne bo imela administratorka dela), razen če proti njej podaja ovadbo, kot bo to storila MH. Očitno itak nima j**c, da bi pojasnila svoja dejanja, si raje, kot ste napisali drugi, ogleduje svoj končni izdelek. :bad:

Ah, saj je škoda besed... tigrčka in plavooka, želim vam, da boste nekoč lahko pozabili.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 11:50 am

Mi je napisala, da so se njej zdeli čisto ok (razigrani, cartasti, blabla.....) dokler ni videla fotk na forumu. sama prisežem na čemurkoli in povedale bodo tudi priče, da so v živo desetkrat bolj grozni, kot slike lahko pokažejo. Zlorabljena, uboga, prestrašena, uničena bitja.
Kako se lahko tako spreneveda, kako je lahko tako bolano zagledana vase in v svoj lajf, da ne vidi nekoga skoraj od lakote umirati pa je spala (menda) zraven njih? In ja, seveda, brikete so zdaj po najnovejši verziji imeli že ves čas na voljo, na skrivaj jim je ponoči kuhala piščančka, da bi še malo dobrega zraven dobili. Pa kako hudiča se lahko tako lažeš? A mi smo pa vsi slepi pa prf**njeni????? 20 ur skupaj so reveži včeraj pri meni goltali cele brikete, ki so jih imeli ves čas doma na voljo??? Pa, P**** iz koga se ti norca delaš???
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov