Ker lahko kdaj v življenju pri oddaji tudi jaz kompliciram, bom tu

Pa ne zaradi mene ampak zgolj iz dobrobiti teh dveh prečudovitih bitij. Tejka in Rozi zapustita naš dom izključno v PARU in od tega ne odstopam. Vsak ki ju spozna takoj opazi njuno povezanost. Nonstop se kličeta, iščeta, bucata, skupaj norita, vse kar počne ena, zanima tudi drugo, kljub 2ma posodicama hrane, pojesta najprej eno, potem pa še drugo

Zdaj ko ju opazujem, mi je popolnoma jasno zakaj Šapa ni bila srečna nad idejo, da pride k nam samo Tejka.
Zanju iščem(o) dom, kjer ne bo malih otrok, saj jima mir ogromno pomeni, glede na to kako zelo radovedna je Rozi pa bi najraje videla, da bo ta dom stanovanje in v primeru balkona da bo ta zamrežen.
Nista naročni muci, Tejka obožuje poležavanje na 1001 površini, trenutno je najbolj aktualen radiator, če se ji počasi približaš, jo lahko pobožaš, ko pa ima svoje trenutke pa bi se božala ure in ure. Medtem pa Rozi še vedno zbeži samo da zagleda roko, ki se ji približuje, vendar ko je na vrsti igra si prej ti utrujen od mahanja s palčko, kot pa ona
(Ne, ne bom ju posvojila in ne, ne moti me če sta pri nas še 10 let
) Če ni pretežko in prevelika zmešnjava bi Tejkino temo spremenila kar v njuno