čvekava papiga
Re: Celje/ mamica Osha in Arya, Sansa in Daenerys

Slike so bolj boge, ker jih v teh kratkih dneh težko dobim v naravni svetlobi, fotoaparat imam predpotopni, Larina pa se nič ne oglasi z boljšo mašino

Arya je prava razbojnica, prva priteče preveriti, kaj se dogaja in če lahko "pomaga". Hkrati je največja mamina mazica, sploh kadar je treba "zizati" (oziroma ležati priklopljena na mamo). Njen domači vzdevek je muca uharica

Mleka mama po moje že nekaj časa nima, pocrkljajo pa se še vedno rade.

Elia je najbolj zagreta za hrano, ne spusti nobene priložnosti z posladek. Je tudi edina, ki je očarala našo staroselko Kitty, da ji dovoli krajše seanse igre in mogoče kak dotik. Domači vzdevek: Buča

Sansa je najmanjša in nabolj nežna od treh mladičk, tudi najbolj navezana na človeka. Ko se odloči, da hoče družbo, začne spuščati najbolj prisrčne čivkajoče zvoke, dokler ne najde kakšnega živega dvo- ali štirinožnega bitja za pocartati. Domači vzdevek: piskec

Mamica Osha je iz prestrašene muce zelo napredovala, najbolj pa bi ji koristil čisto njen dom, kjer bi bila edina muca ali v družbih drugih mirnih mačjih cimrov, z veseljem pa s sabo pripelje Aryo, njeno najljubšo potomko. In seveda človek, ki bi se lahko posvetil vsem njenim željam. Božanja se ne boji več, tudi ob pogledu na roko ne zbeži. Igračke ji niso pri srcu, na perota recimo sploh ne reagira. Se ji prav vidi v očeh da si misli: ja ja, vi kr lovite te fejk ptiče, jaz sem prave lovila, zdej grem pa rajši na kak briket in spat pod radiator

V glavnem, vse štiri iščejo svoje domove, Sansa in Elia v paru, Arya v paru z mamico ali v dom z mačjo družbo ali pa s sabo pripelje še kakšnega mačjehišarskega mladička. Verjetno se vas nekaj sprašuje, zakaj morajo imeti par - verjemite, mladički rabijo družbo, da se cartajo (kar je itak cel cuker za videti), da se igrajo (kar včasih reši kakšno zaveso ali prste na nogah), da se zamotijo (ali bi pustili svojega otroka samega brez družbe in igre?) in na splošno zato, da imate v hiši več veselja in cukra