NUJNO rabim pomoč!

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe sep 14, 2012 5:22 pm

Re: NUJNO rabim pomoč!

Ti jo samo večkrat fejst prečeši, pa je. S kopanjem tvegaš kakšen prehlad, posebno če je po kopanju s fenom temeljito ne posušiš. 400 g briketov v 5 dneh je veliko za majhno muco, saj odrasle muce ponavadi na mesec pojedo cca 2 kg. Ampak ker praviš, da je zelo aktivna, kalorije tudi gotovo pokuri. Pa verjetno je bila lačna v preteklosti in je zato zdaj še večji norc na hrano. Mladiči morajo imeti brikete ves čas na voljo, zato ji jih natresi nekaj več, ko jih zmanjkuje, pa jih samo dosuješ. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 14, 2012 5:52 pm

Kako ste pa kaj v Lescah opravili?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 14, 2012 5:52 pm

eva1 je napisal/-a:Evo danes smo bili pri vet. dr. Čop v Lescah! Pogledala je oči, izmerila očesn pritisk in pravi da je ali prirojena napaka očesa ali pa poškodba očesa ko je bila še res majhna! Očesni pritisk je normalen! Je pa na to oko slepa! Pravi da ni kaj za narest, da se stanje najvrjetneje se ne bo nič slabšalo/spreminjalo... Sem pa včeraj mislim da opazila 1 bolho, danes smo na hiro pregledali kožušček in nismo nič videli, ampak je vseeno priporočila da ji dam ampulu Stronghold! Kam jo moram aplicirati so mi pokazali, me pa zanima koliko časa je ne smemo božati po aplikaciji? A moram sedaj kaj posebaj razkužiti stanovanje, ali je dovolj da ga presesam in pomjem po tleh(če so res bolhe)?
Helena-kaj pa glede cepljenja in razglistenja?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 14, 2012 5:54 pm

ups, sori :girlblush: ... so me bolhe preokupirale, zgleda :girlblush:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To okt 02, 2012 8:53 am

Živjo!
Samo da sporočim, itak smo se vsi čisto preveč navezali na malo bučko, tako da Pika ostaja pri nam :yahoo: Mož se je omehčal že par tednov nazaj, ker ga je ovijala in ovijala dokler ni podlegel :girlblush: Sedaj itak pravi da ga ima Pika najraje..pa res skupi spita, najraje se carta pri njemu, ni da ni (pa toook je bil proti muci, ki si jo jaz želim in težim za njo že kar nekaj let)...
Otroci so mi uničili že 2 praskalnika, ker mislijo da morajo oni skakati po njem, tako da smo spet brez, sploh ne vem kakšnega naj kupim, da ga ne bodo uničili, ker Pika se ful rada igra na njem...Ubistvu je mali 3-letnik krivec za drugega ker je mislil da lahko on tudi pleza po njem...eh, ja mu bomo že dopovedali da to ni za njega...
Imamo pa sedaj v ulici spet nekaj novih muck, ki so jih več kot očitno spet zavrgli...pomoje znajo biti iz istega legla kot Pika, ker so si 3 ful podobni, eden pa je črnuhek..in danes ponoči sem jaz delala, in pridem zjutraj domov in vidim 2 mačka pred pragom, ki seveda takoj zbežita ko me vidita..mož potem pove, da so celo noč mjavkali in tulili, tudi Pika je od 5h najprej skoz mjavkala, tako da sva danes govorile z Heleno in gre Pika v torek na sterilizacijo...Za ostale mačke pa sem klicala na občino, da bi se jih vsaj S/K..so rekli da mi bodo javili kako dalje! Ne vem kaj je to letos, ampak v roku 1-2 mesecev je bilo v našo ulico odvrženo že enih 5, 6 mačk...eni so postali notranji mucki, za katere je poskrbljeno, za druge me pa močno skrbi, da ji ne bo čez 3 mesece kar naenkrat 20...pa še cesta je blizu, pa upam, da jih ne bo kdo zatrupil, ker je več kot očitno da gredo mucki ljudem ful na živce :(
Ok, toliko od mene...hvala vsem za pomoč :thanks: , za vse napisano, da sem me postavili na realna tla, k sem to rabila :girlblush: ...pa še par slikic od male lepotičke (slike so malo bolj slabe, ker so slikane z mobitelom)! LP

Pikina najljubša poza...
Slika
...v kateri takoj zaspi...
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 02, 2012 9:05 am

Srčkana maca, za moške trdnjave pa že tako vemo, da padejo, samo da se pojavi prava mačka. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor To okt 02, 2012 9:07 am

Kak lušten okroglobučni knedelček je <3
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 02, 2012 9:15 am

:clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor To okt 02, 2012 9:22 am

Super se je razpletlo :yahoo: :yahoo: mala je lepa, da ni za povedat :girlblush: uživajte vsi skupaj
Ni navadnih mačk

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 02, 2012 9:40 am

:clap: Super, čudovit razplet in točno kot je napisala Debra! Čudovito muco imate in srečno uživajte še naprej! :good: :yahoo:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 02, 2012 9:41 am

:) Tema je pa verjetno za v arhiv, ali pa med srečne zgodbe, na svojem kavču, da jo bomo še kaj videli in brali.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So nov 24, 2012 10:08 pm

Oj!
Sem 1x spisala že cel roman pa mi je comp zaštekal in vse izbrisalo, tako da je sedaj pa že res čas da se malo javim!
Mi z malo navihanko zares uživamo, Pika je res ena cortkana mačja lepotička, navihanka in pol, a exra prijazna mačka...z otroci uživa 100/h, ful je pridna, ničesar mi je uničuje(tok, tok), rada se boža in carta in hodi za mano ko moja senca..kjerkoli sem je Pika za mano! Sedaj sem se že navadila da predno se ubrnem na kavču najprej potipam če jo mam za ritjo in predno stopim korak nazaj pogledam če me zasleduje in sedi za mojimi nogami!
Je pa Pika prejšni teden ostala brez enega očesa, ker se ji je kar naenkrat to oko na kateri je bila že prej slepa ful povečal in postal res grozno izbočen, tako da so se vet. MH odločile da ni druge kot oko odstraniti! Šele sedaj sem videla da jo je moglo to boleti, ker sedaj je pa res neprestano v pogonu, skače , se igra...se je tudi prej, ampak ne toliko kot sedaj! Je bila pa grozno užaljena da sem jo pustila cel dan pri vet., ker k vsem ostalim se je prišla cartat k meni pa 2 dni sploh ni hotla...no seda je vse po starem :D

Ok toliko za sedaj, še par slikic in lep pozdrav! Aja se pa zelo nagibam k tem, da bi Piki priskrbela še eno mačjo družbo (mož ki je bil pa predno smo našli Piko tako proti mački je pa sedaj itak največji fan mačk), tako da sedaj se moram samo še opogumiti in posvojiti še eno :cat:
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor So nov 24, 2012 11:03 pm

Super fotke <3 :lol: Me res veseli, da ste se tk fajn ujeli in da si je tud mož premislil, tako da kar pogumno z družbo, dve maci sta bolje kot ena ;)
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Maribor

Odgovor So nov 24, 2012 11:25 pm

Cartika lepa, poze pa vidim da obvlada v nulo :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 25, 2012 9:12 am

Srčkana maca in bravo za moža. :clap: Dobro, da je šla učka preč, sicer pa tudi s preostalo čisto dovolj nagajivo gleda. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 25, 2012 9:40 am

joooozes, taprva slika je pa nadkjutkana! :girlblush:
In sem vesela, da se je mož tkole lepo spreobrnil! :good: :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 25, 2012 10:43 am

Pa naslov teme bi vam spremenila, saj je Pika pomoč več kot dobila. :) Samo povej, kakšen naslov bi rada, potem pa greste iz arhiva tudi na kavč. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 25, 2012 1:58 pm

:good: Super ste in me zelo veseli, da je muca prinesla tak preobrat in navdušila še moža. :clap:
Srečno še naprej! :bye:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 25, 2012 2:00 pm

Čist obvlada spalne poze. :D <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Po nov 26, 2012 8:06 am

ja res super :clap: :clap: Lepo, da je Pika dobila takšen krasen dom in da dobi še družbo, je pa sploh super. Uživajte vsi skupaj :kiss:
živali pač oplemenitijo naše življenje in škoda za vse tiste, ki tega nikoli ne dojamejo
Ni navadnih mačk
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov