Moderatorji: helena, renata, gipsy

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 28, 2011 1:11 pm

Re: Lokacija

Jaz ne grem prebirat kaj so grdega pisali .. Škoda energije..
Vi pa prekrasne punce, z Heleno na prvem mestu ,svojo dragoceno energijo čuvajte za mucice prepotrebne neverjetne
oskrbe.. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Držimo pesti in vam pošiljamo zvrhan koš dobrih misli, denarno bomo tudi pomagali.. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 28, 2011 1:12 pm

:good: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor Po mar 28, 2011 4:01 pm

Par dni nisem bla na forumu in sem to temo vidla šele zdaj.. Že veselo licitiram, pa še za povrh bom kaj nakazala, ker je to za zdaj edini način, da lahko pomagam (razen, če gre na lokacijo kdo iz lj pa rabi še kakšno dodatno roko + 1 normalno velik + 1 večji boks (moja dva velikana dam skup v njega, tako da je res velik - pasji) ). No, pa vse vas čudovite prostovoljke 100%-no podpiram in navijam za vas ter za vse mačje lubčke. Ne se ozirat na zlobne jezike, njim se bo že vrnilo slej ko prej. Če ne drugega, taki zlobneži nikoli niso srečni..
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 28, 2011 5:35 pm

Dogovorjeno z lokalno veterino, prve muce gredo že jutri na poseg, bodo tudi razparazitene, veterinarsko pregledane, če bo potrebno, bo šel kakšen zobek ven, vse bodo tudi označene.
:yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 28, 2011 5:36 pm

Super, da ste se dogovorili. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 28, 2011 5:42 pm

Ja, smo, nad vsemi pričakovanji, ful sem zadovoljna. :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 28, 2011 5:44 pm

:clap: :yahoo: Super, super, res lepo! :good:
Srečno pri nadaljnih odlovih in posegih! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po mar 28, 2011 5:50 pm

Ma končno ena dobra novica. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Po mar 28, 2011 8:14 pm

Še so dobri ljudje... :clap:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 28, 2011 9:28 pm

Lepo prebrat kaj takega :) upam da bo šlo tudi naprej v taki pozitivni smeri :good:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To mar 29, 2011 7:37 am

ME PRAV ZANIMA, KATERI PAMETNJAKOVIČ VAM JE OČITAL NA FB da boste s tem zaslužili, pa kaj si mislijo, da to počnete zaradi denarja, sramota za takšne komentarje, sramota, zgleda da sklepajo po sebi

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To mar 29, 2011 7:49 am

sem prebral na fb tista čebelica maja je prav pametna, a mi lahko kdo pove zakaj mojega komentarja noče objaviti kljub temu da pritisnem tipko enter na fb in to je prišlo kar naenkrat,kaj je narobe
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 29, 2011 8:02 am

sama sem takih tralala že skoraj navajena, čeprav ne morem rečt, da ostanem hladnokrvna ob bedarijah. Vendar me vseeno zanimajo tele stvari:
1. če je res naša posvojiteljica, kako sem lahko tako zelo narobe ocenila človeka??
2. če maček res ni bil kastriran in ker ne vem kdaj je posvojitev bila, včasih pa smo delali z več ambulantami, kdo od teh mu je pozabil odrezati tisto, kar bi mu moral, oz. mu je odrezal pomanjkljivo
3. če je maček bil kastriran, kot je treba, kateri kreten je "nategnil" svojo stranko in ji kastracijo zaračunal ponovno
4. izjava o parazitih je lahko zelo relativna, gliste se v ciklusih ponavljajo in 100% ne moreš trditi, da jih maček nima, tudi ušesne garje so možne, kljub uporabi sredstev proti njih, tako, da to je relativno, sploh če imaš veterinarja na drugi strani, ki bi rad bil pameten ali ima kaj proti MH ali bi rad kaj na hitro zaslužil.

Resnično si želim, da bi izvedela, za kaj se gre, če je kaj resnice na izjavah Čebelice Maje. Kljub vsemu napisanem imam še vedno občutek, da se gre za zavrnjeno klicateljico, sploh zaradi tiste pripombe, da pogojujemo posvojitev dveh v paru.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 29, 2011 8:16 am

Pri tejle in tudi drugih podobnih lokacijah noben ne bo zaslužil v bistvu nič, tudi veterinarjem, s katerimi bomo sodelovali, ne more noben kaj takšnega očitat, saj če bi zaračunali vse, kar bo potrebno naredit, se spravi vse posege, čipe, teste, antiparazitike, preglede, posege na zobeh, bi račun znašel krepko preko 3000 eur, prej 4000. Po do sedaj dogovorjenih cenah računamo, da bo celotna veterinarska oskrba stala 1500 eur ali tam nekje.
To je recimo za materialne stroške in še malo zraven. Hvala torej tudi vsem veterinarjem, ki bodo sodelovali. :kiss:
Naredili bomo veliko delo za finančni minimum.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 29, 2011 8:19 am

Vsi prevozi in tudi materialni stroški prevozov, vse delo, ki ga ni malo, vse delo skrbnic bo opravljeno prostovoljno.
Zbiramo za gole veterinarske stroške, če/kar bo zbrano premalo, bomo poravnali iz lastnih sredstev.
Prispevajte takšni, ki sploh lahko in ki se vam zdi smiselno in vredno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 29, 2011 8:21 am

jaz sem lih kar šla brat vse to. moje mnenje je, da je na oni strani ena dolga kluka, nekdo ki želi na vsak način javno blatiti ime MH, problem je v tem, da internet prenese vse. verjetno je še profil čebelice maje narejen samo zato, da se je zjadila gor in ga drugje ne bo uporabljala. ampak kar sem že doživela v življenju, pa bi rekla da sem dala veliko čez, vsak dan znova me preseneča človeška zloba in maščevalnost, pa škodoželjnost, pa nevoščljivost...ko bi vsi ti ljudje v kaj drugega usmerili to energijo, bi bil svet precej lepši. sej se potem ne čudim več zares, ko spoznavam, da se mi oži krog ljudi za katere bi dala roko v ogenj, veča se pa krog neizpolnjenih želja po krdelu mačk pa kakem kužiju, pa kuščarju, pa pajkcu, kači, kokoški, ....
za vse te uboge mačje dušice se bom potrudila po najbolših močeh pomagat, žal lahko samo finančno. vsem puncam ki ste pa vpletene, pa :good: in pa :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To mar 29, 2011 8:38 am

Jaz bi tudi rekla, da gre za užaljeno klicateljico.
Po izražanju sklepam, da gre za človeka, ki tudi v živo ni sposoben normalne komunikacije.

In glede na ime in maximalno zaščiten profil si lahko mislim samo to, da je nekdo načrtno ustvaril profil za zlobne komentarje.

Komunikacija na spletu je na zelo nizki ravni, lahko je žalit in se lagat, še posebej če se ne rabiš podpisat z imenom in priimkom. In morda tovrstne komentarje še spregledas, mene v bistvu taki užaljeni troli motijo zato, ker jim lahko ljudje verjamejo in to vpliva na dobro ime Mačje hiše.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To mar 29, 2011 8:40 am

Pa seveda želim veliko uspeha pri štimanju lokacije :)
Občudujem vas vse skupaj, res :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor To mar 29, 2011 9:15 am

Ta čebelica je očitno ena užaljena klicateljica, ki ste jo (z zelo dobrim razlogom/občutkom) zavrnili. V bistvu je to ena izmed ljudi, ki jih tako na rahlo potrepljaš po glavi pa jim rečeš: ' ja, ja, v redu je, revica..' Helena in ostale zlata vredne prostovoljke, ne se ozirat nanjo. Zelo verjetno se ne bo javla s pravimi podatki - s svojimi, ker tisti njen domnevni in domnevno nekastrirani maček po mojem sploh ne obstaja. Precej nizko se je spustla s takimi izjavami, ampak kot je že rekla ena v komentarjih: na fb strani MH je ogromno slik in zgodb srečnih mačkov in zadovoljnih posvojiteljev, kar govori samo zase. Kar tako naprej, punce! Veliko nas je, ki vas 100%-no podpiramo. :clap: :kiss:
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 29, 2011 9:37 am

Ne razumem, kako so ljudje res tako zelo zelo butasti, da mislijo, da je MH kot dobrodelna ogranizacija (ki se niti slučajno ne preživlja s kakšnimi proračunskimi sredstvi) komurkoli karkoli dolžna. Saj vendar niste registrirani kot organizacija za ravnanje z mentalnimi pacienti! :crazy:
Pa vseeno ostanimo pozitivni: imamo eno brenčalko in res ogromno ogromno ljudi, ki s(m)o ponudili kakršno koli pomoč. Iz tega je še slepcu jasno, da delate dobro. :kiss:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov