Nadica

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 12:24 pm

Re: Nadica

tako mi je žal, ni za povedat. Ni fer, res ni fer. Moje sožalje vsem, ki ste skrbeli in držali pesti zanjo, jo imeli radi.
Nadica- tudi ti si vzela košček mojega srca s seboj, naj te greje tam, kjer si <3
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če jan 02, 2014 1:13 pm

:'( zakaj zakaj... :'( ni fer, da je Nadica uživala tako kratko lepo življenje z Vido in njeno mamo ter vsemi njunimi mačonkoti. Moje sožalje vsem, ki ste skrbeli zanjo in jo imeli radi. Vida, drži se in kljub vsem bolečinam ob izgubah ljubih mucic cartaj ostale svoje mačonkote, saj veš da te potrebujejo. Nadica <3 nikoli ne boš pozabljena, in naj ti bo lepo za mavrico, tako kot ti je bilo teh nekaj mesecev z Vido, njeno mamo, Mici, Snežkom in Tomijem. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 2:02 pm

Zelo mi je hudo za Nadico, pa je še poznala nisem, srčice... :'(
Vida in vsi, ki ste jo imeli neizmerno radi - iskreno sožalje in en velik objem!

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če jan 02, 2014 2:11 pm

Draga Vida, hudo mi je zate, saj vem, da zdajle jočeš in čutiš veliko bolečino. Glej, za mucico si storila vse, dala si ji sebe in deklica je vedela, da je ljubljena. Nadica je za mavrico, onstran trpljenja. Doživela je od ljudi obe skrajnosti - skrajno krutost in skrajno ljubezen. Ti si ji dala ljubezen. Ker ljubezni ne more zmanjkati, vem da boš z njo zasipavala mačkice, ki so ostale s tabo. Drži se, draga moja. :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Če jan 02, 2014 2:12 pm

Nadi, v veliko čast mi je, da sem te spoznala, čeprav čisto na kratko. Upam, da se enkrat, nekje na drugi strani, še srečamo.
En velik objem vsem, ki ste se trudili zanjo in jo imeli radi.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 2:18 pm

Žal mi je, da se je Nadičino življenje tako hitro končalo, vendar sem vesela, da je imela priložnost lepega življenja v domu, kjer so jo imeli radi ...

Sožalje vsem, ki ste jo imeli radi ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če jan 02, 2014 3:32 pm

Sožalje vsem, ki ste skrbeli zanjo in jo imeli radi. Hvala vam za vse, kar ste storili zanjo. Zdaj vem, da če se bo mojima B&B zgodilo kaj hudega, da bomo z vašo pomočjo za njiju naredili vse, kar je smiselno. Hvala vam tudi zato.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jan 02, 2014 5:26 pm

Joj Nadica! :girlsad:
Upam, da bo tvoje drugo življenje daljše in bolj polno veselih trenutkov, kot pa žalostnih! :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 5:40 pm

Naj ti bo lepo na mavrici, lubica :kiss: Vida, iskreno sožalje.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jan 02, 2014 5:49 pm

Sožalje vsem njenim. Kako zelo nefer, res si ni zaslužila toliko hudega.
Lepo pančkaj, pikica :kiss:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jan 02, 2014 7:02 pm

Ni fer, res ni fer. Zelo, zelo mi je žal za Nadico.
Iskreno sožalje vsem njenim.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 8:47 pm

Sožalje Vida tebi in vsem, ki ste se trudili, da je tudi Nadica spoznala lepo življenje, čeprav tako zelo prekratko. Nadi, tebi pa :kiss: na mavrico.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 9:05 pm

Vida moje sožalje ... :(
Nadica vesela sem, da si vsaj zadnjih nekaj mesecev preživela ob polni skledici, ljubljena in na toplem ob samo svojem človeku pod odejo. Verjamem, da si postala ena zelo zelo svetla in velika zvezdica na nebu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 10:08 pm

nimam besed kot samo da mi je neznansko hudo :girlsad:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 10:14 pm

Res ni fer :( Moje sožalje vsem, ki ste jo imeli radi.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jan 03, 2014 1:09 am

Počivaj v miru srčica :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 03, 2014 8:45 am

Žal mi je. :girlsad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 03, 2014 8:54 am

Spomnim se reka, da ko se smeješ, se svet smeji s tabo, ko jočeš, jočeš sam. Iskrena hvala vsem, ki čutite in jočete z mano/nami. Hvala, ker jo imate radi in ste to pokazali s toplimi mislimi, bodrenjem, skrbjo zanjo.
Hvala Helena in veterina MH za oskrbo v hospitalu z i/v, zdravili, punkcijami (vse na račun MH), hvala za dnevno skrb in dosegljivost med prazniki (Helena, Trixi) - občutek, da nisi sam, da vedno lahko pokličeš, je v taki situaciji neprecenljiv - bolj kot s temi dejanji mi ne bi mogli pokazati, kako radi jo imate, kako ste ji pripravljeni stati ob strani in ji pomagati vse do konca. Mislila sem, da ta ne bo tako hiter, vraževerno si nisem upala zapisati diagnoze, se javljati, da ne bi ugasnilo še zadnje upanje, da to ni to. Po božičnih praznikih sem jo napol mrtvo pripeljala na veterino, kjer so jo čakali in jo čudežno postavili na tačke, takoj mi je dala buca, ko sem prišla ponjo, vidno se je razveselila. A vendar, Nadica ni sama jedla, dnevno je pešala, pa še to oteženo dihanje zaradi nabiranja tekočine, ki je zahtevalo praktično dnevno punktiranje, da je bilo dihanje olajšano. Potrpežljivo je vse prenašala in potem samo še ležala, pokrita z volneno dekco, s toplo stekleničko za dogrevanje, vdana v usodo in zame, neskončno lepa.

Ne vem, če jo bom sploh kdaj znala opisati in vse, kar mi je pomenila. Nekaj eteričnega, nezemeljskega je bilo v moji Nadici - meni je vedno delovala milo, skromno, angelsko. Ko sem jo šla pred posvojitvijo skupaj z mamo pogledat in sem jo prvič zagledala, je stala pri praskalniku, vsa drobna, skromna, kot bi čakala, če bo sploh prišla na vrsto za božanje, naročje, saj so se ostali mucki poskušali vsak po svoje predstaviti in stisniti. Že ko je imela svoj dom, se je včasih čisto tiho pojavila ob meni, me poiskala v kuhinji in se postavila ob mene - kot bi me varovala, čeprav sem se jaz obvezala, da bom varovala njo.
Vedno se bom spomnila njenega igranja, njene roza miške, ki jo je še z nekaj igračkami dobila od Trixi za popotnico v nov dom.
Nadica, ti neskončno nežno in ljubeče bitje, ki si prišla k meni spat k vzglavju, ne veš, kako si me ganila, vedno znova.
Nekje je Helena zapisala, da imamo mi od nje več, kot ona od nas. Tudi to je lastnost, ki jo je delala posebno. Ne vem, zakaj se je moralo vse hudo zgrniti nanjo, ne vem, če bom sploh kdaj razumela in vedela. Jaz sem jo želela imeti ob sebi vsaj 15+ let, ji nuditi vse, kar ji na začetku ni bilo dano, kaj vse bi lahko še skupaj doživeli ... Pa vendar se me je v tem kratkem času globoko dotaknila, bivanja, čeprav kratkega, s tako pogumno, zlato in milo mucico nikoli ne pozabiš.

Nadica spi, pokrita z dekco, pokopana doma med smrekami, divjo češnjo, blizu 4 muck, ki so (nekatere pred več kot 10 leti) odšle pred njo. Beli kamni označujejo njen prerani grobek.
Sanjaj, srčica moja, drobižek zlati, zdaj se ti ne more nič hudega več zgoditi. Nikoli te ne bom pozabila, tvoj domek bo vedno pri meni, v mojih mislih, v mojem srcu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe jan 03, 2014 9:21 am

O moj bog, jokam, jokam s tabo draga Vida. :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 03, 2014 9:30 am

:'(