Kisovec- štirje mali: Shiro, Ayumi, Yoko, Ichi

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 10:35 am

Re: Kisovec- štirje mali

<3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 21, 2014 2:24 pm

Hvala nadomestne mamice in Helena da skrbite za Kisovške revčke. Mačja mami jih pogreša, ampak je zanjo in za ta male boljše da se je izšlo kot se je.
Mamica je sedaj sterilizirana (hvala veterina MH), od danes zjutraj pa je nazaj v svojem okolju.
Žal je predivja da bi bila kadakoli srečna kot notranji muc. Včeraj in noč pred tem se je punca od strahu polulala vsakič ko je slišala človeške stopinje, danes zjutraj je bilo že malce bolje, ampak vseeno se preveč boji ljudi da bi ji "skrbništvo" kadarkoli ustrezalo, tako da bo ostala kot prostoživečka.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 22, 2014 7:33 am

Sorcerer sporoča, da so danes v skali opazili še dva živa mladička. Torej jih je skupaj ta reva uboga, suha, scufana, nikakva...imela kar 9!!!
Upam, da jih kmalu spravimo na varno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 22, 2014 7:55 am

omojbog.... :O :girlsad:
Muca, zdaj bo bolje zate! :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če maj 22, 2014 8:46 am

Neverjetno! Muca mama bo po sterilizaciji vrnjena, ali je dovolj mirna, da bo kot notranja iskala dom?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 22, 2014 8:55 am

Sorcerer je napisal/-a:Hvala nadomestne mamice in Helena da skrbite za Kisovške revčke. Mačja mami jih pogreša, ampak je zanjo in za ta male boljše da se je izšlo kot se je.
Mamica je sedaj sterilizirana (hvala veterina MH), od danes zjutraj pa je nazaj v svojem okolju.
Žal je predivja da bi bila kadakoli srečna kot notranji muc. Včeraj in noč pred tem se je punca od strahu polulala vsakič ko je slišala človeške stopinje, danes zjutraj je bilo že malce bolje, ampak vseeno se preveč boji ljudi da bi ji "skrbništvo" kadarkoli ustrezalo, tako da bo ostala kot prostoživečka.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če maj 22, 2014 11:16 am

Se vidi, da je tmal petek! Sem preletela temo, ker se mi je zdel da je bilo napisano, pa sem vseeno zgrešila :fool:

In to cele tri objave, nad mojim vprašanjem! :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 22, 2014 7:31 pm

Uboga muca in mucki :girlsad: :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor So maj 24, 2014 10:27 am

Oh, uboga mama muca. :girlsad: Še dobro, da se je sploh ujela, glede na to, kako plašna je.

"Našim" štirim gre dobro, vsi so ješči, brez driske, zelooo živahni in navezani na začasni mami. Ko se odprejo vrata mačje sobe, se proti nama zapodi mini stampedo, ki potem pleza po hlačah, da se kar najhitreje prebije naročje. :D Strašno so prisrčni, res.

Sploh mikimišek je tak mamin sinko, že dvakrat mi je zaspal v dekolteju, srček. Punčka je zelo samostojna, ampak vedno glasno zaprede, ko jo dvignem v naročje. Oranžko je mini Garfield, je za štiri, pa še mu ni doolj. :D Včasih je tako navdušen nad hrano, da se ustopi v skledico, s tačkami tolče okrog sebe in renči na ostale, da mu ja ne bo kdo vzel papice. Črni fantek je cartica kot mikimišek, in najbolj igriv od vseh.

Vedno spijo lušnem kupčku, zloženi eden čez drugega. <3 Skratka, fajn se imamo, zvečer ali jutri priložim še slikovne dokaze. ;)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe maj 30, 2014 12:54 pm

Eh, nekje v selitvi se je izgubil kabel za polnjenje baterije na fotoaparatu. Ena zasilna, slikana s telefonom, pa le bo - za dvigovanje sladkorja v krvi. :P

Miceki so pridni mucki - zelo razigrani, ješči, navezani so drug na drugega in popolnoma neustrašni. Zelooo radi se božajo, crkljajo in prenašajo v naročju. Vsakič, ko pridem k njim za dalj časa, se najprej obešajo po meni, mi plezajo po hlačah, majici, bingljajo dol z las, grickajo prste, itd. Potem navalijo na hrano (očitno bolj tekne v človeški družbi), se malce poigrajo in nato drug za drugim prikapljajo v naročje na počitek.

Slika

Tudi s Package so skoraj že prijatelji, včasih jih že umije ali se malo poigra z njimi, je pa še vedno zelo previdna, srčica naša. Imena malih so že v nastajanju, amapk niso še uradna. ;) Lepo napredujejo v teži, odkar so tu, so pridobili od 170 do 200 gramov. Mikimišek je še vedno daleč najlažji, vendar naju ne skrbi, ker pridno papa in mu tehtnica vsak dan pokaže več.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe maj 30, 2014 5:58 pm

Iiii, naročno pančanje <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 30, 2014 7:16 pm

..... In potem pri miru sedis, da se ti ze rit prilima na stol, da jih ne motis pri zasluzenem pocitku, neda :kiss:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 30, 2014 7:32 pm

:) Ja in če imaš srečo, te med tem ne prime nekam, ali štihne v križu. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 31, 2014 4:21 am

Oh ja, bolečine mačje ljubezni. Se mi je že zgodilo da se mi je moj maček ustoličil v naroče ko sem že imela namen spat it - pa sem potegnila noč na računalniku še kakšni dve urci dokler nisem praktično kinkat začela. Ne moremo bit zlobne pa mačkov iz naročja metat. Enostavno ne gre.

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po jun 02, 2014 9:28 pm

Sorcerer je napisal/-a:Oh ja, bolečine mačje ljubezni. Se mi je že zgodilo da se mi je moj maček ustoličil v naroče ko sem že imela namen spat it - pa sem potegnila noč na računalniku še kakšni dve urci dokler nisem praktično kinkat začela. Ne moremo bit zlobne pa mačkov iz naročja metat. Enostavno ne gre.

čista resnica...prijetne bolečine mačje ljubezni <3 ......moj se pa men na noge uleže ko jaz spim in se tud potem ne premikam, da on lahko tako spi kot želi....tako da se včasih zbudim čist polomljena ampak za mojega mačkona vse :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jun 04, 2014 10:30 pm

Hahaha, to o prilimani riti, bolečem križu in odlašanju osnovnih življenjskih potreb je čista resnica! :D K temu dodam še splošno frustracijo ob tem, da se zadnja dva tedna nisem mogla nikamor premaknit, ker sem imela nogo v mavcu. Dobra stran tega zadnjega je, da so mi eno nogo malčki popraskali šele danes. :mocking:

Ampak da ne smetim teme našim ljubčkom (ja, bl-bl, gu-gu slinasta faza še traja in nobeni od naju ni v ponos :girlblush: ), tanova odgovorna za evidence je spomnila, da moram razkriti imena telih fajterskih kepic. Upam, da na forumu nimamo nobenega japonologa (in če je kje kakšen, naj zamiži na en uč, ali še rajši na dva), ker so si s svojim borbenim duhom prislužili imena iz našega karatejskega izpitnega gradiva.

oranžko - Shiro
mikimišek - Ayumi
črna punči - Yoko
črn fantek - Ichi

Našel se je kabel! :) Jutri slikice in poročilo o teži.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Če jun 05, 2014 4:47 am

Luštna imena in :clap: za fotke :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 09, 2014 6:41 pm

Re: Kisovec- štirje mali: Shiro, Ayumi, Yoko, Ichi

Tudi teli štirje so bili v soboto s/k in ostalo in iščejo nove domove.

info@macjahisa.si 040 937 959
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če avg 07, 2014 12:37 am

Naši mali so blagovolili pozirati. :D

Čudoviti so, lušni, igrivi, pridni, nagajivi, še vedno se obožujejo in radi imajo tudi teto Package.

Yoko je precej samostojna, je najbolj naročna od vseh, pa tudi največje lumparije ji gredo po glavi. Lepa in brihtna, kaj češ. :rolleyes: :D Ichi je strašno priden in navezan na sestrico, je tak nežen mačji fantek. Ayumi je nadoknadil za vse nazaj, po teži jih bo kmalu prehitel in tudi batine za nazaj jim že pošteno vrača. :mocking: Shiro je tudi precej naročen, kot mladi mucki sploh lahko so, oba z Ayumijem pa sta popolnoma zaljubljena v Package, ki jima to ljubezen začuda vrača.

V nov dom gredo lahko po parčkih, če pa bo kateri od fantov vzel s sabo še Package, bodo vsi še toliko bolj srečni. ;)

Ayumi:
Slika
Slika

Ichi:
Slika
Slika

Shiro:
Slika
Slika

Yoko:
Slika
Slika

Ichi in Yoko:
Slika

Yoko in Ayumi:
Slika

KIČČČČČČ <3 <3 <3
Slika

skupinska:
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 07, 2014 6:27 pm

:lol: Panda, moj EMŠO mi ne dopušča več, da bi se na glavo postavljala, sem pa kar računalnik okrog obrnila ;) :P ....mulčki pa nadvse luštni, pa zaljubljeni v "mamo" :kiss: :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov