Pokošena/Klara

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 15, 2011 6:47 am

Re: Pokošena

Knedl, možgane že majo zagnojene.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Sr jun 15, 2011 7:28 am

Groza :girlsad: nimam besed za takšno podlo ravnanje.
Včasih ti prav nič ni jasno, med kakšnimi ljudmi živiš, sosedi, znanci .... po eni strani pomembni, važni samo oni so oh in sploh, človečnosi in srčnosti pa niti za kanček.
Npr. ena moja soseda, kateri sem že večkrat težila za sterilizacijo muce, mi je zadnjič rekla, da zdaj jo bodo pa res dali sterilizirat, ker je tako nemogoča postala, da mladiče tak skrije, da jih najdejo, ko so že preveliki, pol jih pa ne morjo več "stran vrečt" :dash:

Mucica tebi pa želim, da čimbolje okrevaš, se pozdraviš in najdeš ljubeč in skrben dom :kiss: :kiss:
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 15, 2011 7:31 am

Zadnja varianta je sedaj, da je bila mačka njihova, da so jo pokosili včeraj zjutraj in takoj poklicali pomoč, ker se na vseh okoliških veterinah niso oglasili, so poklicali mene. To bo seveda tudi zgodba za inšpekcijo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 15, 2011 7:39 am

zanimivo, niti na eni veterini se jim niso oglasili :fool: A pol so imeli včeraj veterinarji kolektivni štrajk :devil:
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 15, 2011 7:44 am

Meni je pa najbolj hecno to, kako začnejo hitro delovat možganske celice, ko se gre za lastne riti. Sem mu rekla, da naj si predstavlja samo to, kako bi on ležal nekaj dni ali pa samo en dan z dvema odsekanima nogama in eno zarezano roko. In da živali nič manj ne boli. In da naj me ne kliče več, ker mi gre na bruhanje vsakič, ko ga slišim.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jun 15, 2011 7:53 am

Pa meni ni jasno, kako to, da nobeden ne prizna, da ga je posral??? :bad: Tega ne razumem, da jim niti malo ni hudo za ubogo muco?? Če bi se meni kaj takega zgodilo, bi sigurno nekje poskusila napraskat skupaj vsaj malo denarja, tudi če bi bila čist brez, bi hotela vsaj malo pomagat :(

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr jun 15, 2011 7:56 am

Boga micica :girlsad: Upam, da se bo pozdravila in si zacelila rane

Glede njenih bivših lastnikov pa itak ni za zgubljat besed, ker ga ni papirja, ki bi prenesel bes, gnev in nemoč, ki jih čutim ob njihovih dejanjih :dash:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr jun 15, 2011 8:01 am

Grozno!!!!! Ne razumem, enostavno ne razumem, kako je lahko nekdo v taki bolečini pustil muco z najlepšimi očki na svetu. Ma ob vsem tem mi gre že na bruhanje, kakšna golazen hodi po svetu, niso vredni da dihajo zrak. Revica mala upam da bo vse ok.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 15, 2011 8:08 am

Tudi pri meni solze, bolečine v želodcu od groze...čeprav to muci nič ne pomaga.
Bomo zbirali? kar nakažem? napišem za.... pa ne za "pokošeno", saj bo dobila vsaj ime, anede :( ?
Sirotica :( :(

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jun 15, 2011 8:25 am

Revše malo potrpežljivo..kakšno si ti srečo vendarle imela da si najdena, da ti se pomaga..Lutka.. :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 15, 2011 8:33 am

Muci smo dali ime Klara, po eni posebne punci, ki mi je tudi včeraj prekrižala pot. :)
Ne, ne zbiramo še nič, saj ne vemo kako in kaj, ko bo kaj več znanega, sporočim.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor Sr jun 15, 2011 9:04 am

Re: Pokošena/Klara

Človeška krutost in pomanjkanje empatije pa res nimata meja :bad: Najhujš pa je, da ker pristojni ne ukrepajo (oz ukrepajo celo v napačno smer, torej proti tistemu, ki je prijavo podal), se folku še manj zdi vredno in smiselno sploh karkoli prijavlat - tud tisti, ki mogoče celo majo dost vesti in znanja, da bi prijavli takega soseda. Groza. Upam, da mu poleg rok in nog odpade tud tič, 'dedcu' frdamanemu, nevrednemu tega imena, njegovi ženi pa se naj tud neki posuši :devil: Gnoji eni, ki verjetno v enem dnevu več porabijo za 'podporo' slovitemu slovenskemu alkoholizmu kot bi za evtanazijo. :dash:

Groza me je mislit, v kakih mukah in kako dolgo je trpela ta lepotica :'( Pošiljam ji goro pozitivne energije, ko bo treba, bomo pa tud še kaj nakazali. Da ji le uspe nekak prit v stanje, da bo lahko živela :angel:
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr jun 15, 2011 9:31 am

Kako je z Klaro?
Sem taka kot sem, ne taka, kot bi drugi želeli da bi bila. Imam polno napak in pomanjkljivosti - sem pač le človek, ne bog.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 15, 2011 9:50 am

Nimam besed. :'(
Drži se, mucica! :kiss:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr jun 15, 2011 10:08 am

boga mica maca :(

zadnje čase... oz že nekaj časa ugotavljam, da se me drži en slogan
več ljudi ko srečam, rajši imam živali
I just LOVE cats <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 15, 2011 12:13 pm

Negativna na FeLV in FIV, rane stare nekaj dni, splošno stanje slabo, dobiva protibolečinsko terapijo, če bo prišla k sebi, bo poseg v petek.
Opravila se bo popolna amputacija ene zadnje tačke, delna druge, ter sanacija prednje rane, morebiti bo potrebna amputacija prednjih treh blazinic.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor Sr jun 15, 2011 12:28 pm

Mislimo nanjo :angel:
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr jun 15, 2011 12:34 pm

:angel: :angel: :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 15, 2011 1:26 pm

Pri nas mislimo nanjo in držimo pesti in šapice, da si opomore.
Vsakič ko odprem to temo in vidim tiste njene uboge posekane tačke, me stisne v trebuhu in pograbi nemočen bes :girlsad:

Ne morem si zamislit, kako je ta sirotka trpela vse te dni, preden so sploh kaj ukrenili zanjo, ker pač ni hotela "fliknit". Krutost brez primere in kakšen vzgled dajejo svojim otrokom :dash:
vse najslabše jim želim in da bi oni crkovali na obroke, barabe neandrtalske, pokvarjene :devil:
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jun 15, 2011 2:14 pm

Res nimam besed. Samo gnev, groza in bes te lahko popadejo ob tem. Une pa v zapor. In to v kaki Mehiki ali Kolumbiji, ne pri nas, "v hotelskih razmerah"...
Dogs have Masters. Cats have staff.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov