muc KLJUKEC

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 08, 2014 7:45 pm

Re: muc KLJUKEC

Išče dom!

Kontakt: visinnox@gmail.com; 031/763-064
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 13, 2014 1:33 pm

Za tegale bučmana bi rabili nov dom čimprej. Je malce poseben in se z drugimi mačkami ne razume najbolje. Pravzaprav v kopalnici po novem bivata sama s Hope, ki je tam kazensko :P , vsi drugi mački so se izselili. Seveda pa se čez dan lahko prosto giblje po hiši.

Kljukec je res pojava, prav poseben patron. Mi ga imamo radi, ampak, kot rečeno, težko ga združujemo z drugimi. :kiss:

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 13, 2014 1:37 pm

:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 13, 2014 1:47 pm

Gledam slikce na prejšnji strani: kolk ima lepe očke... ampak tisti jeziček pa zmaga, na prvi fotki je enostavno fantastičen! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 13, 2014 8:32 pm

a notri bit se je pa čist že navadil? upam, da se najde v navalu blaznih všečkov in delitev na fbju kej pametnega. bučman enga lupčka ti pošiljam, upam, da te še kaj vidim predn boš spokal :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če jun 19, 2014 9:40 am

ja ti lubek zlati, kakšen cuker si :P sem se ravno morala posloviti od svoje zlate Freye in še ni pravi čas za novo mačjo dušo, mogoče boš pa le še malo name počakal; pri meni se majčkeno posebni mucki dobro znajdejo.Držim pesti za dober kavč od kokarkoli že bo...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če jun 19, 2014 10:08 am

Jaz sem po smrti moje 18 let stare muce tudi čakala na pravi čas, da bom malo pozabila in bom lahko odprla srce novi muci. Pa pravi čas ni prišel niti po letu dni, spomin na mojo muco je bil še enako živ in boleč, nobene želje nisem imela po drugi muci. Potem sem na prigovarjanje domačih vseeno posvojila drugo muco in danes vem, da je bilo tisto leto pravzaprav izgubljeno. Posvojitev nove muce nima nobene zveze s prvo, ne gre za nekakšno nadomestilo ali celo izdajo, gre preprosto za to, da če imaš možnost ponudiš dom bitju, ki dom potrebuje. Ob skrbi zanj ga ščasoma vzljubiš enako močno kot prvega, le malo drugače je.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če jun 19, 2014 11:29 am

ja, saj bo kar držalo, sama Freyinega predhodnika še vedno nisem"iz glave dala" pa sem jo prav tako imela iz srca rada in res je bila majhna ljubica prisrčna. Takoj, ko sem jo našla, sem vedela, da je to moja muca.Isto je sedaj s tem cukrom s pikico na nosku.Samo še čisto čisto malo pa bo....pa saj že pogrešam mačje dlake povsod naokoli :)

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če jun 19, 2014 11:30 am

gipsy je napisal/-a:Jaz sem po smrti moje 18 let stare muce tudi čakala na pravi čas, da bom malo pozabila in bom lahko odprla srce novi muci. Pa pravi čas ni prišel niti po letu dni, spomin na mojo muco je bil še enako živ in boleč, nobene želje nisem imela po drugi muci. Potem sem na prigovarjanje domačih vseeno posvojila drugo muco in danes vem, da je bilo tisto leto pravzaprav izgubljeno. Posvojitev nove muce nima nobene zveze s prvo, ne gre za nekakšno nadomestilo ali celo izdajo, gre preprosto za to, da če imaš možnost ponudiš dom bitju, ki dom potrebuje. Ob skrbi zanj ga ščasoma vzljubiš enako močno kot prvega, le malo drugače je.

Popolnoma se strinjam.Sem šla skozi enake izkušnje.Ko smo zaradi bolezni uspavali našega Miška,sem kar naslednji dan poklicala gospo Heleno in čez teden dni je bila doma nova velika malo drugačna mačja ljubezen.Pred tem pa je bilo med prvo in drugo muco 20 let,kar mi je danes žal
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 27, 2014 6:12 pm

Kljukec ima zagotovljen nov dom.

Arhiv, prosim.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 27, 2014 6:26 pm

visova :clap: kakšen dan :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 27, 2014 6:39 pm

:clap: Jupi, jupi, v super dom bo šel! :good:
Srečno, srčece! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 27, 2014 6:48 pm

Žal, popravek, Kljukčev novi dom še ni zagotovljen. Javim, ko bo kaj novega. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 27, 2014 6:50 pm

ojej :girlblush: jaz pa že tako vesela :girlblush:
Držim pesti :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 27, 2014 9:43 pm

Tam, kjer rečejo, da ni tako lep kot na slikah, da ima krive tačke, da je majhen in da nima lepe dlake, ter da se mora nehat praskat, preden pride tja, oz. moramo narediti alergološke teste :O , zagotovo ni dom zanj, ne za nikogar od naših. Najboljše, da še mi začnemo pomagati le velikim z lepo dlako, z ravnimi tacami, lepimi tako na slikah kot v živo????, in bohnedaj da se praskajo (kako čudno, a ne, po več kot letu brezdomnega življenja, da telo rabi nekaj časa, da k sebi pride).
Torej, Kljukec, za tebe zagotovo nekje kakšen kavč raste, tak ta pravi. :D
In lep in prečudovit si natanko takšen kot si. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 30, 2014 8:48 pm

sej tole je tako al tako brez veze komentirat...držimo pesti naprej :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 02, 2014 7:45 pm

:good: Lepotec! :kiss:
Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Kdor želi navihanega, igrivega, prijaznega, karakterno samostojnega in odločnega mucka, pa še izjemno lepega, potem je to Kljukec! :good:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr jul 02, 2014 7:51 pm

helena je napisal/-a:Tam, kjer rečejo, da ni tako lep kot na slikah, da ima krive tačke,...

Ste jim povedali kje je najbližja trgovina z vazami in dekoracijo za na police? :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 02, 2014 8:29 pm

Ne rabiš se tako matrat, preprost ne je dovolj. ;) Kako si pa ti en lep muci, Kljukec <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 02, 2014 9:19 pm

Njegova barva oči je fenomenalna, še nikoli videla kaj tako posebnega. Prav turkizno modre so. Spešl, zelo! :kiss:
Pa še fleš malo poslabša. V resnici je čudovit!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov