Dol pri LJ.- Dolly in Jagoda, Malinca, Ludvik in Filip

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po maj 26, 2014 12:00 pm

Re: Dol pri LJ.- mama s štirimi

Slika

Upam, da sedaj bo. Hvala Cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po maj 26, 2014 12:56 pm

Cukri kičasti. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 26, 2014 4:34 pm

:good: Super fotka!
No, sedaj pa še čim več fotk. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 26, 2014 4:39 pm

Joj, kako so lepi srčki mali :girlblush: <3
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če maj 29, 2014 4:15 pm

Naslednji teden sledi predstavitev vseh malih srčkov, tokrat samo pozdrav vsem :) mi se imamo fajn. Fotka dlake je od mamice, ki predvidevam, da še nikoli ni bila skrtačena (pa brez skrbi, uživa na polno).

Slika Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 01, 2014 10:42 pm

Kakšen lep kupček srčkov :girlblush: <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 02, 2014 5:48 am

Pa res, teli kupčki so svetovni :kiss:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če jun 05, 2014 4:27 pm

Mi tako hitro rastemoooooo..... ko bom ugotovila kako lahko objavim manjše fotke, jih bo cel kup. Srčki so mali.

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 05, 2014 5:56 pm

Vidim, da shranjuješ v Shrani.si. Tam namesto prve (URL slike), izberi drugo opcijo (Koda za forum), pa bodo slike malo manjše. Če izbereš tretjo možnost (Koda za forum s predogledom) pa dobiš majhno sliko, ki deluje kot link na veliko. To isto opcijo dobiš tudi, če na shrani.si naložiš kar tule, preko foruma.

Upam, da bo šlo in to čimprej, ker so čist prelepi za dolgo čakat. :) :girlblush:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 10, 2014 9:58 pm

Za dolsko familijo iščemo novo namestitev, saj mora začasna skrbnica neplanirano na operacijo.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če jun 12, 2014 10:43 am

Dragi moji.... kot sem že Heleni povedala, se mi srce para, da morajo od mene še prej, kot je bilo to pričakovano. Življenje nam včasih zagode..... vsekakor pa vem, da bomo s skupnimi močmi uspeli poskrbeti za male srčke.
Ker imam še vedno težave z nalaganjem fotk (oh res nisem tehnični tip), bom sedaj o vsakem napisala nekaj besed.

Mama Maša: je tao zelo skrbna muca. Predvsem pa je nežna, ko poskrbi za svoje male, ji ustreza, da imam možnost, da se lahko malo odmakne od norije malih. Jaz jo sputim tudi v druge sobe v stanovanju, kjer najde mesto, se vleže in uživa. Vsekakor se rada pocrklja, sem pa rabila kakšnih 10 dni, da mi je popolnoma zaupala. Sedaj po navadi jaz delam za pisalno mizo, ona pa leži ob mojih nogah in včasih kakšno rečeva :) Srašno rada malo poklepeta. Je pridina, ko jo na Wc, ima poseben mijauuuu, ki mi pove, da želi nazaj v sobo. Rada je predvsem suho hrano, mokra ji tu pa tam zapaše. Malce se loviva, ko je čas za krtačenje..... v začetku niti malo ni bila navdušena, sedaj se crkljava in krtačiva istočasno in kar gre. Nadvse umirjena, prijazna muca.

Mali.....

Jagoda (malce krajša oranžno bela muca): Jagoda sem dobila ime zaradi barve dlake in moje prelepe glavice. Po navadi sem tudi prva na Teji, ko pride v sobo. Imam ogromno energije in najbolj uživam v igri z bratcem in sestricami (Op. mislim, da sem pravilno dodločila spole mucam, nisem pa čisto 100% :)) Pridno rastem, veliko jem in znam uporabljati WC (tako kot vsi ostali). Sem muca, ki se rada igra, caratam se ko sem zaspana.

Amerigo oziroma Meri (več colorka, malce krajša dlaka): Amerigo je bilo moje prvo ime. Sicer nisem odkrila Amerike, sem pa definitivno prva odkrila vse kotičke v mojem domu. No, potem je Tea ugotovila, da nisem fantek in sem postala Meri :) V leglu sem najmanjša muca, nekaj časa kar nisem in nisem hotela rasti..... pa je šlo, sedaj sem skoraj tako velika kot moji moje sestrice. V Tejinem naročju sem takoj za mojo sestrico Jagodo. Najboljše mi je, ko se spravim v varno zavteje v Tejinem naročju in potem izzivam druge :) Zelo socialna muca, potebna družbe.

Silki (oranžen dolgodlak muc): Oh joj joj joj.... kako nežna je moja dlaka, pa kako zelo sem močen. Sem največji muc v leglu (no, sem edini muc v leglu :))Ime sem dolbil, ker je moja dlaka nežna kot svila, jaz pa sem pravi silak. Ker sem fant, tega ne bom na glas priznal..... amapak jaz sem tisti, ki se najraje in najdle pocartam pri Teji. Ni ga čez čohanje po glavici :) Sem prekrasen in nežen fant.

Orion (malce dalša dlaka, bel in tigrato rjav, siv, mislim, da je fant, nisem ziher)): Joj jaz sem tisti, katerega ste me našli zadnjega.... res ne vem kje sem se skrival. Je pa res, da sem verjetno bil prestrašen in posledično sem rabil čas, da sem se navadil človeške družbe. Prve dni sem se naježil in pihal kot velik takoj ko se me je kdo žele dotakniti (haha, to bi morali videti, mala kepica ne večja kot dlan z vso dlako in repom pokonci piha kot tiger :). jah seved samo prve dni. Res rabim malce dlje, da zaupam, ampak ko zaupam, potem sem tvoj in samo čisto tvoj prijatelj. Slezam v naročje in se pocrkljam. Ne maram tako veliko čohanja, rad pa ležim v naročju. Se tudi rad igram z mojo družino, rad pa tudi grem po svoje.

Najslajši so, ko pridem zvečer pred spanjem v sobo in se po turško vsedem in ni več kot 10 sekund, ko so vsi na mojih nogah, čakajo malo cartanja in potem družno zaspijo, ob gledanju mene v obraz..... se mi srce topi, ko te 4 male glavice obrnejene proti meni zapirajo oči in sladko zaspijo v mojem naročju.

Joj, več kot pišem, bolj grozno mi je..... tisti, ki bo imel to srečo, da jih bo imel v svojem življenju, vem, da se boste prav tako kot jaz zaljubili. Drugače ne gre.

Sedaj pa naložim še kakšno fotko.

Tea
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če jun 12, 2014 11:01 am

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Tako, malo fotk za pokušino. Na tistih, kjer jim "visijo" glave, tako to izgleda, ko zaspijo v naročju :))))
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 12, 2014 1:21 pm

Kakšen lep opis in slikce malih srčkov <3
Upam, da čimprej najdejo novega skrbnika, tebi pa veliko sreče, zvončica :angel:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 12, 2014 6:46 pm

Upam da vam rata vse zrihtat!

Malčki so pa res luštni :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Če jun 12, 2014 8:45 pm

Sploh ne vem, kaj naj rečem. Res je lepo napisano, čudovit opis vseh. Verjamem, da ti je zelo hudo, ker se boste predčasno poslovili, ampak žal tako je. In želim si (in valda njim tudi), da dobijo super skrbnika, ki bo za njih imel tak čut kot ti. Tebi pa želim, da po operaciji čimprej okrevaš. Pa da ni kaj hujšega :)

:angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 15, 2014 11:18 am

Je kje kdo, ki bi jih sprejel začasno?

info@macjahisa.si
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne jun 15, 2014 7:26 pm

Pa so šli...... Prosim prosim, če le ima kdo prostor za njih, so zelo nezahtevni, čisti..... prekrasni mucki. Mamica je ena najbolj nežnih živalic, ker sem jih kdaj videla. Zaslužijo si vse najboljše.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 15, 2014 7:34 pm

Danes bodo prenočili na hodniku v transporterju, jaz jih varno, da ne tvegam okužbe, nimam kam dat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jun 16, 2014 7:30 pm

Mama je bila danes testirana (negativna na oboje), cepljena in sterilizirana, malčki pa cepljeni. Za 14 dni se je našla rešitev, Helena hvala <3

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So jun 28, 2014 7:04 pm

Evo, se javljamo iz začasnega skrbništva ... V avtu jih je bilo grozno strah, tko da so še kar boječi. Mamica je super, prijazna, ves čas bi se božala, tamali se me še malo bojijo (mogoče, ker sem si dala ravno mejkap dol :P ) Mama bi kar naprej jedla brikete, nisem bila prepričana, če je to preveč ... Mokre hrane se skoraj ne dotakne. Drugače so super, igrivi, jaz se topim zraven. :girlblush: Slikca je bolj provizorična, jih še nisem lepo ujela, ker raziskujejo.

Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov