Celje- mali City

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 24, 2014 8:47 pm

Re: Celje- mali City

Jaz sem čez smrklje, ki jih je Čmoka lani celo zimo kihala po stenah, kar rožice narisala, pa je bil problem rešen, kihanja pa tudi ni več ;) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po mar 24, 2014 9:42 pm

metina, mali City (zdaj ima 5 mesecev) je eden najbolj prijaznih muckov, kar sem jih imela v skrbništvu ;) (pa se sploh ne hecam)

mamin smrkavček :kiss:
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 25, 2014 7:48 am

A da si nazaj, pa še Kendi :S .
No ja, že mora tako bit, mojega Tomija so tudi dali nazaj skupaj s sestrico, jaz sem pa z njegovo posvojitvijo zadela glavno nagrado.
Naj se tudi za vaju najde nekdo, ki ga bosta osrečevala s tem, kar sta. :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To mar 25, 2014 9:44 am

Mala Citiy, hvalabogu, da so te vrnili in dobro, da se je vrnila tudi Kendi. Tisti tapravi, bi se osredotočili na to, kako te pozdraviti, ti olajšati zadevo in jim niti na misel ne bi prišlo, da so tvoji smrkci težava v smislu čiščenja. Zdaj se pa lepo sčihej, da te ne bo več žgečkalo po smrčku, potem bosta pa s Kendi našli tiste taprave, take, ki vaju bodo vzeli iz ljubezni, za svoje in vajino veselje. Oni taprvi, ki so se vama odrekli bodo pa najbolje shodli s plišastimi. Se sicer nabira prah na njih, se jih da pa tudi na hitro znebiti, če ne folgaš pucat.
Enga za City :kiss: pa še enga za Kendi :kiss:
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov