mucek TOMI

Moderatorji: helena, renata, gipsy

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 07, 2013 8:33 pm

Re: mucek TOMI

:good: Super vam gre. :kiss:
A je kdo protestiral?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 07, 2013 9:35 pm

Zmerno pihanje, tu pa tam, spušča Mica in pazi na mačjo posteljico in spalnico (kot ob prihodu Nadice), Snežko je pa tudi enako reagiral - Tomi še v transporterju, Snežko ga je pogledal (nič pihanja, nič renčanja) in se odpravil v pritljičju v kuhinjo - sem kar pohitela za njim in ga takoj podkupila s papico. Kako pa bo, ko bodo snežni mož prišli v zg. nadstropje, bomo pa še videli, verjetno bo spet ene par tednov jezen name, čeprav se je sedaj že pustil spet crkljati, tudi ko je bila Nadica v bližini. Potrpljenje in vztrajnost, pa bo ..

Tomi že vse obvlada, najbolj so mu všeč rožice (še dobro, da sem monstero dala stran), prede pa skoraj neprestano, tudi zdajle, ko pišem, leži ob računalniku in traktorizira. Imam ga v naročju, pa na stolu, pa tako se meče na hrbet, da je že dvakrat cmoknil iz dvoseda. Šel je že tudi na Nadičino poličko, pa ga je kar lepo pustila - ona se ne boji, da bo zato imela kaj manj ali da bo kaj manj moja. Sem računala nanjo, da ne bo pihala in da ga bo lepo sprejela - :yahoo:

Moram končat, ker bi Tomi hodil po računalniku, pa se stiskal, ...pa ta še kar prede :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 08, 2013 12:00 am

Vida, ti kar malo zavidam, da si lahko posvojila Nadico :kiss: in Tomija :kiss: (jaz mojega Tomija kličem kar Tomaž, če je lumpast in seveda Maži, ko se pride pocerkljat in mi dajat lupčke in buce), mi smo pa že čisto "zafilani" z odvrženimi in zapuščenimi kosmatkoti in ne gre več, prav trpim, ko prebiram tale forum...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 08, 2013 9:04 pm

Iiiiiiiiiii, Miklavž je Tomija Nadici prinesel :clap: :yeey: zeloooo sem vesela za vse vas, krasen dom si dobil, kičko mali :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 08, 2013 11:34 pm

Super dom in mačje prijateljčke si dobil Tomi <3 . Pozdravi Nadico, pa s Snežkom se malo pomeni, da ne bo preveč dolgo mule kuhal ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 15, 2013 7:53 pm

:kiss: :kiss: srček lepi

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 20, 2014 2:25 pm

Hi, čao, tuki Tomi :cat: . Moja mama že dolg ni nč napisala pa pokaže me tud ne, tko da sem moral stvar vzet kar v svoje tačke.
Prvič: jst sem priden in sem Vidin lupček in kadar me pokliče vedno pritečem. Včasih me kliče tud "drekec mali, pejt dol" (kaj to? :O )
Pomagam pri čist vseh opravilih, kuhanju, čiščenju stranišča, pazim na mamo, ko se kopa.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Zadnjič sem skopal tud miško v posodici za vodo, je pritekla mama, ker je miška nepretrgoma cvilila v vodi. Je mama rekla, da sem jo hotel utopit, pa ni res - jst mam sam vodo rad pa sm jo še miški prvošču. Drugač pa mami vsako jutro (5.00 al je to še noč? :cat: ) v posteljo prinesem igračke, da bi se igrala, iz kuhinje sem ji prinesel že tud celo glavo česna, pa ni šla kuhat. No pol me pa v postli lupčka, pa jaz njo obliznem nazaj, pa se še zviram na hrbtu, ampak pol gre pa mama vseen v službo. Zmeri vem, kdaj gre - takrat se pa kar v škafek pospravim Slika. Saj ne, da ne bi mogel kam drugam SlikaSlikaSlika SlikaSlika
Pol sva pa z Mico sama Slika, Snežko je pa v pritličju. Saj hodi tud gor na obiske, kadar je mama doma, sva že tud blizu ležala, ampak igrat se pa z njim še ne morem.SlikaSlika, pol pa grem in rajš 3-4krat na dan napadem Mico. Mica je gospa v zrelih letih in me ma kmal dost, pa mal čudn me pogleda, potem si pa izbori mir in gre na vrh stopnišča meditirat al kaj že :P
V glavnem, mama me uboga, po tretjem razbitem cvetličnem lončku sem ji uspel dopovedat, da naj uporabi lončke iz trpežnejših materialov oz. naj rožice in vaze mal posprav :rolleyes:
Drgač pa moja tastarejša mama tud sam cvil in vzdihuje, ko pride na obisk, pa menda vsem razlaga da "kej tacga pa še nismo mel" SlikaSlika. Aja, pa še to: sem slišal, da so tri uboge lastiške mucke stradal - jst rad papam :nyam: , ne samo hrano, ki je zame in za Mico (je zbirčna), ampak pri mami probam poskusit čist vse: od kruha do piškotov, zanima me tud narejena solata, pa paradižnik, tko da vem, kaj mama je. Mam dober razlog, da se poskušam dokopat do njene hrane: je rekla, da me bo pojedla, pa sm ugotovu, da ne je mesa, tko da mislim, da se na varnem.
No, še mi trije Slika
Ajt, čao. Tomi ma vas rad :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 20, 2014 2:44 pm

Ježeš, kako si pa ti prisrčen, mali :rolleyes: :cupidgirl: pa fletno družbo imaš, mamo imaš pa sploh dobro <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 20, 2014 2:59 pm

Tomi, srček kosmati, luškan si pa res za pojest :kiss: ( nč bat, jst tud ne jem mesa ;) )

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 20, 2014 3:12 pm

:) Joj, z Mico sta si pa zelo podobna, kot da sta v sorodu. No, saj sedaj malo tudi sta. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 20, 2014 3:50 pm

Jenči moj, lepo, da si se pokazal malo <3
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov