JULIJA

Moderatorji: helena, renata, gipsy

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 25, 2013 9:36 am

Re: JULIJA

julija :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 25, 2013 3:45 pm

mačiljuba....Šnuki ne bi zameril, srečen bi bil, da si odprla srce in posvojila muco, ki potrebuje svoj dom. On bo itak vedno v tvojem srčku <3

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr dec 25, 2013 6:40 pm

obljubim, da bom šla kmalu v akcijo!!!
stanovanje ni dom brez mačke...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 25, 2013 9:43 pm

:goodpost: :thanks: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 26, 2013 4:46 pm

mačiljuba, res je :girlyes: stanovanje ni dom brez mačke :S Sem bila na istem, kot si ti sedaj :girlblush: in nikoli mi ne bo žal, da sem pri MH posvojila dva krasni muci :good:
Me zares veseli, da delaš na tem ;)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po dec 30, 2013 4:27 pm

Poslala sem mail (na naslov, ki je naveden pod Julijino sličico na spletni strani Mačje hiše)!!!
Res upam, da še ni oddana!!!
Kar tresem se od pričakovanja....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 30, 2013 4:38 pm

Žal sporočam, da Julija JE že oddana. Na forumu objavljam šele zdaj, ker sem bila zdoma. Včeraj so jo prišli pogledat, danes dopoldne pa so potrdili, da pridejo ponjo takoj po silvestrski noči.

Arhiv, prosim!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 30, 2013 5:24 pm

mačiljuba, poglej še malo ostale naše mačje sončke, ki bi tudi bili več kot veseli čisto svojega doma.
Trenutno jih krepko preko 100 išče nov dom, vseh možnih barv, starosti in karakterjev, ne bi smelo biti težko najti novega mačjega sopotnika/sopotnico. Lahko nam tudi pišeš na info@macjahisa.si in ti bomo pomagali pri izbiri. Vsaka posvojitev za nas tudi pomeni, da lahko namestitev ponudimo kakšnemu drugemu revčku, ki je še na cesti, zato ne predolgo čakat. :)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To dec 31, 2013 12:31 pm

Saj jih gledam, Helena. Res si vsak zasluži topel dom... Ampak...
Ampak no!!!!!! Julijo sem si res dolgo ogledovala in vsak dan bolj ugotavljala, da hočem njo in nobene druge. Potem pa mi jo speljejo pred nosom....
Na vso moč upam, da so si jo bodoči posvojitelji res, res, res, ampak res močno želeli!!!! In ne samo naključno izbrali. Menda so se odločali med njo in še enim muckom in nato izbrali njo... da niso žrebali in je žreb pač slučajno padel nanjo??? Tudi če so, tega nočem vedeti... :( Bolje zanje, da jo imajo res radi, sicer bodo imeli opravka z mano....
Seveda si ogledujem druge muce in sigurno bom eno izbrala (razen seveda če si Julijini premislijo). Ampak najprej moram njo malo prebolet.
Vsem želim čim lepše leto 2014, še posebej mačjim skrbnicam. Super ste, punce!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 31, 2013 1:23 pm

Garantiram, da je Ruby recimo, čisto enako krasna, prekrasna kot Julija. Ne vem, kaj moraš prebolevati, kar se Julije tiče, bistvo je, da posvojiš muco, ki bo ustrezala vaši družini po karakterju. Te usojenosti in podobne reči so samo privid v človeški glavi in nobena brezdomna žival od tega nima popolnoma nič.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 31, 2013 1:33 pm

:goodpost:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To dec 31, 2013 1:50 pm

No, kar se usojenosti tiče - to sem napisala, preden sem vedela, da je oddana.
In napisala sem tudi, da gledam druge. In da so lepe. In da vem, da vse zaslužijo dom.
Ampak če človek že ima izbiro, ni najbrž nič narobe, če se "zapiči" v točno določeno žival?? Ali se to ne sme... :O
Rada bi pač mačko (samičko), umirjeno (raje kot divjaškega mladiča), naročno, crkljivo, bila bi edina muca. Zdelo se mi je pač, da Julija tem kriterijem ustreza, pa še všeč mi je, ne zdi se mi noben kriminal, da sem žalostna, ker mi je ni uspelo dobiti.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 31, 2013 1:55 pm

Če pa nočeš razigranega mladiča, potem pa poišči kakšno muco, ki je malo starejša, ker pri 6-7 mesecih so polni energije za norenje ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 31, 2013 2:00 pm

Ja, seveda si lahko in ne, ni noben kriminal. Če se pogovarjamo, seveda lahko vsak pove svoje mnenje, sem pač povedala svojega.
Kako so posvojitelji izbirali, je popolnoma njihova zadeva. Nam je važno, da so primerni. Kako boš izbirala ti in kaj bo merilo za tvoje odločitve, pa popolnoma tvoja.
In ponovno, jih je dovolj vseh mogočih starosti, zunanjosti in karakterjev , da ti pomagamo med ostalimi najti primerno.
Če želiš pomoč pri izbiri, nam piši.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 31, 2013 2:04 pm

Tudi pri dveh letih in pol imajo vsaj nekateri še polno energije za norenje (pravi tista, ki ima zadnjih nekaj noči v stanovanju čredo slončkov). :) Tako da če želiš mirno muco, je pomembno, da se posvetuješ s skrbnicami, ki poznajo karakterje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 31, 2013 6:23 pm

Mačiljuba, sem zelo vesela za Julijo in malo manj zate :girlblush: ampak kot so vse ostale rekle, sem PREPRIČANA, da boš kmalu našla pravo mačkico zase, izbor je na žalost zelo velik :S Veliko sreče pri iskanju in odločanju (ko je muca samo "tvoja", je vsaka najboljša, verjemi) <3

Julija, tebi pa srečno v novem domu :clap: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 01, 2014 11:43 am

Pravkar se je odpeljala v nov dom. :)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če jan 02, 2014 6:43 pm

Ja, izbor je na žalost res zelo velik in na žalost ne morem (kot ne more tudi nihče drug) imeti vseh... :-((( pa čisto vse so luštne, vse zaslužijo nekoga...
Ponujajo mi eno mucko v DZZŽ Kranj, pa vaše so mi všeč, pa v našh koncih jih je tudi veliko, tako da če bom vzela vašo, bom imela slabo vest pred njimi, če jo bom vzela pri njih, bom imela slabo vest prad vami, tako da... Ohja. Saj vem, da se obremenjujem s traparijami, ampak... važno je, da vzamem eno in jo imam rada, kajne? Jaz jih imam že zdaj vse rada.
Se še oglasim.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 6:56 pm

mačjljuba, predlagam naslednje. Gospa, ki je imela Julijo, naša skrbnica visinnox, ima v skrbništvu kar precej muc.
Pišite ji, se dogovorite za obisk, spoznajte muce in se odločite za tisto, ki vam bo najbolj padla v srce.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 6:58 pm

mačiljuba je napisal/-a:... važno je, da vzamem eno in jo imam rada, kajne?

:good: točno to! V spomin Šnukiju poskrbiš za eno mucko res najbolje kot lahko in brez slabe vesti do kogarkoli ;) Vseh muc ne more nihče rešit, lahko pa eni nudiš najboljši možni dom in jo imaš rada do konca <3 Tako to je :rolleyes:
Če se boš odločila za MH, vaju bomo pa hoteli spremljati na nakavčni temi :P :D
Veliko sreče :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov