Zakopan/Barack

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 1:26 pm

Re: Zakopan

Negativen, cepljen, kastriran, vse ok. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 2:26 pm

:clap: Super, super!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Če jun 20, 2013 2:47 pm

Bravo mali :kiss: :kiss: naj ti bo od zdaj naprej še samo lepo
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če jun 20, 2013 3:48 pm

Meni se zdi, da je edina rešitev za tale NORI svet, da se svet resetira z ledeno dobo...bo vse skup crknlo in se začelo znova.
Druge rešitve trenutno res ne vidim...pa oprostite za tole črno-gledost samo...jaz kakšne druge (boljše) varijante ne vidim...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 6:04 pm

se strinjam, popolnoma. En velik asteroid da izbriše človeštvo. Zemlja si bo že opomogla...

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jun 20, 2013 6:13 pm

Registrirala sem se sicer zaradi licitacije za Rusalko in nisem pričakovala, da me boste že prvi dan na forumu spravili v solze.

Slabo mi je od vse te hudobije. Mali puma, tebi pa srečno :kiss: :kiss: :kiss:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če jun 20, 2013 7:34 pm

super, da je fantek našel mucka preden bi bilo prepozno in super da obstajajo zavodi (se opravičujem, če ste pravno gledano kaj drugega) kot je mačja hiša, ki pomagajo živalim v takih primerih

upam, da mucek najde čim boljši dom in ima dolgo in lepo življenje :) ne vem če je možno, ampak če je, bi bilo pomoje super, če bi ga na koncu posvojil ta fantek in njegova družina

tisti, ki ga je zakopal živega, pa potrebuje strokovno pomoč v zato primerni ustanovi, uživanje v trpljenju drugih bitji ni normalno... ni za rečt, da tak ne bi enako naredil človeku ob primerni priložnosti

MinU je napisal/-a:Meni se zdi, da je edina rešitev za tale NORI svet, da se svet resetira z ledeno dobo...bo vse skup crknlo in se začelo znova.
Druge rešitve trenutno res ne vidim...pa oprostite za tole črno-gledost samo...jaz kakšne druge (boljše) varijante ne vidim...

se mi zdi, da bi bilo to še huje, ker potem bi nastradali tudi tisti, ki niso nič krivi in jih je pomoje več

na tem forumu vidiš posledice ravnanja neodgovornih lastnikov živali, ki se hočejo znebit nezaželenih mladičev, za katere so sami krivi, ker ne sterilizirajo/kastrirajo svojih živali, ljudi, ki mislijo, da je žival igrača, ki se je znebiš, če se je naveličaš in raznih psihopatov, ki živi zakopavajo muce, in podobno. ne vidiš pa vseh tistih muc (in ostalih živali), ki imajo lepo življenje v dobrem domu. poznam veliko ljudi, ki imajo doma eno ali več muc in vsi super skrbijo za njih, samo te muce oziroma njihovi mladiči se ne bodo pojavili tukaj (no mogoče v kaki temi pokaži sliko svojega hišnega ljubljenčka). poznam tudi ljudi, ki niso ravno ljubitelji mačk, vendar jih nihče od njih ne ubija/muči, ampak jih pač pustijo na miru
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 7:46 pm

tole je že res preseglo vse meje :girlsad:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 8:38 pm

:'( :'( :'( :bad: kakšna svojat tlači zemljo :dash:
Sem pa fuuul vesela, da se je za mucija izteklo, kot se je, da je sedaj na varnem, zdrav in poštiman :good: :clap:
Pa fantek se mi tudi smili in sem ponosna nanj, da ga je rešil :clap: tako se dela,mali :clap: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 9:01 pm

Ta zgodba mi že cel dan hodi po glavi. Sram me je, da pripadam isti "živalski" vrsti kot taki izmečki, ki so sposobni česa takega. Sploh ne znam z besedami opisati, kakšen konec bi mu privoščila :bad:
Mali pikec, zate se je dobro končalo :angel:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 20, 2013 9:11 pm

Eh.... :devil:

Mišku pa :kiss:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če jun 20, 2013 9:22 pm

mackon je napisal/-a:tisti, ki ga je zakopal živega, pa potrebuje strokovno pomoč v zato primerni ustanovi, uživanje v trpljenju drugih bitji ni normalno... ni za rečt, da tak ne bi enako naredil človeku ob primerni priložnosti

Ja, se popolnoma strinjam, vendar pri nas ni takih služb/ljudi, ki bi krivce poiskala in jih ali spravila v psihiatrično ustanovo ali pa kar za zapahe, vsekakor pa plačat orng globo...

MinU je napisal/-a:Meni se zdi, da je edina rešitev za tale NORI svet, da se svet resetira z ledeno dobo...bo vse skup crknlo in se začelo znova.

se mi zdi, da bi bilo to še huje, ker potem bi nastradali tudi tisti, ki niso nič krivi in jih je pomoje več

mackon je napisal/-a:na tem forumu vidiš posledice ravnanja neodgovornih lastnikov živali, ki se hočejo znebit nezaželenih mladičev, za katere so sami krivi, ker ne sterilizirajo/kastrirajo svojih živali, ljudi, ki mislijo, da je žival igrača, ki se je znebiš, če se je naveličaš in raznih psihopatov, ki živi zakopavajo muce, in podobno. ne vidiš pa vseh tistih muc (in ostalih živali), ki imajo lepo življenje v dobrem domu. poznam veliko ljudi, ki imajo doma eno ali več muc in vsi super skrbijo za njih, samo te muce oziroma njihovi mladiči se ne bodo pojavili tukaj (no mogoče v kaki temi pokaži sliko svojega hišnega ljubljenčka). poznam tudi ljudi, ki niso ravno ljubitelji mačk, vendar jih nihče od njih ne ubija/muči, ampak jih pač pustijo na miru

Ja, delno se s tabo strinjam. Seveda, tu nastradajo tudi tisti, ki niso nič krivi in delajo v dobro vseh kakor ljudi, tudi živali.
Žal pa se mi zdi, da realno gledano ne moreš najti vseh ljudi, ki že v mislih boh ved kaj vse počnejo z živalmi/ljudmi in seveda to nekoč tudi uresničijo, ker se jim to zdi zabavno/smiselno/jih krepi...ne vem...
Dejstvo pa je, da v tem primeru nastradajo nedolžna življenja tako ljudi kakor tudi živali.

In iz tega principa jaz raje vidim, da se vse skup resetira in bo spet vse v najlepšem redu. Sicer pa, če se ne bo naš planet sam resetiral ga bomo umetno resetirali kar sami z kakšno 3. svetovno vojno...

No, dovolj tehle off-topicov.

Poantta mojega pisanja je predvsem v tem, da sem naravnost zgrožen in razočaran kaj se dan-danes z živalmi in ljudmi vse dogaja. Praktično skoraj vsak dan mačja hiša in še kakšna druga spletna stran objavi fotografijo/posnetek nekoga, ki se nekje muči zaradi hudobije/malomarnosti človeka. Dejansko me je sram, da spadam v človeško raso, ki naj bi bila tako vele-pametna...

No sedaj pa res vračam temo našemu kosmatincu. Upam, da čim hitreje dobi ene super posvojitelje, kateri ga bodo razvajali do onemoglosti.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 25, 2013 4:15 pm

Mucu je ime Barack in išče dom.
Je prijazen in priden, nezahteven, združljiv z drugimi. Zdrav, cepljen, kastriran, čipiran, negativen na FeLV in FIV.

info za posvojitev: 031 326 877 helena@macjahisa.si

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 25, 2013 4:18 pm

Re: Zakopan/Barack

<3

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 25, 2013 4:43 pm

O MAMA MIA kakšen lepotec!!! :girlblush: :kiss: :kiss: :kiss: :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor To jun 25, 2013 4:55 pm

Helena, želim ti čim manj "unih" klicev .. lepotcu pa lupčke :kiss: :kiss: :kiss:
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To jun 25, 2013 5:13 pm

Uau. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 25, 2013 6:02 pm

Uf, kako je LEP :cupidboy: :wacked: <3 :girlblush: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 25, 2013 6:04 pm

Ampak res, tako lep muc, da kar sapo zapre,čudovit. Telefoni bodo pregoreli. :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jun 25, 2013 7:44 pm

lepko Barack ;) lupčkab :kiss: :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov