Barking heads

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 10, 2012 6:18 am

Re: Barking heads

Šiva, hvala...

Me matra "dostava", ja, ker je M. izjavil, da v te gorenjske rovte pa že ne bo vozil... :lol:
(šala!)

Bo zgleda kar treba 1x mesečno na "ljubljansko" kavo/viski... :scratch:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 10, 2012 12:00 pm

al pa na torto ki je ne zlicitiraš :P . bila je... ah....ni da b govorla :nyam: :angel:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po sep 10, 2012 12:54 pm

A se da dobiti kakšne vzorčke?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 10, 2012 4:36 pm

Se da, na veterini. Fusspot žal ne, ker jih je zmanjkalo proizvajalcu, so pa ostali.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 10, 2012 10:16 pm

Alexx je napisal/-a:Šiva, hvala...

Me matra "dostava", ja, ker je M. izjavil, da v te gorenjske rovte pa že ne bo vozil... :lol:
(šala!)

:O a to je rekel?? To si ziher narobe slišala. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 11, 2012 7:36 am

Helena, a veš da je možno... zadnje čase ful slabo (al' pa selektivno :rolleyes: ) slišim... ;)

Pa da ne bi slučajno kdo res mislil, da SČ ne dostavlja... zato še enkrat ponavljam: hecam se!
(sem pa itak vsaj 2x mesečno v LJ in komot poberem na ta'lepi veterini) :)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 11, 2012 7:43 am

sej se tud jst hecam. :) V gorenjske rovte :P itak vozi Intereuropa, razen za hrano za začasnike, ki jo je treba osebno prevzet.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 12, 2012 10:48 am

Tudi vsa hrana Barking heads v vseh pakiranjih ponovno na zalogi, tako v Centru, kot v spletni trgovini.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 13, 2012 8:48 am

Izzyju danes pripelje :yahoo: Poročam, ker tole praskanje, grizenje, lizanje je prav noro...res upam, da bo pomagala tale hrana :angel:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 18, 2012 10:54 am

Izzy ima briketke zelo rad, kaka pa zdaj 2x dnevno, prej je večinoma le enkrat in prdi... je pa kakec lepa klobasa. Zdaj pa ne vem, a se bo navadilo telo ali pa ni najbolje. Glede praskanja in lizanja se bo šele pokazalo čez nekaj časa.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 20, 2012 9:29 am

zalarjeva je napisal/-a:Izzy ima briketke zelo rad, kaka pa zdaj 2x dnevno, prej je večinoma le enkrat in prdi... je pa kakec lepa klobasa. Zdaj pa ne vem, a se bo navadilo telo ali pa ni najbolje. Glede praskanja in lizanja se bo šele pokazalo čez nekaj časa.

Smo dobili strokovni veterinarski odgovor na to. Če je blato normalno fornirano in ga je samo več, kot prej, to pomeni, da je v hrani več vlaknin, kar za lastnika pomeni le pobrati večji kakec, po domače povedano, za zdravje psa pa je to bolje, kot preveč koncentrirana hrana, katere produkt so manjše količine blata.
Problem bi bil, če bi šlo za dalj trajajočo redko blato ali drisko.
Kar se vetrov tiče, pa je to lahko zaradi spremembe ali mogoče zaradi ene sestavine, na katero organizem še ni navajen.
Kako pa kaže s praskanjem in ostalimi simptomi alergije?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 20, 2012 9:42 am

Oh, hvala, mi je zdaj lažje :) Glede praskanja, se mi zdi, da se umirja, tudi liže in grize se ne več toliko. Upam, da bo kmalu čisto ok, traja nekaj časa, da se res pokaže. A tudi tukaj kot pri Meowing heads velja, da se da malo več za jest kot druge hrane? Ima jih pa zelo rad in ga zdaj že ene 2 dni nisem slišala prdnit :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 20, 2012 9:54 am

zalarjeva je napisal/-a:Oh, hvala, mi je zdaj lažje :) Glede praskanja, se mi zdi, da se umirja, tudi liže in grize se ne več toliko. Upam, da bo kmalu čisto ok, traja nekaj časa, da se res pokaže. A tudi tukaj kot pri Meowing heads velja, da se da malo več za jest kot druge hrane? Ima jih pa zelo rad in ga zdaj že ene 2 dni nisem slišala prdnit :good:

Moji mački so se nekaj dni prav nagravžno nažirali, sedaj pa je poraba običajna, kot pri drugih vrstah hrane. Jo imajo pa po dobrem mesecu še vedno ful radi. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 20, 2012 11:27 am

Pri nas bomo očitno ostali na Barking heads Golden years. Prebava OK, rad jih ima pa tako,
da med obrokom ne šmirgla žive sile, pa če se na glavo postavim - vse dokler posoda ni "pomita" :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 28, 2012 6:05 pm

Zmanjkalo nam je Fusspot hrane v 2kg embalaži.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 21, 2012 12:14 pm

slavica je napisal/-a:Pri nas bomo očitno ostali na Barking heads Golden years. Prebava OK, rad jih ima pa tako,
da med obrokom ne šmirgla žive sile, pa če se na glavo postavim - vse dokler posoda ni "pomita" :good:

Aika tudi hvali Barking Heads Golden Years :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 21, 2012 12:38 pm

Izzy tudi hvali :good: Popraska se še sem in tja, kar je normalno, grize in liže se pa ne več tako kot se je. Torej tudi normalno, saj se tudi ostali malo umivajo in grizejo. Tako, da mislim, da je to to zanj. Glede iztrebkov: so zdaj normalne količine, lep trd kakec, do 2x dnevno, tako da super! Dlaka lepa in sijoča, prhljaja nič. :yahoo: :good:
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov