No potem pa jaz mislim, da je čas da jih poimenujemo  

Tukaj je karakterni opis (kolkr so se pokazal v teh kratkih urah)
- črn (pravjo da je fantek), zelo vljuden, tud za hrano se ne prereka, ko ima vsega dovolj zleze v košarico in gre spat, prede non-stop, ko prideš se vrže na hrbet in tačka. Jaz sm mu mislila dat ime Biks k je res čist črn (zaenkrat), aja ma tud prvo oboževalko - mojo sestro, ki je čist navdušena nad njim pa prav da bi mogu bit Muri, pač kot Maček Muri.
- rdeč tigrast (tud fantek), zaenkrat največja barab'ca, medtem ko je poskuša kr neki renčat zraven pa čeprov mu noben noče nč vzet, ko gre njegova sestrca dremat se splaz za njo in jo ugrizne v rep, ker se mu zdi da še ni čas za spanje ampak igranje
- en odtenek svetlejša belo-rdeča, crkljivka, ta prva poje da pol pride do tebe in ti pove, da je zdj čas da jo vzameš v naročje in crkljaš, velka glih za mojo dlan
- en odtenek temnejša belo-rdeča, najbolj požrešna, začne jest ta prva pa ta zadnja neha, pol tud pride do tvoje hlačnice pa se gor obes, če je ne vzameš dost hitr v naročje
Evo zdj pa kr ideje na plan prosm, jaz bom pa nehala s temi evforičnimi posti za zdaj pa se spravla delat