udomačen tiger

Kraj: Ljubljana
Re: Bratca SPEEDY in PUB

Pa še to sem pozabila povedati o Speedyu, da je ta muc tako prijazen, da to že ni več normalno. Valja se po naročju in zraven človeka, rine z glavico, se prekopicuje, gruli od ugodja, vmes podeli kakšen poljubček in ljubezenski ugriz (blag), potem pa spet od začetka. Sicer pa ni naporen, tega ne počne ves dan, ker vmes tudi spi, pa poigra se tudi rad.
 Ima pa tako mehek in svilnat kožušček, da te prijazni smrkavec tudi s tem pretenta in ga kar avtomatsko božaš in božaš, čeprav so tudi drugi kandidati v bližini.
 Ima pa tako mehek in svilnat kožušček, da te prijazni smrkavec tudi s tem pretenta in ga kar avtomatsko božaš in božaš, čeprav so tudi drugi kandidati v bližini. 

Speedy odhaja v soboto v nov dom, za družbo pa bo imel prelepo Meggi, dobro leto staro maine coon. Želeli so si crkljivega mucka in prepričana sem, da bo Speedy več kot izpolnil njihova pričakovanja. Poudarek je na "več".
 Speedy odhaja v soboto v nov dom, za družbo pa bo imel prelepo Meggi, dobro leto staro maine coon. Želeli so si crkljivega mucka in prepričana sem, da bo Speedy več kot izpolnil njihova pričakovanja. Poudarek je na "več". 

)
 ) 

Upam, da te bodo fajn crkljali
  Upam, da te bodo fajn crkljali   

, ampak super, sem vesela!
 , ampak super, sem vesela!