Marisa je bila nekaj dni na počitnicah (zaradi naše odsotnosti) in sem o njej slišala same lepe besede. Kljub spremembi okolja ni prav nič jokcala (tega smo se malo bali, ker bi bilo moteče za ostale stanovalce bloka), z gospo je lepo komunicirala, prišla na klic, se pustila malo božat, čisto malo počesat, veliko uživala na zamreženem balkonu v senčki, mokre hrane bila vedno zelo vesela, WC ves čas zelo pridno uporabljala, kljub probiotikom ji v tem času še ni uspelo pridelat lepega drekca, ampak bolj "polpetke".
Lahko pa povem, da sem danes (končno) zares opazila 2 drekca, ki nista bila driska, ampka že oblika klobasice, kar mi daje upanje, da se stanje v njej lepo popravlja. Bi že skakala od veselja, ampak bom počakala še na nekaj naslenjih pridelkov in vam z veseljem javim, če je to To.

V oskrbi Mačje hiše je že 2 meseca.
Vesela bo umirjenega doma, brez druge mačje konkurence.
Ker pri nas mačje konkurence ne manjka, ima za svoje bivanje zagotovljen svoj prostor/dnevna soba, kar ji čisto odgovarja.
Res je popolnoma neproblematična, skromna, nezahtevna, zadošča ji miren prostor za počivanje in vesela je razgleda s kakšne okenske police ali zamreženega balkona.
Ji privoščim čisto njen dom in njenega človeka, ki jo bo imel vsaj tako rad, kot jo imamo mi.