Orlando je praznoval že drugi rojstni dan.
"Za rojstni dan je dobil to, kar dobi vsak dan, 1000 poljubčkov, dobro hrano in priboljške, krtačenje in najbolj zabavne igračke (kot na primer zamašek od steklenice)
Orlandi je še vedno izjemno ljubezniv muc. Zelo rad se crklja, obožuje krtačenje, draži Miami, ponoči pa mu je najlepše, če spi kar na meni (in meni tudi

), z Miami se menjavata, enkrat eden, drugič drugi.
Z Miami sta zelo zabavna, predvsem zjutraj in zvečer se lovita po stanovanju, včasih tudi ko naju ni doma in prideva na vse razmetano

Žal pa pri nas ni vse samo rožnato. Orlando ima namreč astmo in uporablja pumpico 2x na dan, če ne dobi zdravila kašlja in zelo težko diha. Zelo temeljito so ga preiskali, mu slikali pljučka in naredili ultrazvok srca in izkazalo se je, da gre res za astmo. Zdelo se mi je grozno, da bo Orlandi potreboval zdravila za vse življenje, vendar je res bolje, da je astma, kot če bi bilo kaj resnejšega na srčku. Seveda sem se spet aktivirala in našla tudi nekaj alternativnega zdravljenja, tako da zaenkrat je v redu, počuti se dobro, tako kot čisto zdrav mucek. "
Srček zlat, bodi zdrav in uživaj na vso moč.