Kdo bo vodil Zavetišče Maribor oz. držite pesti, prosim!

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To dec 13, 2011 9:01 am

Re: Kdo bo vodil Zavetišče Maribor oz. držite pesti, prosim!

Prav preveč je že vse to...niti ene same stvari ne moremo narediti v Sloveniji, da ne bi bilo vmes pokvarjenih prstov. Vedno bolj sram me je da živim v takšni državi, kjer je vse skoruptirano, pokvarjeno in se ob tem še pretvarja, da to ni. :bad:

O veljavnosti pritožbe (nekaj podobnega) se bo odločal Kangler. Sori, ampak to je že v naprej obsojeno na propad.

Javnost mora izvedet, ne samo preko spleta...pač pa tv in ostali mediji. Diši zelo zelo po korupciji...ne vem sicer kako to deluje, vendar kakšna prijava se mi zdi zelo smotrna.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 9:09 am

:O In kje je logika, da bo odločitev zopet v umazanih Kanglerjevih rokah??? :negative: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 9:11 am

To, da pritožba pri Kanglerju pade, še ne pomeni, da je konec. :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To dec 13, 2011 9:18 am

Pa kaj si še vse ne bodo zmislili, jao ej prekleti župan....prav sram me je v kateri občini živim, vedno vodijo "posle" eni in isti ljudje vedno dobijo koncesije pa neke garaže, pa kaj jaz vem kaj še vse samo ljudje kateri so blizu županu. Pa to vidi dandanes že vsak.... Eh upam, da vam uspe z pritožbo, to kar sem pa zdaj slišala še po radiu pa mi je še dodatno dalo motivacijo, da vas bom podpirala. Vedno sem vas in vedno vas bom. Kolikor vidim in berem nas je ogromno takšnih tako, da ne se DAT!!!MI VAM STOJIMO OB STRANI. Tudi Jasmini želim, da se čimprej neha pisat kr nekaj proti njej..... :*
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 9:39 am

Najprej se je potrebno pritožit na MOM, potem na Državno revizijsko komisijo, vzporedno pa še Protikorupcijski komisiji. Ni izključeno, da bomo vložili tudi tožbe zaradi obrekovanja in povzročene materialne škode. Do konca, v glavnem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 9:47 am

:clap: Tako je prav! Ne dajte se!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 10:33 am

Bravo, tako je tudi treba!
Če karkoli rabite (glede na moj položaj in zveze - Helena, veš o čem govorim) takoj povejte!!! Če bo le v moji moči, naredim vse kar lahko!

eNa

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To dec 13, 2011 10:39 am

Vse skupaj je res :bad: :dash:
Ne dajte se! Verjamem, da se bo na koncu le izkazalo, kdo je najbojši :) in kdo skorumpiran :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 11:13 am

jaz vam iskreno želim, da pridete v VSE medije in to z vsemi dejstvi, ki jih v zadnjih 24h berem tu in na vaši fb strani. treba je izpostaviti vse zgodbe o dobičkonosnosti nekaterih zavetišč (na račun živali seveda) in treba je tudi pokazati, da se da tudi z minimalnimi sredtsvi zagotavljati najboljšo oskrbo- če le delaš s srcem in ljubeznijo do živali. kar nekaj zavetišč ne poskrbi niti za minimalno oskrbo, pa imajo na voljo občinska in ne vem še katera sredstva! če vas kateri mediji ne bojo hoteli poslušati, povejte, jih bomo zasuli s klici in mejli! Tednik je zame ena taka oddaja, ki ima mogoče vsaj nekaj vpliva na to, da se stvari, ki jih oni prikažejo v svojih prispevkih, dejansko uredijo, tako kot bi se morale (včasih so imeli še tisto Črno tablo- tisto je kar vžgalo se mi zdi). Držim pesti za protikorupcijsko komisijo, samo spet je potrebno pokrivanje medijev- če PKK ugotovi nepravilnosti oz. korupcijo, morajo mediji to na veliko izpostaviti, potem bo mogoče imela kaj učinka.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 1:26 pm

Podžupan pa nima veliko v glavi očitno.... On ne šteka kako lahko z nižjo ceno izvajaš boljše storitve. :rolleyes: O, a se res ne da? :rolleyes: Joj!! :fool: Eni ne morejo delat, če ni dobička, eni pa lahko delajo, če so stroški pokriti ane...

Poleg vseh pritožb na vse konce, bi bila fajn ena izčrpna izjava MH o vsej situaciji, skupaj s to od Jasmine, da se tudi v medijih predstavi celo zadevo. Članki trenutno več ali manj slonijo samo na zgodbicah občinskih veljakov, z izjemo tega v Delu, pa še ta je skop.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 2:02 pm

Pravkar je Helena bila v poročilih Radija City.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To dec 13, 2011 2:07 pm

Ne morem verjet. Tukaj bi pa bilo nujno potrebno narest en vseslovenski protest vseh ljubiteljev živali. Ne glede kam in v katero društvo ali skupino spadamo. Če se zadeva tukaj ne bo obrnila v korist živali, pa magari zasest zavetišče in če je potrebno še gladovno stavkat. Včasih še samo to pomaga v naši ljubi Sloveniji.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 2:28 pm

Si predstavljam da zadeve ne bodo zastonj, če pride kakšen evrič prav prosim Helena povejte, je to najmanj kar lahko naredimo!
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To dec 13, 2011 3:32 pm

Okej, tole pa nujno na protikorupcijsko, ker je skregano z vsako logiko. Kakšni bedni izgovori, samo zato, da bo lahko občina obračala malo več denarja. Mogoče bi bilo pametno tudi izpostaviti vprašanje o tem, kam bo šel ves tisti ekstra denar, ki ga je v razpisu zahtevala Snaga - a se bodo dvignile plače? A se bo zaposlilo kaj več ljudi? Me prav zanima ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 3:38 pm

Res je, da je imela MH najnižje cene, vendar so se nam porodili nekateri dvomi. Med drugim so nas prepričali tudi dokumenti Veterinarske uprave Republike Slovenije (Vurs) o postopkih, ki tečejo zoper sedanjo vodjo azila Jasmino Vrbnjak
Vir:http://www.zurnal24.si/pod-snago-se-psi-in-macke-clanek-142985
A mi lahko nekdo razloži, ker sem zgleda preveč blontna, kaj imajo postopki, ki tečejo proti Vrbnjakovi veze z MH ?
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 4:46 pm

Didi, v razpisni dokumentaciji je MH navedla, da bi Jasmina ostala zaposlena v Zavetišču kot vodja. MH bi obdržala večino zaposlenih, ne bi jih vrgla na cesto in zaposlila "svoj" kader.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To dec 13, 2011 5:30 pm

:bad:.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To dec 13, 2011 5:50 pm

Didi je napisal/-a:a ni to tut v tem smislu daj če je npr. sodnik tvoja žlahta ti ne more sodit. neki navzkriž interesi, mislim da obstaja tut nek zakon okrog tega nisem pa sigurna

Ja res je, po Zakonu o upravnem postopku se lahko izroči uradno osebo iz postopka in sicer:

B) IZLOČITEV

35. člen

Predstojnik oziroma pooblaščena uradna oseba organa ne sme odločati ali opravljati posameznih dejanj v postopku:

1. če je v zadevi, o kateri teče postopek, stranka, soupravičenec oziroma sozavezanec, priča, izvedenec, pooblaščenec ali zakoniti zastopnik stranke;

2. če je stranka ali njen zakoniti zastopnik ali pooblaščenec z njo v krvnem sorodstvu v ravni vrsti ali v stranski vrsti do vštetega četrtega kolena ali če je z njo v zakonski zvezi, ali v svaštvu do vštetega drugega kolena, četudi je zakonska zveza prenehala, ali če z njo živi ali je živela v izvenzakonski skupnosti;

3. če je skrbnik, posvojitelj, posvojenec ali rejnik stranke, njenega zakonitega zastopnika ali pooblaščenca;

4. če je bila udeležena v postopku na prvi stopnji ali je sodelovala pri odločanju.

36. člen

Uradna oseba, ki naj bi odločila v določeni upravni zadevi ali opravila kakšno dejanje v postopku, mora takoj, ko zve za kakšen izločitveni razlog iz 35. člena tega zakona, prenehati s kakršnimkoli nadaljnjim delom v zadevi in to sporočiti organu, pristojnemu za odločanje o izločitvi. Če uradna oseba misli, da so podane kakšne druge okoliščine, ki opravičujejo njeno izločitev, sporoči to omenjenemu organu, ne sme pa prenehati z delom.

37. člen

(1) Stranka lahko zahteva izločitev uradne osebe iz razlogov naštetih v 35. členu tega zakona, lahko pa tudi, kadar druge okoliščine vzbujajo dvom o njeni nepristranosti. Pri tem mora stranka navesti okoliščine, zaradi katerih je po njenem mnenju podan kakšen razlog za izločitev.

(2) Uradna oseba, katere izločitev je zahtevala stranka iz kakšnega od razlogov, naštetih v 35. členu tega zakona, ne sme do izdaje sklepa o taki zahtevi opravljati nobenih dejanj v postopku, razen tistih, ki se ne smejo odlagati.
Dogs have owners. Cats have servants.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 13, 2011 6:10 pm

Ko že misliš, da si vsega "navajen"... bom raje tiho! :bad: :bad: :bad:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov