12 ur neviden poškodovan/zbiramo za operacijo

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 07, 2011 12:08 pm

Re: 12 ur neviden poškodovan/zbiramo za operacijo

Amarand naj bi se v teh dneh končno znebil fiksatorja, ki je skrbel, da se je tačka lepo zacelila. Ker je bilo načrtovano, da odpotuje v Ljubljano danes zjutraj, sva mu včeraj zvečer prenehala dozirat hrano. Najprej je debelo gledal :O , potem poskusil z mijavkanjem, nakar je že jezno gledal :devil: , sploh, ker sva midva še naprej veselo jedla, on pa ni dobil ničesar. Aleš mu je ponujal naslov Veterinarske uprave, jaz sem ga usmerjala na DPMŽ, Amiju pa ni bilo do šale in je začel grist naju :O , potem pa iz protesta pil slanico od vloženih oliv :bad: (v sili maček še slanico pije, očitno, čeprav po treh urah brez hrane res še ni mogel kar medlet od lakote :D ). Rešil ga je odrešilni klic, ki je sporočal, da je odhod v ambulanto za 1 dan prestavljen :yahoo: . Na vsesplošno olajšanje je to pomenilo hrano za ubogo žival, ki je začela hlastno goltat brikete. Jutri zjutraj bo šlo zares, zato vajo danes ponavljamo (seveda brez popustljivosti :truce: ).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po nov 07, 2011 12:28 pm

:D Hudič muhe, maček pa slanico. Zakaj pa ne, sila je pač sila :P :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po nov 07, 2011 9:50 pm

Bogi muc, še lačen za povrh. :kiss: Slanico od oliv imajo pa moji radi tudi če so siti, pa olive tudi. :O

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 07, 2011 10:08 pm

Imate same gurmane doma. ;)

Amarandu pa :kiss: .
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To nov 08, 2011 10:52 pm

Že doma (hvala, Helena :kiss: ), z zoprnim ovratnikom okrog vratu. Ga nervira, ampak do jutra ga bomo že obvladali. Jedel je, prede že tudi po malem. Samo zaletava se še v vse :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 09, 2011 8:00 am

Glavno je, da je porihtan, tudi zoprni ovratnik mu boste verjetno lahko kmalu odstranili, potem bo pa le še užival, maco zlati. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 12:18 pm

Najprej fotostrip za Romzy, da vidi, kako prav je prišla škatla s pošte (kovček smo tudi napolnili s cdji, da ne bom samo škatle hvalila :girlblush: , ampak škatla je bila malemu pač bolj zanimiva; pa še tiste vrvice so fajn za igrat :D ).
Poštar je prinesel paket
Slika
Amarand je takoj pogruntal, da je zanj (kdor misli drugače, ne zna brat :P )
Slika
Kaj je, imaš probleme? To je moja spalnica, ti si pa svojo najd 8)
Slika
Sicer se je pa v torek znebil fiksatorja (česar še ni povsem ozavestil in še zmeraj sedi z nogami bolj narazen, kot bi bilo potrebno), dobil pa klovnovski ovratnik, nad katerim ni prav nič navdušen
Slika
V torek zvečer je bil precej nemiren, divjal je po stanovanju in se zabijal v vse, kar je bilo na poti, ker je hodil, kot je bil navajen, naenkrat pa je bilo premalo prostora. Tudi do skledic s hrano in vodo je dostopal s težavo, je pa brez problema lizal smetano s kremšnite :D . V sredo se je že umiril, celo zelo umiril, ni mu toliko do igre, ker ima omejeno vidno polje in s težavo sledi gibanju igračk. Bo pa prihodnji teden nadoknadil, brez skrbi ;) . Ogromno spi, šele proti večeru se začne zanimat za hrano, pa tudi veliko prede in se carta, najraje bi bil cel dan v naročju (najlažje bi ga bilo nositi v kengurujčku, ker ga moram zdaj vedno, ko imam kakšen opravek, odložit :( ). Pomagati mu morava tudi pri - za mačka - banalnih opravilih, kot je praskanje po glavi in umivanje zadka po opravljeni potrebi. Prav usmiljenja vreden je tudi, ko se hoče umivat, pa liže tisto plastiko in mu ni jasno, kaj je narobe. Ampak teh par dni bo hitro minilo, potem bo pa po dveh mesecih končno brez neljubih dodatkov in bo lahko divjal, kolikor ga bo volja (me je že strah :rolleyes: ).
Slika
Slika
Malo prej je prilezel iz omare in mi naročil, naj vse pozdravim in pobucam. Torej :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 12:32 pm

Bela šapa je napisal/-a:...Ampak teh par dni bo hitro minilo, potem bo pa po dveh mesecih končno brez neljubih dodatkov in bo lahko divjal, kolikor ga bo volja (me je že strah :rolleyes: )....

Aha, no potem bo pa končno že nared tudi za uraden premik na kavč, ne? Da ne bo revež kar v neskončno v oskrbi zbiral za operacijo. :rolleyes:

Ami, hvala in nazaj :kiss:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 1:03 pm

Re: AMI na svojem kavču

Jst vas mam mal dost s temle "muce v naši oskrbi", saj Ami tja že zdavnaj več ne paše. Evo, ste na svojem kavču in z naovim naslovom. :) :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 1:05 pm

Re: AMI na svojem kavču

Ups :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 1:21 pm

:lol: :lol: :lol:
Jz se pa ne strinjam. :devil: Tema je šla v arhiv, novo na kavču naj pa kar Amijevi novi/stari odprejo s svojim nazivom.
Aja, pa ko se vrneta z vikend potepanja pričakujem slavnostni podpis pogodbe z (mojo) torto in vsem, kar še spada zraven. :dance:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 1:32 pm

:clap: :yahoo: Jupi, super, to pa je sreča za Amija! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 2:20 pm

A sem je pes taco molil? Cela vesela za Amija. :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 2:27 pm

ijooooooj Slika SlikaSlikaSlika

:clap:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 3:14 pm

:yahoo: :clap: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 3:28 pm

Ja kdaj se pa zgodi tisti strašen intervju/zasliševanje o primernosti morebitnih posvojiteljev in pregled balkona; a ob tamanjenju torte? :D Ali je dejstvo, da se v roku dveh mesecev skrbništva ni preveč pritoževal :angel: , dovolj?

Sicer si je pa že opomogel od sramote, ki je bila očitno povezana z ovratnikom. Danes nič več ne drnjoha (mogoče mu je pa sonček všeč), že nekaj časa se po stanovanju podiva za igračkami (to izgleda tako, da jih on nekam zbrca, potem jih pa iščem, nakar ponoviva vajo :yahoo: ).
Novo temo dobi pa takrat, ko lastnik podpiše pogodbo (mogoče kakšen hip kasneje ;) )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 3:51 pm

Bela šapa je napisal/-a:Ja kdaj se pa zgodi tisti strašen intervju/zasliševanje o primernosti morebitnih posvojiteljev in pregled balkona; a ob tamanjenju torte? :D Ali je dejstvo, da se v roku dveh mesecev skrbništva ni preveč pritoževal :angel: , dovolj?

Ja itak. :O :fool: A si nista prebrala pogojev za posvjitev? Lepo piše: "Ob posvojitvenem pogovoru potencialni posvojitelj speče torto ali dve." 8)

renata je napisal/-a: Jutri bo spisana tudi kakšna prijava ali dve.

No, danes (kakšno naključje...ja, že vidim nekatere fataliste, kako pametno kimajo, da naključij ni :D ) je priletela na mail tudi informacija o eni mali moji in Amijevi zmagi. Vesela zelo, zelo, zelo. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 3:55 pm

:O fataliste? Kire fataliste? Kakšnih naključji? A to tudi obstaja al kaj? Slika Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 7:09 pm

Za torto (ali več njih) ni problema, samo povej, kakšne naj bodo (razen zlicitirane, za tisto že vem :nyam: ). Upam, da bosta zmagovalca kakšen kos prepustila tudi ostalim prisotnim :angel: .
Z bodočim lastnikom sva se pogovarjala in se dogovorila, da bi ceremonije z žurom opravili kar v ponedeljek zvečer (bo ravno 2 meseca), če imate ostali zainteresirani čas ;) . Dobimo se pa itak pri Amiju doma :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 11, 2011 7:42 pm

Tista zlicitirana bo zadosti :nyam: , razen če k podpisu pogodbe ne nameravata povabiti za celo fuzbal moštvo prič. :D
V ponedeljek lahko jaz šele okoli 21.15., če vam ni prepozno, sem za. :good:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov