nevidna bolha
Re: Super Čombe - čvek
gipsy je napisal/-a:Bolj namesto RC - hrana je videti kot doručak, torej zmleta. To zagotovo ni Applaws, glede na sestavo pa se zdi čisto spodobna. Aja, kakšne driske nisem opazila, tako kot zadnjič, ko sem kupila v Hoferju za probo ta dražjo () varianto, pa je Adi v roku 1 ure podriskal celo sobo. Prav mi je, ko sem pa hotela šparat na ubogih živalih.
Pa da ne bo pomote: tile eksperimenti z mehko hrano so zgolj pri odraslih mucah, ki jo dobijo le tu in tam, tamali dobijo le najboljše (Applaws in/ali Schesir).
Jaz pa moram na moje veliko veselje sporočiti, da mi odslej za moja dva mačja razvajenca ne bo več treba od konzervic kupovati samo Applaws, ker sta se zbirčneža na testu Granatapet in Natures menu izkazala in z velikim veseljem pojesta vse in skledici še u nulo pomijeta

Pri čemer moram povedati, da sem v preteklosti preizkusila čisto vse konzerve, kar jih sploh obstaja in dobi pri nas in na vse, kar ni bilo v koščkih ali pa scefran piščanec kot Applaws, Schesir, Almo natura, sta rekla samo en velik FUJ

Tako, da sem komaj čakala, da se enkrat pojavi ena hrana, ki jima bo celo všeč in da bo vsaj 100-gramsko pakiranje. In ti dve hrani sta tudi bolj prijazni do denarnice, ker Applaws je zgolj dopolnilna, Schesir pa so premajhne konzervice, zato sta mi absolutno predragi.
Je pa res, da mogoče ni samo hrana tako dobra, ampak sta v zadnjem času na splošno postala bolj odprta za nova gurmanska odkritja

Tako da