helou hir we go
žafranika, ki bi nujno rabila svoj kavč in nekoga ki se ji bo posvetil 20 ur na dan, ker je tu še zmeraj prestrašena in nič kaj zadovoljna. lepa pa za umret

.

vanilija, ta me tudi ne šmirgla kaj dosti, raje vidi, da jo pustim pri miru. če se pa pojavi kaka konzerva pa pozabi na to, da me ne mara. itak

.

komarčica, mazica, ki se ji vidi, da je bolj drobčkena od ostalih, s takim simpatičnim tankim in špičastim repkom, ferbcem pa do lune in nazaj. baba

.

timijan, maneken in brisalec tal, ker samo da me zagleda, se že meče od veselja. ta bi se cele dneve samo čohal in čohal. še do hrane mu ni tolk kot do čohanja. rit kosmata

.

kumin, fant od fare, ta je takoj za timčijem. čohat pa čohat, pa še mal čohat. potem pa ferbcat pa še mal ferbcat, pa še mal pogledat za vogal če je kaj novega. huj k babe na plac

.

čili, taka čist samosvoja, ko ji paše se pusti, ko ne, gre pač stran. lušna, na momente ne rabi nobenega okol sebe, skratka taka kot se za pekočo babo spodobi

.

“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly