Knedlovje

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 07, 2014 12:39 pm

Re: Knedlovje

evo nas spet mal na te poplavne dni. zmeri bolj debele riti so lepo na toplem in varnem visoko na hribu.
vanilija
Slika
Slika

kumin
Slika
Slika

čili
Slika
Slika

timijan
Slika
Slika

komarčica
Slika
Slika

pa ena skoraj grupna
Slika

ta druga črna zgaga je tokrat odpovedala sodelovanje in opazovala dogajanje zviška. naslednjič ji ne uide :devil: .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe nov 07, 2014 1:47 pm

Kakšni lepi mucki so <3 pa kako so zrastli. No ja, itak,pač rastejo ane, saj je logično :D ampak res so leeeepiiiii :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe nov 07, 2014 2:21 pm

Uf, če pa s temi že kar profesionalnimi fotkami :good: lepotcev ne bo padel kakšen nov dom, pol pa res ne vem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 14, 2014 4:16 pm

še kar čakamo, pa N-Č ne dočakamo. sej ne da nam je hudo, ampak skos je treba jest pa bedarije počet, da je naša pol zadovoljna :D .
vanilija
Slika
žafranika
Slika
kumin
Slika
komarčica
Slika
čili
Slika
timijan
Slika

fanta sta take maze ratala, timi že od nekdaj, sam da je kdo prišel, je že bil na tleh v pozi za čohanje. kumin je pa očitno videl, da to ni tolk slabo in tud sam zmeri večkrat nastavlja ta že kar okrogel sodček. babe so pa babe, vsaka po svoje, vanila pa žafrana pravta, da tud če me ne vidta več, čili se še ni čist odločla zares kaj naj bi si z mano pomagala, edina, ki me je še kukrtolk vesela je komarčica. ta je pa itak ferbc za vseh šest skupi. pa pozdrav do naslednjič.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 05, 2015 8:24 pm

helou hir we go :D

žafranika, ki bi nujno rabila svoj kavč in nekoga ki se ji bo posvetil 20 ur na dan, ker je tu še zmeraj prestrašena in nič kaj zadovoljna. lepa pa za umret <3 .
Slika
Slika

vanilija, ta me tudi ne šmirgla kaj dosti, raje vidi, da jo pustim pri miru. če se pa pojavi kaka konzerva pa pozabi na to, da me ne mara. itak :nyam: .
Slika
Slika

komarčica, mazica, ki se ji vidi, da je bolj drobčkena od ostalih, s takim simpatičnim tankim in špičastim repkom, ferbcem pa do lune in nazaj. baba :D .
Slika
Slika

timijan, maneken in brisalec tal, ker samo da me zagleda, se že meče od veselja. ta bi se cele dneve samo čohal in čohal. še do hrane mu ni tolk kot do čohanja. rit kosmata :kiss: .
Slika
Slika

kumin, fant od fare, ta je takoj za timčijem. čohat pa čohat, pa še mal čohat. potem pa ferbcat pa še mal ferbcat, pa še mal pogledat za vogal če je kaj novega. huj k babe na plac :mocking: .
Slika
Slika

čili, taka čist samosvoja, ko ji paše se pusti, ko ne, gre pač stran. lušna, na momente ne rabi nobenega okol sebe, skratka taka kot se za pekočo babo spodobi :crazy: .
Slika
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Po jan 05, 2015 8:50 pm

Čudoviti vsi po vrsti, ampak opisi so pa tabol :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 16, 2015 12:08 pm

Zdaj bi bil pa res že skrajni cajt, da vsaj še kdo od tele bande/ice spoka na svoj kavč! :angel:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 24, 2015 3:58 pm

Vanilija in Kumin sta prišla danes k meni in dobita vsak svojo temo, ko bo ratala kakšna frišna fotka. Kumin dobi tudi novo ime, takšno, ki bo odražalo njegovo mogočno postavo. ;)

Zaenkrat sta še nezaupljiva. :)
Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 24, 2015 11:01 pm

Božka preplašena :kiss: saj je tale Gipsy fuuul prijazna, ne se bat ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jan 24, 2015 11:16 pm

Bo potem iz Kumina ratala Knedl? :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 26, 2015 10:22 am

bučmana, nehajta se skrivat pa pokažita kaj vse znata. meni sta še preveč ane? :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 01, 2015 2:45 pm

Tale tema gre v arhiv, ker preostali muci dobijo vsak svojo temo.
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov