udomačen tiger
Re: če ima kdo čas in uživa v pucanju..:)/21.4.
.
Moderatorji: helena, renata, gipsy
udomačen tiger
.
udomačen tiger
fiorina je napisal/-a:pa mufkote imate v dobrem, samo upam, da se maša javi in ena bi morala pol po njih na Vojkovo, bi bila kera tako prijazna?
udomačen tiger
andreja je napisal/-a:Ok, zdaj mi je pa reeees žal, da ne morem prit
Jaz sem pa računala na sladkarije, ki sem jih izlicitirala. 
andreja je napisal/-a:Ok, zdaj mi je pa reeees žal, da ne morem prit
jeda je napisal/-a:Hej punce, če lahko, se jaz pofočkam za kaj veganskega
Itak pa se mi zdi, da da bi bil že čas, da tudi kakšen štrudl spečem, a ne sleepy
Si domišljam, da mam vse pod kontrolo pa evo ga...
a lahko spečeš dva? Enega bi jaz sabo odnesla, za štrudložera tukaj nafutrat, za drugega mi pa račun izstaviš, pa pozabimo povedat, da si ga ti v resnici pekla, jaz bom pa huda frajerka izpadla
No, razen, če bi bile kakšne slabe kritike... pol bi seveda povedali kako je v resnici ampak za to najbrž ni straha,... ki moji lasje že nekaj časa niso srečali škarij, pa gel level 12 mam po novem.
O lej no, zgleda da bom mela vseeno eno orodje sabo - grablje 
slavica je napisal/-a:jernejch je napisal/-a:ja če bo pa že tolk štrudlov ... bom pa piškote za kdaj drugič pršparala?
kakšne ideje![]()
Tole je skoraj za eno kazensko!

udomačen tiger

čvekava papiga

čvekava papiga
sleepy je napisal/-a:Kje pa ti vidiš problem?Vstaneš, spečeš strudl greš v službo, po službi prineseš štrudl in greš na pesniški večer.
A sem kej spustila?
Sploh ne razumem kje vidiš problem...
![]()

udomačen tiger
Kraj: Celje
.MaxMara je napisal/-a:sleepy je napisal/-a:Kje pa ti vidiš problem?Vstaneš, spečeš strudl greš v službo, po službi prineseš štrudl in greš na pesniški večer.
A sem kej spustila?
Sploh ne razumem kje vidiš problem...
![]()
Problem je ta, da živim v polzeli, službo mam pa v mb![]()
Torej, če prav razumem, je moja naloga naslednja: zjutraj vstanem ob kakih 4h, spečem štrudl in via: polzela-mb, v službi cela štala zaradi sredinega štrajka naših laborantov, ki nam je podvojil količino dela za soboto, po službi mb-lj, vam oddam štrudl, pomaham, se obrnem in lj-mb, ponoči navdahnjena od sveže mlade nadebudne poezije (beri ožeta bolj kot vaše cunje) pa še mb-polzela.
Tko si najbrž mislila?

čvekava papiga
, sam še en majcen drobčken komajda omembe vreden problem mam: še v življenju nisem spekla štrudla
)sleepy je napisal/-a:Ja pol pa pridi, a ne, pa ti ne bo žal. Kaj pa kompliciraš in se prosit pustiš![]()
![]()

udomačen tiger
, a gre v soboto kdo iz Maribora / Ptuja / Kidričevega / ... in bi bil pripravljen vzeti s seboj eno sopotnico v oklepu?

zakaj je pa prepočasna za pešačenje?
A to tudi mamo? Kakšne spodnje omejitve hitrosti za pešačenje al kaj? 
andreja je napisal/-a:V prvem terminu bi lahko prišla, v drugem tudi pol pa ste tolko prestavljale, da je prišlo na vikend, ko res ne morem. Imam rezervirano že celo večnost in ne, ne da se prestavit
Kr neki so se čisto po babje zmišljevale... sej kaj pa veš, če ne bo spet kakšno prestavljanje, da bo mela slavica čas štrudl spečt
MaxMara je napisal/-a:Hm, sam še en majcen drobčken komajda omembe vreden problem mam: še v življenju nisem spekla štrudla
. Če ti vse ostale znese... pol ti oprostimo tudi če hoferja spustiš. 

udomačen tiger
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
helena je napisal/-a:kupiš testo v trgovini
To je gulfanje!
udomačen tiger
a ti ga sama valjaš? 
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana

udomačen tiger

V bistvu sem pa zdejle zbrisala svoje asociacije

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov