Starkey/zdaj Bučko

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 14, 2011 1:49 pm

Re: Starkey/zdaj Bučko

Nič hudega, če se kdo ustraši in smo pripravljeni brez problema tudi mačko pozdravit, če se tako dogovorimo. Da pa iz neznanske oh in sploh ljubezni z eno gljivico rata nič, pa ni ne za razumet in ne za sprejet.
Mene se že tri leta nobena spora sploh noče več prijet, pa take, ki jih zdravim lubčkam in šlatam z golimi rokami.(jih seveda potem razkužim) . Ne rečem, da me je za oponašat, ampak če bi bila mkrosporija kaj tako pošastnega, bi bili vsi, ki delamo z muci že zdavnaj pod rušo.
Da ne govorimo o tem, koliko mačjih revežev konča v veterinarskih skrinjah zaradi ene usrane gljive.
Fak, med ljudmi razsaja samo še želja po komot lajfu in čim manj težavami brez kakšnih drugih vrednot. Zamislite si, kaj prenašamo na naše potomstvo....
Knedl :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 14, 2011 2:01 pm

helena je napisal/-a:Fak, med ljudmi razsaja samo še želja po komot lajfu in čim manj težavami brez kakšnih drugih vrednot. Zamislite si, kaj prenašamo na naše potomstvo....

O, ne, ne. Eni tudi cajtamo mikrosporične najdenčke in niti slučajno ne štekamo, zakaj se je treba zarad ene glivice ob tla metat (oz. še huje, mačka ven metat). In to (upam) tud na potomce prenašamo. ;) Pa znamo sprejet, da družinski člani (ne glede na število nog) k nam ne pridejo z garancijo, da bi jih lahko zamenjali, če gre kaj narobe.

In po mojem nas je vseeno vedno več, samo zgleda, kot da je vedno več butljev, ker se zaradi neta več takih žalostnih zgodb izve.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 14, 2011 2:06 pm

No, to sem hotla zvedet, da nismo vsi takšni. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Pe apr 15, 2011 11:41 am

Starkey :kiss: :kiss: vse dobro ti želim in res en fajn dom, ki bo ne glede na tvoje morebitne bolezni ali probleme trajen :kiss: :kiss:
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 15, 2011 12:36 pm

Veste, kaj mi ni jasno. :scratch: Če je mel tudi otrok fleke... Kako so lahko potem tok prepričani, da se je otrok nalezu od mačka? Kaj pa če je otrok okužil ubogega Bučkota? :O
:lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 15, 2011 12:50 pm

8) jih boš po zobeh dubla boš vidla :lol: . no, od mene zihr ne.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Ljubljana

Odgovor To apr 19, 2011 9:49 am

Starkey je od včeraj pri nas. Nadprijazen in še lepši kot je bil (če je to sploh možno). <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če apr 21, 2011 5:51 pm

Nobenega razloga ni, da si ne bi naš sonček mehko postlal v kakšnem prijaznem novem domu. Odslej ga lahko torej občudujete v drugi rubriki. :)
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov