udomačen tiger
Re: mucek TOMI
Super vam gre. 
A je kdo protestiral?
Moderatorji: helena, renata, gipsy
udomačen tiger
Super vam gre. 
udomačen tiger

udomačen tiger
in Tomija
(jaz mojega Tomija kličem kar Tomaž, če je lumpast in seveda Maži, ko se pride pocerkljat in mi dajat lupčke in buce), mi smo pa že čisto "zafilani" z odvrženimi in zapuščenimi kosmatkoti in ne gre več, prav trpim, ko prebiram tale forum...
udomačen tiger
zeloooo sem vesela za vse vas, krasen dom si dobil, kičko mali

udomačen tiger
. Pozdravi Nadico, pa s Snežkom se malo pomeni, da ne bo preveč dolgo mule kuhal 
udomačen tiger
srček lepi
udomačen tiger
. Moja mama že dolg ni nč napisala pa pokaže me tud ne, tko da sem moral stvar vzet kar v svoje tačke.
)

) v posteljo prinesem igračke, da bi se igrala, iz kuhinje sem ji prinesel že tud celo glavo česna, pa ni šla kuhat. No pol me pa v postli lupčka, pa jaz njo obliznem nazaj, pa se še zviram na hrbtu, ampak pol gre pa mama vseen v službo. Zmeri vem, kdaj gre - takrat se pa kar v škafek pospravim
. Saj ne, da ne bi mogel kam drugam 

, Snežko je pa v pritličju. Saj hodi tud gor na obiske, kadar je mama doma, sva že tud blizu ležala, ampak igrat se pa z njim še ne morem.
, pol pa grem in rajš 3-4krat na dan napadem Mico. Mica je gospa v zrelih letih in me ma kmal dost, pa mal čudn me pogleda, potem si pa izbori mir in gre na vrh stopnišča meditirat al kaj že

. Aja, pa še to: sem slišal, da so tri uboge lastiške mucke stradal - jst rad papam
, ne samo hrano, ki je zame in za Mico (je zbirčna), ampak pri mami probam poskusit čist vse: od kruha do piškotov, zanima me tud narejena solata, pa paradižnik, tko da vem, kaj mama je. Mam dober razlog, da se poskušam dokopat do njene hrane: je rekla, da me bo pojedla, pa sm ugotovu, da ne je mesa, tko da mislim, da se na varnem.

udomačen tiger
pa fletno družbo imaš, mamo imaš pa sploh dobro 
udomačen tiger
( nč bat, jst tud ne jem mesa
)
udomačen tiger
Joj, z Mico sta si pa zelo podobna, kot da sta v sorodu. No, saj sedaj malo tudi sta. 
udomačen tiger

udomačen tiger
. Zaspal je po tem, ko sva se celo leto s tabletami 3x na dan, kardiologinjo in internisti borila z njegovo restriktivno kardiomiopatijo in kot njena posledica pridruženimi težavami. Tomi prej sploh nikoli ni bil bolan. Sicer je bil pri rednih cepljenjih ugotovljen šum, ker pa ni bilo drugih težav, dlje nismo šli. In potem januar 2025 s hudo dihalno stisko. Ta potrpežljivi, nadprijazni mačji fantek je bil vzoren pacient, menda celo čudež glede na stanje njegovega srčka.
je bil moj dojenček (enkrat dudarček, vedno dudarček), moj sonček, ki se je v naročju nosil kot otrok in me s tačkami objemal okoli vratu. Moja ljubezen na štirih tačkah.
. 

udomačen tiger
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov