Tidva lepotca sta rekla da če sta prišla med prvimi kisovškimi, bosta odšla med zadnjimi. Tako za ziher, da bodo ostali na varnem.
Kisovec je zdaj dom dveh poštimanih prostoživečih lokacij. Vsake toliko še dobimo kakšne nove prišleke in vse preveč njih (je po moje malce preveč ljudi opazilo da pač če zapustijo na moji lokaciji, bo že nekdo vskočil in poskrbel za njihove "težavice"

).
Piki in Diana, pa Morigan, Dana, Choco, Oreo, Pierre in Medo (prvotno Sirius in Black), pa bi se znalo zgodit da mi je še kateri ušel iz spomina, ampak lahko trdim da nobeden od teh zgoraj ni bil skoten na lokaciji. So bili tile Kisovčki 2014 zadnje Kisovško divjaško leglo.
Smo vse na novo zapuščene samice zaenkrat še pravočasno ujeli (nekaj jih je našlo dom, nekaj pa jih je bilo vrnjeno na lokacijo), in resnično upam da se tudi odlaganje mladičev ali samic z mladiči neha. Zaradi njih, ki niso nič krivi in ki si sami pač ne morejo pomagat.
Pa tudi zaradi mene ker mi slabo rata že ko samo vidim v kraju mačko ki je ne poznam, pa četudi izgleda lastniška, in potem paranoično firbcam okoli po vseh grmovjih še par tednov. Pa še potem mam vedno dvom, ko pogledam skalo, in ostale dele kraja ki so nedostopni, ali kamor ne hodim vsakodnevno, da bi kaj spregledala. Držim pesti da je res poštimano vse kar mora poštimano bit.Drugače pa sem res izjemno vesela da so vsi tile Kisovčančki 2014 v svojih domovih. Glede na njihov začetek življenja, si svoje kavče pošteno zaslužijo.