JULIJA

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 7:01 pm

Re: JULIJA

Mačiljuba, ne vem, zakaj bi morala imeti slabo vest; tako Mačja hiša kot DZZŽ Kranj si prizadevata za isti cilj - poiskati mucam (in kužkom, pa še komu) ljubeče domove. Mačka je mačka, pa naj bo iz te ali one vasi, pomembno je, da najdete takšno, ki bo ustrezala vešemu življenjskemu stilu in to, da se zavežete naslednjih xy let z njo deliti vse lepe pa tudi tiste manj prijetne trenutke. Razumem, da ste si že predstavljali, kako lepo se bosta imeli z Julijo, ampak če ste bili pripravljeni odpreti svoje srce in dom njej, verjamem, da ste ga tudi kateri drugi mačici (ali dvema ;) ). Posvetujte se s skrbnicami, povejte, kaj lahko nudite in kaj pričakujete, pa ne pozabite odpreti teme "Na svojem kavču", da bomo lahko spremljali dogodivščine še ene kosmate žverce, katere zgodba se bo srečno odvijala dalje - doma.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če jan 02, 2014 11:44 pm

Punce, fejst ste prijazne...
bom,obljubim da bom naredila vse, da ena od muc pride k meni, pa katerakoli že... navsezadnje moram tudi jaz biti všeč mački, ne samo mačka meni, se mi zdi... ne vem pa, če bo katera to kar takoj pokazala... s tem nimam izkušenj, do zadaj še nisem bila postavljena pred tako izbiro. Šnuk je bil moj prvi muc in mi je bil prinešen...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Pe jan 03, 2014 10:42 am

Mačiljuba, ko boš posvajala, posvajaj najprej z glavo. Tj. pozabi na zaljubljenost (iz obeh strani) in izberi mucka, ki bo karakterno pasal k tebi, takšnega, ki ima točno takšne zahteve, ki mu jih ti lahko nudiš (pa seveda zaupaj začasni skrbnici pri izbiri, ker one najbolj poznajo svoje mucke). Ker s tem boš živela naslednjih 15-20 let in le tako bosta lahko oba srečna. Lep je pa tako ali tako vsak. Mene noben od mojih dveh ni sam zbral, Val je šel mimo mene, kot da me ni, pri Pashkotovi skrbnici pa so se hodli k meni čohat vsi ostali, samo Pasha ne, tako da mi je bilo že malo nerodno :blush: :rolleyes: Pa se imamo danes najraje <3

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe jan 03, 2014 1:07 pm

KamI,
mi je (bilo) precej jasno, da bo najbrž tako... da me noben maček verjetno ne bo pretirano "šmirglal", ko me bo prvič videl :D Brez skrbi, da bom izbrala tako, da se bova kar najbolj medsebojno ujemali. Sporočim rezultat :cat:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 03, 2014 2:24 pm

Julija, veliko sreče v novem domu in oprosti, ker tako smetimo po tvoji temi.

Mačiljuba, še moj nasvet - "ne kompliciraj preveč!". Muca, ki jo boš posvojila, bo prišla k novim ljudem, v novo okolje in nobena skrbnica na tem svetu ti ne more zagotoviti, da se bo obnašala natančno tako kot se je pri njej. Važno je to, kar si že napisala in je Loto Pupa izspostavila - da vzameš eno in jo imaš rada. Če jo boš imela rada, jo boš sprejemala takšno kot je, v nasprotnem primeru pa naj muca še tako "paše k tebi" boš zlahka našla lastnost, ki ti ne bo odgovarjala in boš ...... da ne pišem naprej.
Naredi kot je napisala helena, dogovori se z visinnox ali katero od drugih skrbnic za obisk, izberi jo, pobaši v transporter in uživajta! :)
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe jan 03, 2014 2:39 pm

Oh, če bi ti scarecrow (in ostale) vedela, kakšen posebnež je bil moj Šnuki..., grizel je, skakal v noge, ni se hotel pestovati v naročju in še kaj bi se našlo... imela pa sem ga noro rada prav takšnega, kot je bil...in še zdaj žalujem za njim - in tudi vedno bom, verjetno.
Zdaj pa res dovolj tega v tej temi.
Upam, da se ima Julija lepo in da bodo dali kakšne slike gor.
Jaz pa se oglasim pri kaki drugi temi, ali pa, ko bom odprla svojo na svojem kavču.
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov