Iščemo namestitve za 8 psičkov

Moderatorji: helena, renata, gipsy

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To maj 28, 2013 10:50 pm

Re: Iščemo namestitve za 8 psičkov

Kaj ni res nič novega o teh kužkih? :( So živi? Je kakšen/kakšna našel začasni dom? Meni se srce trga, ko pomislim, da umirajo nekje ... in vsak dan se jih spomnim. Takoj bi jih vzela - vse - če bi imela vsaj osnovne pogoje. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 29, 2013 5:33 am

So v Sarajevu. Eden je izginil, en je v privat skrbništvu, ostali so v boksu nekega penziona, kot jim rečejo, torej nekako nameščeni v boksu, kjer jih hranijo. Mamica je padla v eno od teh 4m globokih lukenj, gasilci so jo nekako spravili ven, sedaj je sterilizirana in vrnjena v okolje kot prostoživeča. Dva od kužkov imata zagotovljen nov dom, mislim da v UK.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 29, 2013 9:53 am

Verjetno se da pripeljati tudi samo enega ali dva, če si kdo želi...

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če maj 30, 2013 10:42 am

Helena hvala. Torej je, kolikor razumem vsaj toliko poskrbljeno zanje, da niso več ob kanalizacijskih luknjah in imajo kaj jesti, reveži. :(

visinnox: Vem. In z osnovnimi pogoji sem mislila prav to: osnovne pogoje. Za vsaj enega ali dva. Ki jih nimam. Že za drugega posvojenega mačka je bilo treba lastnika stanovanja (40 kvadratnih metrov) skoraj moledovat, to da pa pes nima vstopa v stanovanje, je pa bil pogoj že ob vselitvi. Da ne govorim o tem, da mi urnik nikakor ne dopušča psa in vzgoje pasjega mladiča. Mi je pa zato zanje še vedno hudo, ampak kaj več, kot da se pozanimam, ali bi kdo želel posvojiti kužka/bil pripravljen nuditi začeasen dom, enostavno ne morem naredit.
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov