HEIDI

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Sr apr 18, 2012 7:23 pm

Re: HEIDI

:yeey: :yeey: :yeey:
Joj kako sem vesela da si končno dočakala, lubica lepa. Uživaj in se pusti razvajat!
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 18, 2012 8:16 pm

:yahoo: :yahoo: Čudovito! :yeey:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 18, 2012 8:20 pm

Super novica tole! Uživaj, Heidi! :clap: :yahoo: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 18, 2012 9:14 pm

:yahoo: :yahoo: :yahoo: Srečno pikica lepa!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 18, 2012 9:26 pm

super -uživaj lepa HEIDI :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 19, 2012 5:31 am

Srečno, Heidi! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Če apr 19, 2012 7:42 am

Srečno lepa Heidi :kiss: :kiss: tudi zate se je našel kavč :yahoo:
Ni navadnih mačk

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 20, 2012 10:10 pm

:) To lepo mačjo punco sem osebno odpeljala v njen novi - stalni dom. Njen lepi cimer (bivši zavetiščar) jo je presenetljivo le po sprejel. Srčica rabi še nekaj časa, da spozna novo okolje in se sprosti.
Njeno posvojiteljico sem povabila na naš forum. Je izredno srčna oseba. :good:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So apr 21, 2012 3:19 pm

Heidi je sicer vredu, je pa še vedno zelo zelo prestrašena. Včeraj se je skoraj pet ur stiskala za pisalno mizo in je na vse pihala in renčala, ob dotiku se je tresla. Šele po tem, ko sem nekaj ur ležala pod mizo in se z njo pogovarjala in jo božala, je nehala vsaj pihati name. Pozno zvečer je zbežala v kopalnico, tam je spet začela pihati in se tresti. Maks se je očitno odločil, da ji bo pokazal, da je to njegov teritorij. Piha nanjo in renči- očitno bo tudi on potreboval malo časa, da se bo navadil na Heidi.
Zjutraj, ko sem prišla v kopalnico, mi je bilo čudno, ker Heidi ni bilo nikjer, samo Maks je sedel zraven svojega stranišča. Ko sem malo bolje pogledala sem ugotovila, da Heidi leži v stranišču. Maksa sem dala ven in za Heidi v kopalnico prinesla transporter. Malo sva napredovali, saj se mi ni močno upirala, ko sem odprla stranišče in jo vzela v naročje. Dala sem jo v transporter vendar je, ko sem odšla iz kopalnice šla nazaj v stranišče. Še enkrat sva ponovili isto ampak z velikim napredkom. Šla je iz mojega naročja, malo je pojedla in popila potem pa je celo dvakrat z glavo nakazala, da želi, da jo pobožam. Dala sem jo v transporter in je spet ponovila vajo- nazaj v stranišče. Verjetno se je tam počutila najbolj varno, ker je popolnoma zaprt prostor. Zato sem ji transporter pokrila z brisačo, vhod ima sicer še vedno odkrit ampak vsaj ne hodi več v stranišče. Maks je trenutno izgubil interes zanjo, raje spi:)
Upam, da bo prebila led. Hudo mi je, ko je gledam vso preplašeno, najraje bi jo stisnila k sebi in jo ujčkala kot majhnega otroka. Ko je začela jesti sem se skoraj zjokala od veselja. Na vsake toliko grem v kopalnico in ji govorim, jo božam skozi luknjo v transporterju...
Držite pesti, javim, ko bo kaj novega...
Če ne veš, kam hoceš priti, se ti ni treba bati, da bi kdaj prispel. (Pfeiffer – Schauppa)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 5:55 pm

:) Držimo pesti, itak! Meni se je včeraj zdelo, da bo kmalu OK, glede na Maksovo toleriranje nove mačje cimre.
Tu je pa še tema, kjer je napisanih nekaj izkušenj, nasvetov pri združevanju.
viewtopic.php?f=39&t=1087
Ti čisto zaupam, da bo šlo. Če vzameš muco v naročje, jo božaš in se ti zdi, da ji to paše, kar nadaljuj s crkljanjem in večkrat ponovi. Če ji vidno ne odgovarja, ji pustite čas, da se sama sprosti in navadi na novo okolje. Da jo veliko božaš je zagotovo OK in pot k uspehu. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So apr 21, 2012 7:55 pm

Praktično vsaka muca potrebuje cca 2 dni, da se navadi na nove vonje. Nič bat, to kar ste napisala, je vse normalno. :good:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So apr 21, 2012 9:04 pm

Tole prav moram napisat. Maks je pri Heidi v kopalnici. Punca se je opogumila in ga je skoraj skloftala nazaj, fante je pa sedaj v takem šoku, da sploh ne ve, kaj bi sam s sabo :D
Očitno je res, da moški palijo na nedostopnost. Zadnjih nekaj minut se vede pred transporterjem kot, da bi jo vabil naj pride že ven. Prav simpatičen je :angel:
Če ne veš, kam hoceš priti, se ti ni treba bati, da bi kdaj prispel. (Pfeiffer – Schauppa)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 21, 2012 9:10 pm

No vidiš kako hitro se stvari spreminjajo :) . Moraš pa razumet, da moški ne smemo takoj pokazat, da ste nam všeč, že tako nas imate pod komando, kako bi ga nasrkali šele takrat, če bi takoj dvignili belo zastavo :truce:. Sploh si ne upam pomislit. :D
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So apr 21, 2012 9:32 pm

Slika
Slika trenutne situacije. Se je raje kar ulegel :)
Zadnjič spremenil renata, dne Ne apr 22, 2012 6:13 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Urejanje slik
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Ne apr 22, 2012 8:48 pm

Uf hvala za popravilo slike. Moram še malo naštudirat. Sem domnevala, da je dovolj, če je samo link.

Heidi drugače prebija led. Prav ponosna sem na tole našo punco. Ob čohanju je zapredla, sedela je pri meni v naročju in ni zbežala, z Maksom sta se pa polubčkala :D :* :yeey: :yeey: :yeey: :yeey:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 22, 2012 9:57 pm

:clap: Jupi, super! :good:
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov