Izzy je imel včeraj zmenek z Bello (prej Divo iz Obalnega zavetišča), ki jo je posvojil moj prijatelj. Bella uživa krasno pasje življenje, ima ograjen vrt na voljo, drugače spi notri z njimi na svoji posteljici, na hrbtu z nogami v luft

Baje skos tko spi

Full vesela, nasmejana, skos repkajoča psička (naj tukaj povem, da Izzy zelo zelo malo repka), mečkljiva, ki se vrže na hrbet in nastavi bušija

Vsak dan je en obrok kuhan (jetrca, želodčki,...z zelenjavo), zjutraj pa briketi. Tako je živel tudi njihov prejšnji pes, ogromen NO mix, ki je doživel več kot 14 let. Ima vsak dan vsaj tri sprehode, zelo se razume s psi, z Izzy-jem sta norela kot zmešana, tko da se kmalu spet dobimo. Takrat podnevi, da bodo boljše slike. Tele so nastale v trdi temi, tko da sem sam vidla kje pes je in pritisnila. Tko da kar je ratalo, je ratalo.
Kasneje sva šla še do prijateljice, katere oče je iz legla mešančkov (lastnik psice ima mišljenje, da psica enkrat mora imeti mladiče in bo zdaj S) vzel 2 bratca, Arona in Bonota (po pevcu skupine U2). Stara sta 2 meseca, Izzyju sta šla na začetku malo na živce, saj sta mu skos sledila, potem se je pa vlegel in z njima lepo igral, onadva sta pa plezala čez njega in se kotalila okrog

Luštna mala srčka, ki ju sicer ne bi smelo biti, a vsaj nikoli ne bosta videla verige, bosta in sta zelo ljubljena, bosta redno sprehajana, verjetno kastrirana (včeraj me je prijateljičina mama spraševala kdaj je to dobro naredit, tko da mislim, da premišljujejo v tej smeri).
v glavnem, dobre domove so dobili, tukajle so pa slikce:
Bella (Diva)

Tudi psi niso vedno lepi na fotkah

Pa še tamale dva (Aron je svetel, Bono je temen)

If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!