Puhi se je že res fino navadil na našo družbo in pa spoznal tudi nekaj naših "pravil"

.
Že veliko bolj je nežen z roko (sploh pri puncah), ve kaj pomeni ne, čeprav mene včasih še zmeri ne upošteva, ker misli, da je vse igra

tko da se morm včasih prov zjezit, da vidi, da mislim resno:) pol pa pride ves sladek in predoč čez par minutk...
Ko bi se rad crkljal, ga itak sploh ne moreš vstavit, to se naštima včasih pri glavi, včasih na glavi, včasih pri nogah, na nogah, in pa tudi v svoji košarici (kateri sem morala odstranit poušter, zdaj mu je bolj udobna ko je notri samo dekica, do te ideje sem prišla šele, ko sem videla, kako se rad stiska v male škatlice, košarice,..)...
Ko pa bi se rad igral, pa tudi rade volje pokaže, sploh zvečer:) vsak papirček, slamica, žogica, še posebej pa teli žetončki s Špara... vse je super igrača, zna tudi že kakšno stvar prinesti

in pokaže, ko želi, da mu jo vržeš... zna splezat na vrh omare, se sam zapreti v naš wc in poklicati na pomoč ter se zato tudi ustrezno predujoče

zahvaliti. Ko zasliši briketke kako prihajajo v posodico je v sekundi zraven, tudi če je bil čisto na drugem koncu stanovanja. Zelo rad opazuje okolico z okna in pa našega papagaja Pipija, kako uživa v kletki (ko ga spustimo raje Puhija zamotimo v drugi sobi, kajti verjamem, da bi mu bil Pipi zelo zanimiva igrčka:) a ne za dolgo:()
Pa še malo slikic

...

kAKŠNE UČKE

Puhi in njegov prijatelj

In šah:)