udomačen tiger
Kraj: Ravne na Koroškem
Val in Pasha

Takšna sva, Val in Pasha

Val, moja trenutno 8 mesečna hruška

Je pa to en tak zelo mil muc, z milim pogledom, mijavkne mogoče enkrat na dan, pa še to čisto po tiho. Po drugi strani pa je med igro zelo grob; na začetku, ko sva ga dobila, sva bila oba s fantom cela pokrempljena, sedaj sva ga tega sicer odvadila, vendar mene še vedno tako ugrizne, da vseeno zgleda, kot bi me krempal ,če pa mi skoči v nogo, se mi včasih naredi celo modrica

No pri igri s Pasho pa opažam, da je vsak dan bolj nežen in sta se očitno lepo zmenila, kje je meja..
Pa še slikce :
Prvi dan v novem domu

Radi se igramo...

..s perotom najraje.

Imamo lepe plave očke..

..brke, ki rastejo malo gor, malo dol..

..včasih smo pa tudi žleht.

Tu sem jaz spal pred prihodom mladine

Tu moram pa sedaj

Pasho pa tako večina poznate, no očitno pa ne veste, kako rad se on vozi z avtom

Val je pa drugače en tak požeruh, da bi najprej pojedel vse, kar ima Pasha v skledi, nato pa bi šel še k svoji in lepo renče jedel naprej

Danes zjutraj sem prvič videla, kako lepo se je Pasha 'pošmajhlav' (podrgnil?) ob Vala in upam, da bo med njima čez čas tudi kaj nežnosti, ne samo divjanje

Še par novih od Pashe, žal imam trenutno nek trotl fotoaparat, tako da bo treba potrpeti z bluranimi slikcami (mačkona skupaj slikat je pa tako nemogoče)

Takšne zveri imajo v Kranju

Škatla je seveda Valova žrtev, hlače pa žrtev časa

Obožujem papirčke..

..in čevlje.

za primerjavo v velikosti: čevlji so št. 38
Najbolj paše dopoldanski spanec

ampak kaj, ko me ne pustijo pri miru

Takole opazujem starejšega bratca (ko je ta na wcju

Takole gledam, ko lastnica maha z rokami

Takole pa se imava z bratcem 'rada'