udomačen tiger
Thierry
po nekaj manj kot 6-tedenskem skupnem bivanju ugotavljam, kako je lepo, da ste mi zaupali v povojitev tako prijetnega mačjega sostanovalca. Ni mi žal da sem vas poklicala, ko sem 03.08. videla njegovo temo. Oba z možem sva bila nesrečna, ker je naš prvi muc odšel za mavrico, saj sva bila prepričana, da bomo skupaj še veliko let. Prva reakcija je bila: ne bova več imela mačk, ker je tako hudo, ko te mačji prijatelj zapusti. Potem pa, ko se ozreš okrog sebe in vidiš kako je vse prazno ugotoviš, da pogrešaš brneči kožušček.
Thierry počiva, papca, se zabava z igračami. Čez dan počiva, ko pa smo vsi skupaj, je kar živahno. Rezultat je, da je igrača Pero že uničena, tudi nadomestna je že hin, igrače-miške so brez repov, praskalnik je že potreben obnove (nadomestno špago smo že kupili in bomo jutri opravili servis). Je pa drugače priden muc in upošteva edine omejitve: ne na mizo in ne na kuhinjski pult. Takoj na začetku, ko je še raziskoval teren, je skočil gor, pa smo zavpili "NE" in videti je, da je zastopil. Zdaj včasih sedi na stolu za mizo in gleda kaj jemo, gor na mizo pa ne skoči, je pa lepo videti njegov smrček in očke kako spremljajo dogajanje na mizi. Ko je v živahni fazi, ga je težko ujeti in fotografirati, zato ga največkrat slikamo takrat ko spi ali počiva. Malo je že preoblikoval postavo in se je pojavil tudi trebušček - pošiljam dokazno gradivo v priponki.
Lep pozdrav,
Ivanka
Ljubi bog....Thierry - presrečna sem zate in za tvoje!