plašen zajček
Kraj: Trbovlje
puhasta medvedkica NIKA & črnuhec MIHA
Tako pa sem v čisto svojem toplem domu. v novi dom sem prispela v soboto 10.3.2012. k sebi me je sprejela družinica ki ima že kar nekaj izkušenj z mucki. Pred mesecem dni jim je umrla njihova dolgoletna prijateljica, baje čudovita muca Flora. Še vedno so žalostni zaradi izgube vendar so zelo veseli da je v njihovem stanovanju zopet muca. Seveda so me domov pripeljali v transporteju v katerem so mi postlali 2 zelo mehni dekici ki me še vedno spremljata pri mojem dremuckanju. Bila sem prestrašena in zmedena in po dolgem prigovarjanju mojih novih družinskih članov sem se le opogumila in naredila prve korake po stanovanju. Seveda sem hitro smuknila pod posteljo saj se mi je zdelo da je to najbolj varen kraj v stanovanju. Ker sem se tresla kot šiba na vodi so me lastniki vzeli v naročje in me poskušali potolažiti. Ker mi je to ugajalo in sem se dobro počutila sem se sprostila in odobravnja pokazala z predenjem. Pokazali in raziskali smo mi stanovanje (seveda sem bila v naročju) in mi seveda pokazali kje je moj WC in kje je posodica z hrano in vodo. Na začudenje moje nove prijateljice Patricije sem kar celo noč prespala pri njen na postelji. Seveda je to sprejela z navdušenjem. vseeno pa ponoči ko je bila tema sem še malo raziskovala po stanovanju. všeč mi je da so vsa vrata odprta tako imam možnost sprehajanja. Še vedno sem malček prestrašena in zmedena vendar napredujem. danes dopoldne sem se grela na sončku na oknu in opazovala okolico.
Se nadaljuje...
in še nekaj slikic

takole so me odnesli iz mojega začasnega bivališča...

tako zelo pridna sem bila med vožnjo da so skoraj pozabili da me imajo

tole pa so moji prvi koraki v novem domu....sem pogumna ane

zdaj me pa že nehaj slikat...SPALA BI!