heey!
Pa se po dolgem času spet oglašam
Tom se ima prav super.. malo se je poredil, ima lepšo dlako, ker na začetku je imel zelo slabo.. ko si ga pobožal je dlaka kar letela z njega in prhljaj je imel.. potem pa, ko smo mu dajali brikete ki so za dlako in kožo, kakršne je jedel tudi bivši Tom, se mu je po nekje 3, 4 mesecih dlaka zelo polepšala, nič več tako zelo ne izpada ampak normalno, prhljaja nima več.. in jaz vesela ker ob njem več ne kiham in smrkam

saj na začetku vedno, ko sem za vikend prišla domov sem bila "prehlajena", ko sem bila na obali pa "zdrava" in sem ugotovila, da je to verjetno alergija..

..ampak važno da je to zdaj porihtano
aja, pa dobil je novo prijateljico Shatzi.. mucko, ki je sama tavala okoli pri sosedovi stari hiši in on je ni mogel imeti pri sebi tako, da jo je brat prinesel k nam in zdaj jo imamo mi

na začetku sta se s Tomom ravsala in pihala ter renčala en na drugega, Tom je nikakor ni maral on pa je hotela se z njim igrat.. čez kakšne 2 tedna pa sta postala prava prijatelja, skupaj se igrata, spita.. samo Tomu gre včasih na živce ko bi on spal ona pa pride k njemu in se hoče igrat z njim..

ampak potem jaz vzamem Toma k sebi, brat pa tamalo in se igra z njo, da Tom v miru počiva, jaz pa sem imela družbo, ko sem se učila ali ko sem na računalniku

Pika in tamala pa se nikakor ne spravita skupaj

Toma še nekako ignorira, samo tamale pa ni šans, samo renči in piha že samo da zavoha da je v bližini..
če kdo želi vzeti Shatzi k sebi ali pozna kakšne res dobre ljudi, da bi jo vzeli, naj sporoči.. do takrat pa bo pri nas
tukaj pa je še nekaj slikic

tako smo ga hladili ko mu je bilo vroče.. smo zmočili brisačko z hladno vodo in ga pokrili

to je naša nova posvojenka Shatzi

tukaj sta že prijatla in spita skupaj