čvekava papiga
Moderator: jernejch
čvekava papiga
hm ... nič posebnega, zato pa smo tako tiho 
Odkar jo imam, se je zvila v klobčič v moje naročje natanko dvakrat.
Kako videz včasih dela krivico! Če bi že katera od mojih mac lahko bila taka, bi bila to Šapte, ki pa je seveda najbolj ljubko mače pod soncem

čvekava papiga
Pol pa delaj kaj! Najbolj me nervira, ker se butne pred monitor ali na tipkovnico, seveda samo takrat, ko želim jaz kaj napisat. Saj, ko mi da buc, lubčka in tisti njegov pogled...pa kako se človek ne bi omehčal?!
Cal namreč to izvaja velikokrat na dan...
On že ve...

Pa tega seveda še opazila nisem, dokler ni imela krastice
Ko so se ... zravsale al kaj, so bile v dnevni, jaz pa v kuhinji in slišala sem samo en mijavk, ko sem šla pogledat, je bila Viva pod posteljo, Peri in Šapte pa naščeperjeni do amena. In sem seveda mislla, da sta šli obe nad Vivo
in ju še pošteno okregala
udomačen tiger
).
).
udomačen tiger
) in je hotela biti bolj kul, tako kot današnja mladina, zato je prosila Vivo, da jo "zrihta"
čvekava papiga
Vprašanje res, kaj so imele babnce med sabo. Se ni za sekirat, če je malce kri pritekla, bo razvajenka preživela. 

udomačen tiger

Odgovori, da človeka takoj v dobro voljo spravijo.
Pridemo pa tudi na dom
Jaz se sama tega že ne bom lotila, sicer bodo imele še kakšne hujše poškodbe kot samo preoblikovane ustnice

udomačen tiger

udomačen tiger
Kraj: Kranj
), lahko pa tudi ve pridete k nam
.
čvekava papiga
Kaj pa naj jaz rečem, ko mi kuhinjo prenavljajo in sta kosmatinca locirana samo na spalnico?!?!
Se tolažim, da samo še 3 dni... 

(nasvet?) Sicer se obnaša normalno, če je ne bi tam božala, še opazila ne bi, tako da ... no ne vem sploh, kako jo je lahko VIva (?) tako opraskala.
Je pa super, ker Viva sedaj lahko tapka po meni kakor hoče, ne da bi mi zabadala tiste šivankice v meso

udomačen tiger
), da se je Šapte sama spraskala- mogoče jo je kaj motilo, pa se je do krvi spraskala...skratka, pri nas se več ne sprašujemo, KAKO se je kaj zgodilo
jaz bi še njima dvema postrigla kremplje, če jima še nisi 
se mi zdi pa res skoraj neverjetno. Ampak to zdaj odpre vprašanje, zakaj se je spraskala? In zakaj ravno pod brado? aaaa.

udomačen tiger
jernejch je napisal/-a:Ampak to zdaj odpre vprašanje, zakaj se je spraskala? In zakaj ravno pod brado? aaaa.![]()
je veliko lažje 
Ampak imamo na srečo pri bajti močnega moškega, ki lahko drži mačko v naročju in hkrati stiska gubo, potem pa jaz opravim tehnične zadeve
Tako da predlagam kaj podobnega
Aja, pa pri nas ne gre vse naenkrat - je treba vsaj sprednje in zadnje tace pedikirati ločeno
Pomaga tudi brisača, v katero zaviješ tiste tace, ki jih ne strižeš ravnokar 
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov