Lepotica in zver, da o mušketirju niti ne govorimo

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 18, 2011 10:57 am

Re: Lepotica in zver

Maučko se velespoštovani vidoviti gospe Mili iz vsega srca zahvaljuje za njen pogled v prihodnost v času njegovega začasnega bivanja... globok poklon!

(ker če bi on moral živeti v takem shiranem safru , bi... no, NE bi... (več živel, namreč) :'( )

:devil: :P
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 18, 2011 9:29 pm

Zdaj pa še to :dash:

Tale Moja ni ravno zdrava ne tam gor ne tam dol, s tem da take dela, da neke velike razlike ni, če misli z glavo ali pa s ritjo :fool: Poleg vseh odsotnosti, ko so si kljuko podajale bolj ali manj nepodkupljive guvernante :rolleyes: si je zdaj omislila zadnji udarc norosti. Je skupi s Taoranžno (ki je že znana po genialnih idejah :rolleyes: ) stuhtala, da bi še neki mela in je eno Suho Južno domov privlekla. Kukr mi gre na živce, da mi kdo po pesku hodi, tolikor mi je pa vseen všeč, da je TR čist iz sebe :devil: Un tamau gavnar nesramen, N-Č ga ne gane, sam štafna okol, danes je skori v Njen vc not padu pa še vodo potegnil za sabo, čeprav se mu je uspelo rešit. Tokrat. :devil:

Od samega stresa se Mi je apetit ustavil in še mal, pa se bo špeh začel topit od težkih pogojev, toda Malo Sralo se ne zmeni za Moje občutke, in Mi je danes že prav nesramno večerjo kradel :fool: Moja pa sam skvika okrog njega k dementna sova, matr je nemogoča :bad:

Za tiste, ki ne verjamete, kako je tukaj ne-vz-dr-žn-o, so tudi dokazi: KLIK

Iz brezupa, v katerega sem na silo potisnjena, poti nazaj pa ni, se vam z zadnjimi atomi zdrave pameti daleč tle naokol javlja in vas pozdravlja od usode izmučena mučenica
Mila :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 19, 2011 5:24 am

joj Mila, sive lase se mi delajo, no take v bistvu bolj dimasto tigraste ;) , ko tole berem...kakšen safer furaš, non-stop, brez prestanka, iz enega brezna muk v drugo brezno trpljenja - ampak lej, po svoje dobro, da je Meli kompanjon dobil začasno TR, bo vsaj (počaaaaasi ;) sicer, pa ipak...) znal razumet tvoje siceršnje muke z njim samim, a misliš, da ne? ;)

Te pozdravlja z vsem dolžnim spoštovanjem
Taoranžna.
:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 24, 2011 7:39 pm

Berem tisto temo... I(v)an al' kaj že... :scratch: pa čakam in čakam... pa še mal čakam...
Pa N-Č ne kaže, da bom dočakala... :(
(da ti S. Milo odvzame zaradi nespoštovanja drobnega tiska v pogodbi!) :aggressive: :devil:

Hja, gorenjska fovšija je ena huda reč!!!! :blush:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 24, 2011 7:41 pm

Veš, kaj ti bom povedala.... Pol ure po tem, ko je Ian prišel se, je njegovi šoferki zazvonil mobi. Guess who je bil na drugi strani. :D Pa edino, kar je imela za rečt, je bilo "a bo kar tam ostal za vedno" :lol:

Toliko o drobnem detajlu iz pogodbe. Un ta večji kosmati detajl mi je pravkar v naročje zlezel :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 9:30 pm

Tako je našega Melija danes videla in v polnem sijaju doživela šiva:

Slika

:lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če avg 25, 2011 9:34 pm

Ti pošljem še poseldice na moji roki ;)?
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 9:35 pm

NI treba roke žagat, vem, kako zgleda, saj sem cela razcefrana :D Osebi, ki je v to hišo prinesla uno smrdečo reč bom imela kaj za povedat, ko se naslednjič kle prikaže :D :D

Kaj te je zelo? Poprasku ali požveču? :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 9:43 pm

Ne ni bilo hujšega, ne skrbi :)

Ja, oaza, bi mogla pa definitivno svojemu ljubčku prinest tisto smrdečo zadevo, ker je Ian ni spustil iz tačk :angel: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 9:44 pm

Komot 8) pa še pogodbo, da njega IN tutko takoj cuzamen neseš k šivi :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 9:46 pm

Optimistka ;).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 10:23 pm

čakte čakte punce, par detajlov mi ni jasnih. OK, kdo je šoferka, mi je. Pa tudi, kaj je tista smrdljiva reč. Mi pa ni jasno, od koga jo je *šiva* fasala in ali jo je, smrdljivo reč namreč, ne *šivo* (ojoj :O - ali pač? :O ) Ian potem le izpustil iz rok.
Cats, 2x premisli o tistemle svojem bajdevej izrečenem "kamot" v smislu prinosa ene od smrdljivih reči... 8) :P

za nepoznavalce: smrdljiva reč = skrajno neprofesionalen izraz :devil: za kranjsko tutko za razvajene mačje ritke, s posušenimi baldrijanovimi koreninicami.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 7:32 am

Danes moram dan začet tako, da pohvalim tri najbolj pridne mačke v vesolju <3 <3 <3 in sicer zato, ker smo to noč prespali vsi skupaj brez zaprtih vrat in brez kravalov :clap:

Melko je sicer imel en notranjepolitični incident, ko se mu je ob cirka pol dveh zazdelo, da nas nekdo napada skozi spalnično okno :O Ko je primerno nazijal in odgnal vsiljivca, smo mirno zaspali nazaj in nas je ob sedmih zbudila Mila, ki ni vedela, da sem danes doma in je, lubica moja vestna, šla preverit, zakaj budilka ne dela <3

Zlati, zlati, vsi po vrsti :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 7:35 am

Iiiii. <3

Melija pa čist razumem. Tile delavci se ob popolnoma nerazumnih in nečloveških urah vozijo mimo spalničnih oken in ni hudič, da se ni kakšen spomnil ob pol dveh zjutraj mimo peljat. Če se ni, bi se pa lahko in res maš srečo, da maš tako pogumnega mačota na straži. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 7:46 am

To o mačotu vse drži, vključno s tisto Helenino pesmijo "Če si mačo pravi, me zadavi", ki jo tamau ima za življenjski moto, toda naš vitez je v svoji vnemi spregledal, da na spalnični strani nimamo več odrov ;) No, prepričljiv je bil zelo, celo jaz sem šla gledat, če je kak Spajdermen ododzunaj, pa vse tiho je bilo. Celo potencialne nevarnosti se nas ognejo pri takem sekjuritiju 8)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To avg 30, 2011 10:19 am

Heheh kolk ste simpatični...in slikce za :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 02, 2011 8:57 pm

Meli pravi, da je nova miška bolj zanimiva, kot goveji zrezek :good: