Pa smo Saddex Burcadda spet online  

Ker sta v teh dneh sužnja v glavnem v službi in delata od jutra do večera, smo seveda mi trije prepuščeni sami sebi in, kar je najbolje, svojim ubrisanim idejam. Ker sta sužnja ko prideta domov čist crknjena, ostanejo vsa naša umetniška dela povsem "nekaznovana". Kar ni povsem ok, ker pač izzivamo, onadva nas pa božata in futrata. No, to slednje je povsem zakon, da ne bo pomote. 
Rubrika zabava: Sporočamo, da je Pax še vedno ena navadna prestrašena rita (ma pa že ene 156 kil pa dva metra) in ga bova verjetno vrgli iz Burcadde. Zadnjič sta prišla dva strica na zgornji podest montirat predelna vrata (da mi speeeeet ne moremo langzam po stopnicah) in sta, kot je to pri sužnjih prepogosto v navadi, razbijala, žagala ipd … Skratka bedno, ampak potem pa je nastopil vrhunec dneva. Unadva delata svoje, suženj pa vpade v stanovanje, poln krivde pogledat če smo mi ok. Midve seveda sredi dnevne butasto glumiva gljive, suženj pa očitno zna štet do tri. Ker smo trije, a štekate. No in Paxa nikjer. Mine minuta previdnega iskanja in Paxa še vedno nikjer. Haha, suženj je bil čisto bled. Po nekaj minutah oddrvi ven in se butasto sprašuje, kako za vraga bi Pax lahko pobegnil, ker imamo vsaj ene tristoosemindevetdeset varnostnih protokolov. No, ko je pregledal naš vrt, sosedov vrt in obe prometni ulici, že zares bled pride nazaj. Pomoje sploh ni opazil, da unadva še vedno delata. In se spomni na zadnjo opcijo, vzame stol in z roko začne šariti po hrbtni strani kuhinje oz našem skrivališču nad hladilnikom. Ko bi vam lahko pokazala, kako se je njegov fris razlezel, ko je najdu Paxove uhlje. No, sicer povsem negibne, ampak uhlji in z njimi Pax so bili v enem kosu na enem mestu. Modela je bilo tako strah da se je skril v res zadnjo možno luknjo. Suženj se je tresel še vsaj dve uri. No, unadva sta v dveh urah končno zmontirala tista bedna vrata, suženj nas je ves presran še dolgo pedenal (priden suženj, priden), Pax pa se je previdno hulil naokoli še cca tri ure.
Midve sva se strašno zabavale, sporočava pa tudi, da je zdaj super, ker imamo (varno) povezani dve stanovanji in se lahko svobodno preganjamo. Ko bo še sužnja dognala kam in kako bo vse obrnila na glavo (baje prihaja še en majhen suženj) bo šele zabavno  
 Peace  

PS: Še tri fotkice … Na prvi sva jaz Jord in Pax

na drugi samo Pax

tu pa sva midve z Maši, okupatorki  

Se vidmo