Ice, Silver, Boo in Izzy

Moderator: jernejch

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jul 25, 2012 10:51 pm

Re: Ice, Silver, Boo in Izzy

Super lušne kosmate rite! Smo jih že pogrešali tu! :)
:kiss: :kiss: :kiss:
Kaya and Cal are ANGELS with whiskers :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 26, 2012 7:38 am

Krasni :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jul 28, 2012 9:03 pm

Danes sem bila s prijateljico in psom na Sori. Parkirali smo, ter se odpravili peš proti toku malo čez gozd, kakšnih 20 minut hoje. Potem smo šli pa v vodo in so nas brzice malo nesle. Nekje lahko plavaš, nekje hodiš po rokah, nekje pač hodiš, ker je voda prenizka. Nekje iz skale lahko skačeš na glavo, kjer je voda precej globoka. Izzy je bil vse čas v vodi, plaval malo od ene do druge, iskal palice, tekel za kamni, ki sem jih metala,... v glavnem užival na polno! Midve pa tudi. Najprej te mrzlota malo šokira, samo se telo zelo hitro privadi. Izzy seveda ne bi bil Izzy, če ne bi slišal ljudi, ki so imeli piknik in stekel k njim, jaz pa sredi reke in seveda nikakor ne moreš steči za njim :rolleyes: Nič nisem videla, le slišala sem ljudi da ga podijo, jaz sem se pa drla za njim :P In kar naenkrat se je cel vesel pojavil, stekel v vodo in do mene. Šele potem, ko smo šli mimo, sem videla, da ga je zanimala hrana in je zato šel tja. Drugače ni žive duše nikjer, ne tam kjer se parkira, ne ob vodi pa sva kar kakšen kilometer naredili po vodi, če ne več. Močno priporočam in sigurno gremo v kratkem spet. :good:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 29, 2012 2:34 pm

Asta, Barti (bratov norveški terier) in Izzy

Slika
Slika

Barti bi Izzyjevga jabučka in je pri tem zelo vztrajen :) Terier pač
Slika
Slika
Slika
Slika

Velika in mali
Slika

Asta je 12.6. dopolnila 2 leti. Krasna psička, cel dan pripravljena na mečkanje. Z drugimi psi deli hrano in igrače, če se pa kdo čoha, pa pride, ga odrine in se vrine vmes. To je stvar, ki se lahko dela samo njej: čohljanje :D
Slika
Slika
Slika

In pa še par odštekanih ;)
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To jul 31, 2012 8:01 pm

Asta je prava lepotica! Ampak tale tvoj Izzy je pa mojster norčavih fac - sem prou vesela vsakič, ko kaj objavljaš, da se lahko spet malo nasmejim buksnlu :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 17, 2012 5:58 am

A si morate mislit, da je že eno leto naokrog, odkar je v moje življenje zakorakal tale pasji klovn?!

Slika

No jaz si ne morem, čas gre tako neverjetno hitro, da sploh ne dojemam! Pes je krasen, vedno bolj priden, skupaj hodiva naokrog, rolava, kolesariva, se dobivava s prijatelji, ki imajo pse, da se poigra,... Z Boojem sta še vedno najboljša prijatelja in se ene 2x na dan poigrata, pred Ice-om ima še vedno rešpekt, Silver ga pa kdaj pa kdaj mal oklofuta, če se ji zdi, da je nadležen. On pa ta čas zamiži in počaka, da mine :D Imel je kakšne svoje, da bi naju malo nadvladal, pa sva ga prec zrihtala, da je on čist na zadnjem mestu lestvice. Zdaj mu je že dolgo jasno. Nekaj časa je šavsal proti krtači, zdaj pač potrpi :P Nekaj časa mu je bilo neprijetno, če sem ga objela, zdaj je v objemu zelo zadovoljen in me prelupčka, če me lahko. Prej ni lupčkal. Zdaj se ne ustraši, če ga kdaj pobožam odzadaj, če recimo spi, ampak lepo leži dalje. Vedno bolj je crkljiv, pride večkrat prosit za božanje, prej se je kar nekako umaknil. Vedno bolj je navezan name, pozoren kaj delam in kam grem in mi sledi. Na ime več ali manj ne pride, pride pa na "sem" :P
Pse ima še vedno zelo rad in bi vsakega rad spoznal, problem imam le z nekastriranimi samci, ki bi ga radi naskočili, na večje take korenjake je pa on hud.
Življenje z njim je zelo lepo, izbrala sem super :dog: , lepega na zunaj in not.
En teden po 1. obletnici smrti mojega prejšnjega psa, sva sprejela zelo dobro odločitev, da je čas za čisto svojega psa in vesela sem, da sva izbrala njega <3 <3 <3

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 17, 2012 6:43 am

<3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 17, 2012 6:56 am

kako lepo napisano :) :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 17, 2012 7:01 am

Čestitke ob 1. obletnici lepe zgodbe! Luštna družina ste :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 17, 2012 8:31 am

:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Pe avg 17, 2012 8:54 am

Vsem vam :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 17, 2012 1:32 pm

:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 10:52 am

Black&white furry friends

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 10:34 pm

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 25, 2012 1:55 pm

Love is all around me :)
Slika
Slika
Slika

Silver in Boo na kavču, Ice na pasji postelji, uganite kej je pes? ja na tleh, kje pa?! :lol:
Slika
Slika

Tok so radi na pasji postelji, kljub precej njihovim ležiščem po stanovanju,... :rolleyes: Pa pes Silver in Booja še spravi dol tako, da gre zraven in se hoče igrat z njima in jima gre na živce pa gresta dol, v Ice-a pa ne upa drezat :P Stopi na rob Comforta in ga gleda ter malo pocvili, potem pogleda mene, češ, a lahko kej pomagaš tukile? Potem spet gleda v Ice-a. Mačku je pa vseeno, on bo tam in pika :D Na vsake tok celo zbere pogum in se gre zraven vležat pa je to Ice-u čisto OK. Ali pa maček gre meni nič tebi nič ležat zraven psa. Pa psu ni čisto ok, ampak se pač sprijazni. Res ima rešpekt pred njim, pa ga ni še nikoli namahal, prav čudno. Piha že malo vanj, če mu hoče pes na vsak način rit povohat in kljub temu, da ga je že kar dobro povohal, ne umakne nosu izpod repa. Jaz se jim pa samo režim smeškotom.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 15, 2012 9:43 pm

Ne prav zelo pogost pojav, a zato tako zelo lep <3

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Ne sep 16, 2012 6:46 am

Prekrasni vsi po vrsti :lol:
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 20, 2012 9:31 am

Ice je ostal brez 2 sprednjih spodnjih zob. Kosmačeva je super opravila, bila zelooo prijazna in vse lepo razložila, pregledala,... :good: ice je tam že bruhal in potem parkrat še doma, potem pa le jedel in pil in prišel k sebi. Danes je že vse ok, se že igra, normalno papca in pije :) Mi je bilo pa zanimivo nekaj, kar do zdaj nisem vedela: beli muci so čisto posebna sorta, dalj se zbujajo iz narkoze, dobil je le polovico pa je bil vseeno čist zaliman še dolgo. Pa še nekaj: slabše zobe imajo. Je bil pa pohvaljen, da je za belega mačka zelo priden in da ima drugače zelo lepe zobe :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 29, 2012 4:34 pm

Dobili smo visok obisk :kiss:
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 29, 2012 4:37 pm

Da pokažem še nekaj: tole je še večja redkost kot z Boojem :good:
Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Cats in 1 gost