nevidna bolha
Moderator: jernejch
nevidna bolha
udomačen tiger

nevidna bolha
zalarjeva je napisal/-a:Kul

nevidna bolha

nevidna bolha

udomačen tiger
nevidna bolha
nevidna bolha
Kakor se da, pridno hodi na agility treninge, kjer mu gre prav dobro. Spoznal ni samo še gume, zidu. Če ne bo prej, pa jeseni gre na eno 4fun tekmo
Tudi z njegovimi histeričnimi napadi se kar dobro bojujemo, ker to je resnično zelo velik njegov problem in mi krade živčke (dobro, da sem trmasta in vztrajna). Pridno hodi v azilaško šolo in sedaj v spomladanskem tečaju pri nadaljevalcih je skoz zelo pestro in resnično se je popravil (kar se histerije tiče). A še vedno občasno to počne
Eno urico pridno vadimo, drugo pa nori s drugimi sošolci/kami
V naravi ne more bit spuščen, no če je žogica ali pa frizbi v igri, vidi samo to. Samo vseno ziher je ziher. Je pa zato v klubu spuščen. Najbolj ga matrajo ptiči, bi za njimi z veseljem zalavfal. Čeprav tudi tukaj mnogo bolje. Še vedno pa bolje, da na sprehode hodimo ločeno, ker v Askini družbi njegova histerija/živčnost pride na plano še vedno in znervira potem še Asko in ni prav nič luštno potem
Takšen je, ko je na povodcu, ko je odvezan, takih izpadov nima

udomačen tiger

nevidna bolha
Tudi tole s njegovimi histeričnimi napadi bomo rešili. Čeprav, da vmes sem že malo obupala
A, ko sva spet v azilaški šoli, upanje se vrnilo
In verjamem, da nekoč lahko oba psa skupaj šla na sprehod, pa na kak hrib ipd...
Mogoče kdor ga je poznal od prej od zadnjega začasnega doma, da je ful socializiran ipd. Največja napaka je bila,da je bil tam skoz spuščen in je lahko letal sem ter tja. Res nikoli ne bom razumela, kako imajo lahko tako kar začasnike spuščene
Tako misli,da gre lahko do vsakega psa, pa pač na povodcu ne more. In tudi nočem, da do vsakega rine. Res prej bival je v mirni okolici, pri meni je pravi džumbus, polno ljud, psov, avtomobilov,....Mogoče za njega bi bilo bolje kako mirnejše okolje. Samo mislim,da vseeno mu ni nič hudega. Z Asko se resnično odlično razumeta. Aska mu vse pusti. Ok kaj pokomentira, a kdaj pa ona tega le ne??
Res je super pesko, prav nekaj posebnega 
in zgledata zelo zadovoljna! 
nevidna bolha
Smo se dobili z Sparkijevo sošolko in njeno lastnico v klubu. Po nekaj metanja žogic in vidn, da jima je vroče. Jo mahnemo proti Savi, ki je v bližini. Pasja sošolka Deva spuščena, reskiram in tudi Sparkolinčka spustim. In gospodič šel ob prvi priliki v Savo se namočit
Nasploh prvič ča videla plavati in kar nekaj časa smo se zadrževali ob Savi, metali žogice, psa pa divjala za njimi. Bilo res luštno jih gledati. No moja malenksot je s fotičem zraven strašila,
tako, da sledijo slikce
Dosedaj, kadarkoli sva šla do kakršne koli vode, mogoče malo nogce namočit in brž ven iz vode. Tako, da totalno presenečenje. Tudi izredno priden bil. Smo se potem še malo na poligon vrnili, kjer sta se še tam naletala in naigrala. A po koncu, ko s trolo odpeljeva se domov, gospodič še na vrtu bi norel za žogcami. Baterije mu delajo 100 na uro, nikoli mu ne zmanjka energije, pa čeprav sopiha tudi 100 na uro. Ful bolj mu je vroče kot Aski verjeli ali ne. Samo, da ona v vročini delala ne bi, njemu pa bi. Res totalno sta si različna. A ujela sta se od prvega srečanja dalje pa res takoj. Slikce od današnjega srečanja pa sledijo v prihodnjih dneh.
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
zvesti pes
nevidna bolha
Ziher je ziher in spuščen bo samo na poligonu ali ko bo v igri žogica ali frizbi. Na oboje je pravi norc, res obožuje to dvoje
Tudi z Asko sta si enakovredna
Super pesko je 
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
.

nevidna bolha
sleepy je napisal/-a:No, prav nesrečen in histeričen na fotkah res ni ravno videt ;)
Prav luškana sta in lepo skupaj pašeta. Srečno še naprej

nevidna bolha
Glede socializacije, pa imamo očitno različne poglede kaj za nekoga je dobro socializiran pes. Nikjer nisem napisala, da ni. Edini problem je to histerično zaganjanje proti psom, ki jih vidi. Včasih se kar znenada spomni. Tudi v šoli je pokazal to. To ne pomeni, da je bil tudi pri vas tak. Pa tudi to je dejstvo, pes odrašča in tudi s tem se spreminja njegov značaj. Npr. en primer. srečava enkrat eno okoli leta staro psičko, se začne zaganjati proti njej, in una tud neki. Jaz kot lastnik une psičke psa dava na sedi in potem sta se psa povohala lepo in še igrala bi se potem. Ne počne tega zaradi agresije. Verjamem,da pri vas ni bil tak. Resnično pa je kar se tega tiče mnogo boljši in zadnjič ga pelje oče ven, je bil čisto presenečen in navdušen, da je bil zelo priden in tudi lepo se povohal z enimi psi, katere sta srečala na sprehodu. Glede pobega, pa kateri koli pes lahko kadarkoli komurkoli kdaj pobegne. Se zgodi. Lahko tudi meni, komurkoli. Kaj ga je lani pičilo ne bo noben vedel in me niti ni pomembno, ker je to že zgodovina, ki se srečno je končala 
Po nekaj norenja za žogcami na poligonu in ker bilo res že zelo vroče, smo jo mahnili do Save, kjer sta za žogcami še v Savo norela. Bilo ju je prav luštno gledati. Je srečal tam tudi enega privezanega psa in prav lepo se povohal. Ja bil je spuščen. Me je totalno presenetil, ker dosedaj v vodo ni nikol hotel iti, malo tačke namočit pa hitro ven. Včeraj pa zaplaval je. Pa sem mela ga tud na fleksiju prej, da bi lahko šel v globjo, a on ne.

udomačen tiger
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov