Kaya & Cal

Moderator: jernejch

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 08, 2012 6:15 pm

Re: Kaya & Cal

Iskrica, začasno??!!?? :O Ta začasno bo cel teden...GROZA!
Sonja, AAAAAAAAAAAAAA!? A kar v kopalnico da bi ju dala??? Ja halo?! Na 6 kvadratih pa res ne moreta prebivat, no! :D
No, ura je 7 zvečer in treba se bo zbudit. Takole sta od zjutraj do sedaj filala baterije...
Slika

Cal je še malo zaspan, zehica ena 8)
Slika

Evo, pripravljena na novo nočno akcijo :rolleyes:

Slika Jao, Maaaamiiii! :O

Ja, ja...saj grem na balkon spat...al pa kar v banjo, a ne, Sonja? ;) Ne dam se, ne! Najboljš, da jih kar privežem za žogodrom. :D

Tega pa najbrž ne rabim komentirat??? Ali pač? Pa ni veter kriv ampak divjaka! :devil:
Slika

Vseeno sta moja ljubčka, čeprav sta podivjana konja, ponorele zverine in še kaj hujšega! <3

:kiss: Tomažku in drugim kosmatincem, njunima sužnjema pa en utrujen pozdravček! :greeting:
Kaya and Cal are ANGELS with whiskers :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 09, 2012 7:01 am

:) Kakšna je bila noč? :bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So jun 09, 2012 8:10 am

Mene pa zanima, kdaj ti bosta dovolj jasno povedala, da so rastline v stanovanju čisto odveč. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 09, 2012 4:43 pm

Icy je napisal/-a:Sonja, AAAAAAAAAAAAAA!? A kar v kopalnico da bi ju dala??? Ja halo?! Na 6 kvadratih pa res ne moreta prebivat, no! :D
ja, ja...saj grem na balkon spat...al pa kar v banjo, a ne, Sonja? ;) Ne dam se, ne! Najboljš, da jih kar privežem za žogodrom. :D

v banjo spat, ja, :lol: pa oba mačkona s teboj, spalnica, dnevna soba in ostale pritikline bodo pa varne pred razbojniki........... :lol: si predstavljam Icy, lepo mehko postlana banja, v njej pa ti in na tebi Cal in Kaya...celo stanovanje pa nedotaknjeno...celo rože bodo varne... :P vsem trem :kiss:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So jun 09, 2012 7:12 pm

Noč je bila super, Trixy! Samo zgledam pa približno takole :coffeecup: in takole :O ko se utapljam v kavi...
Spala sem celo nekaj ur, pa ne zato, ker bi mačka mirovala ampak sem ubita od utrujenosti. Mačka sta :fool: in norita še vedno.
Ma ne grem spat v kopalnico, Sonja, sploh pa ne z divjakoma! Ampak ju tud ne morem kar zapret tja, no! :girlblush:
Eh, bo že še teh nekaj dni...
Gipsy, rože ostanejo in PIKA! :good: Tu ne bom popustila! :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 09, 2012 7:27 pm

Poglej na to tko, SAMO en teden...kaj bi blo, če bi recmo ti delal kopalnico pa bi to trajal dva tedna pa še odselt bi se mogla. :D

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So jun 09, 2012 11:03 pm

IsKrIcA je napisal/-a:Poglej na to tko, SAMO en teden...kaj bi blo, če bi recmo ti delal kopalnico pa bi to trajal dva tedna pa še odselt bi se mogla. :D

Hvala za tolažbo ampak danes bom spala na polovici sedežne, ker se MORAM naspat! Mačka si bosta pa privoščila King Size Bed! :rolleyes: Kje je tu pravica??? :S
Mimogrede...sem premišljevala tudi o prenovi kopalnice...HA! Glede na zadnje dni ni variante...no...morda nekoč... :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne jun 10, 2012 7:59 am

gipsy je napisal/-a:Mene pa zanima, kdaj ti bosta dovolj jasno povedala, da so rastline v stanovanju čisto odveč. :D

Hja meni v prednapovedih ni verjela, mogoče bosta mačurine uspešnejše :D
Zna bit, da je RASTLINJAK izumil nekdo, ki je imel mačke... in morda obstaja razlog, da v mačjakih ni rastlin (razen kakšnih močno zakoreninjenih dreves mogoče) :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jun 10, 2012 8:45 am

ROŽE OSTANEJO! Pika!!! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 10, 2012 9:48 pm

Icy, ne posluš ti telih babnic! :devil: :S Rože in mački čisto fantastično sobivajo! :good:
(press: 4 mački, ca. 10 orhidej, ca. 40 kaktusov itd... pa še pes!)

(samo ne v tako nevarnih tegl'cih kot imaš ti tisti kaktus na omarici) :D
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jun 10, 2012 10:33 pm

Alexx je napisal/-a:Icy, ne posluš ti telih babnic! :devil: :S Rože in mački čisto fantastično sobivajo! :good:
(press: 4 mački, ca. 10 orhidej, ca. 40 kaktusov itd... pa še pes!)

(samo ne v tako nevarnih tegl'cih kot imaš ti tisti kaktus na omarici) :D

To mi deli! :D Vsaj ena, ki me razume in podpira!
Ker teglc je pa nevaren? :girlblush:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jun 27, 2012 7:23 pm

Malce javljanja, da ne bo kdo mislil, da smo se odselili na Hawaje. :D
Takole mi Kaya in Cal pomagata urejati novo kuhinjo
Slika

Budno spremljata vse in pomagata pri navdihu, kaj v kateri predal in kaj od kuhinjskih pripomočkov je najbolj primerno za igrat... :rolleyes:
Saj o tem ne bom, kako 20 jajc poleti s pulta, se jih zvleče pod mizo in se igra z njimi...sicer pa tla rumeno obarvana in sluzasta sploh niso tako napačna. :D
Sem bila pa huda, ko sta mi iz skodelice zbezala žarnico, jo butnila na tla in steklo povsod :O me je kar sezulo od groze, ko sem hitro prečekirala njunih 8 tačk in dva gobčka, če se slučajno ni kak delček stekla kam zaril. Na srečo NIČ poškodb.

Če še kdo ne ve, je Cal NAJBOLJ fensi in priden mačji fant pod soncem. Krempeljčke pusti strižt brez problema, opazuje, kaj se dogaja in je povsem neproblematičen. :kiss: Kaya je postala prava mečkačica in se je povsem spremenila. Ljubica mehka in nežna, pa nič več pihanja in praskanja. No, postrižt ji kremplje bi bil astronomski podvig, vendar pa pusti česanje in krtačenje brez problema.
Skratka, SUPER SMO, samo še mreže za okna moram naredit, ker me malce iztirja to večno zapiranje oken! :girlsad: No, tudi to bomo poštimali.
Evo še ena pozerska...Slika

Lepe počitnice vsem! 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 27, 2012 7:42 pm

Icy je napisal/-a:Sem bila pa huda, ko sta mi iz skodelice zbezala žarnico, jo butnila na tla in steklo povsod :O

ja kaj pa maš žarnice v šalci, a jih piješ? drugače žarnice sodijo v luč 8)

drugače pa nova kuhinja zgleda super- predvsem z mačjega vidika :cat:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 27, 2012 9:08 pm

Iiiiiii, končno ste prišli iz "švice", ;) vidiš, pa ni blo treba v banjo. 8) Kuhinja je čudovita, ni da bi človek govoril, pomočnika pa še bolj. Vsem vam, ki imate take zaljubljene parčke kot sta tvoja, sem čedalje bolj fooooouuuuuš. Moj butl mačji :dash: pa samo divja in Puhko in Miniko preganja po bajti, namesto, da bi vsaj z eno bil malo bolj kompatibilen.....ne gre, pa pika, mulc zmešani....Lupčka na smrčka obema, čist potihem... Kayi enga več :kiss:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 29, 2012 9:20 am

KozmoPoly, žarnica je crknila in sem jo dala v posodico, da jo vzamem, ko grem v štacuno po novo in glej ga zlomka, mačka sta je v trenutku izrabila. Uboga žarnica. :)
Ja, Sonja, preživeli smo. Kosmatinca sta zavzela celo spalnico, jaz sem se pa stiskala na polovici sedežne! :S Ampak mačk med prenovo vendar ne moreš kar v kopalnico zapret, saj veš! :girlblush: No, zmaga je naša in spet smo v orbiti. 8)
A Tomažek je pa dirkač? :D Po moje ga ti preveč mečkaš, pa potem nima potrebe, da bi se še s kakšno mačkico. :P

Kayči je zrasla v pravo lepotico. Joj, kozmoPoly, nisem ti povedala, da je Kayi zrasla kar dolga dlaka, puhasta. Poze obvlada kot tvoja Cveti in prav lepo se hm, hm..."okrogli" (s poudarkom na i). No, najbrž tako zgleda zarad daljše dlake. ;) Pa bolj na kratkih nogicah je. Prava Parižanka, fina dama z okroglo bučko, res!
Cal ima pa trde resaste ščetine, je na dolgih nogah in suhec, čeprav poje 2x več od Kaye. Kot puma se giblje! Super elegantni športni fant. :kiss:

Sonja, lubčke tudi vajinim divjakom in umirjenčkom, Tju jasno malo več :kiss: , pozdravčke pa tudi tvojemu "zmehčancu" (najbrž ga je T tako omehčal) ! 8)
Pa seveda Cvetki, Buč....in vsem TigLom od KozmoPoly! :kiss:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jun 29, 2012 10:07 am

Še dve čist sveži fotki...
Moja pozerja, Kayči levo in Calči desno :)
Slika

To sta pa moja varuha nove kuhinje 8)
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 29, 2012 11:47 pm

Joj, kaj sta luštna na zadnji fotki, Cal še vedno špagetek, ;) Kaya pa prava princeska, čedalje lepša, pa ta njena okrogla simpatična bučka, za pojest je tamala :angel: .... ( Cal, oprosti, tud ti si čedalje lepši fant, da ne bo zamere). Vsem trem pa eno lahko nočko :kiss: (vsak na svoji postelji/kavču, da bo mama spet prišla malo k sebi, a ne, Icy).

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne jul 08, 2012 8:29 pm

Nazaj s počitnic! Mačka sta v varstvu moje hčere tako neznansko uživala, da sta komaj opazila, da sem se vrnila. :girlsad:

Takole sta trpela, ubožčka... :D
Slika
Slika

No, zdaj bom lahko šla brez skrbi na tadolge počitnice, ko sta TigLa tako neproblematična. :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 09, 2012 10:52 am

Ja, pajade, kar zapustila ju boš :( ??? Meni na kraj pameti ne pade, :S da bi šla za več kot en dan od doma, adijo dopusti, že več kot 10 let ne vem, kaj je to 8) ......le komu naj naprtim skrb za mojo mačjo farmo, a ? Saj veš, da se hecam, vem, da bo hčera še bolj uživala z njima, kot onadva z njo, ti pa boš lahko mirna na tadolgem dopustu, uživajte še naprej in pozdravček vsem, Kayi in Calu pa eno ta veliko košaro :kiss:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jul 09, 2012 8:59 pm

Me je kar malo presenetilo, kako sta bila indiferentna do mene, ko sem se vrnila po nekaj dneh. Ja HALO?!?!?! :S Njuna sužnja je nazaj. Onadva pa še opazila nista! :rolleyes: No, zdaj sta spet vsa premečkana od mene. :girlblush: Se tiščimo kljub vročini. In spet strašno veselje, ko zjutraj vstanem...me čakata pred vrati, pa ko se vrnem domov, je pol urno mečkanje. :kiss:
Sem happy, da sta mačkona v tako dobrih rokah, ko počitnikujem in ni nobenih težav.
Kako pa vidva kam izgineta za par dni, mi pa ni čisto jasno. No, saj se mi dozdeva, kdo skrbi za vajin trop, ker mi je jasno, da ti ne bi niti slučajno pustila mačkonov samih niti za 2 dni. :D
Mečkalne pozdravčke in miljaužnt :kiss: vsem kosmatim ritam! 8)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost