Pupa (prej Paste), Lev in Lenna in še Pinka (prej Za)

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne mar 10, 2013 3:24 pm

Re: Pupa (prej Paste), Lev in Lenna in še Pinka (prej Za)

Nekaj nedeljskih portretkov in utrinkov naših kosmatincev
mi pančkamo (ta je sicer od prejšnje nedelje,ampak ni dost razlike od danes)
Slika
se crkljamo
Slika
se posvetujemo (tmlada in tastara)
Slika
čakamo na priboljške
Slika
pa še portretki
Pupa
Slika
Slika
Pinka
Slika
Slika
Lev
Slika
Lenna
Slika
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne mar 17, 2013 10:46 am

Nekaj skupnih slikic mojih pasjih repkov :nyam:
No kje je zdaj ta Pupa, Zmeri jo morva čakat :(
Slika
Saj grem saj grem, jaz ne morem tolk hitr kot vidva, mam majhne tačke :S
Slika
Posluš, če takoj ne nehaš težit te bom tolk nabutala :ireful:
Slika
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To mar 19, 2013 9:20 pm

Ena prošnja, a mi zna mogoče kdo razložit, kje je tuki fora?? Naša Pupa, renči na Baja in ga ne pusti blizu sebe na sprehodih in na dvorišču, ko se pa njej zazdi, pa najde luknjo v ograji njegovega boxa, se zmuzne k njemu in se nonšalantno sprehaja si vse ogleda in je njegova prisotnost prav nič ne živcira :O :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 20, 2013 12:14 pm

Tvoja Pupa je čist preveč razvajena, jo moraš mal porihtat ;) Pupa bi imela rada za svoje tudi njegov boks.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr mar 20, 2013 1:43 pm

ja no to da je preveč razvajena čist drži, sam zakaj se buni ko sta kje drugje skupaj, če gre pa sama v njegov boks je pa cul?? Zgaga majha :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 20, 2013 2:12 pm

Verjetno vse drugo, razen njegovega boksa, sprejema za izključno svoje, tist boks pa sprejema kot njegov. Recimo... Bogi, še tam nima miru pred grizoldo mejhno :P
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr mar 20, 2013 2:21 pm

Ja sej, pa bolj ko jaz vse možne luknje popravljam, bolj ji on nove dela :fool: bebec pasji, na enem koncu sem mogla cele šest metrov ograje zamenjat ker jo je raztrgal :devil: , pol ko so pa vsi na dvorišču se pa grizla mala sam dere na njega :S
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr apr 03, 2013 9:28 pm

Včeraj me je en komentar na FB, en malček vrgel iz tira. Saj ne da se sekiram zaradi komentarja, sem se pa v trenutku vrnila za skoraj dve leti nazaj. Vrnila sem se v neko junijsko sončno prelepo soboto, ki je bila nabita z različnimi čustvi. Z bolečino, strahom in neizmerno ljubeznijo do malega bitjeca, ki jo čutim še danes ( neizmerno ljubezen). To je bila sobota, ko sta mi dr. miška in pola pripeljali mojo princesko Pupo. Bila je tako majčkena, tako suha in predvsem tako zelo prestrašena. Njena dlaka je bila kljub trudu, ki ga je začasna skrbnica vložila v njeno nego ostra sivo-rjave barve in še vedno je rahlo zaudarjala. Najbolj pa se spomnim tistih velikih prestrašenih učk. Učk, v katerih se je zrcalil strah in panika. V njih ni bilo iskric veselja, ni bilo radovednosti ali nagajivosti. Bil je en sam velik strah. V naslednjih dneh, sem z bolečino v srcu spoznavala, da se Pupa boji vsega, ampak res vsega. Bala se je ljudi, bala se je roke, bala se je vsega, kar je bilo podobno palici, bala se je otrok, drugih psov, mačk, koles, avtomobilov. Čisto vsega. Vsakič ko se ji je kdo približal je okamenela, se poskusila narediti čim manjšo. Ko sem jo poskušala pobožati je z obupanim pogledom sledila moji roki. Revica mala sploh ni bila navajena jesti iz posodice. No in tako se je začela najina pot k socializaciji in njeni duševni rehabilitaciji. Klicala sem kar nekaj slovenskih strokovnjakov ki se ukvarjajo z reševanjem psihičnih problemov psov, a z večino nisem bila zadovoljna. Ni mi odgovarjal njihov način resocializacije, prepričana sem bila, da tak pristop kot so mi ga svetovali za mojo prestrašeno princesko pač ni primeren. Brskala sem po spletu, spraševala po forumih in nadlegovala dr.miško in polo.A iskric v Pupinih očeh še vedno ni in ni bilo. Po nasvetu pole, sem kontaktirala še pasjo trenerko, ki vodi šolo za azilaše. Pogovor z njo je bil zelo uspešen, priporočila mi je nekaj angleške literature o vzgoji in delu z majhnimi psi, ter da naj se udeležim njenega tečaja, oziroma se lahko dogovoriva tudi za privat ure.In tako sva s Pupo septembra začeli obiskovati pasjo šolo za azilaše. V tem času so se iskrice v Pupinih očeh že začele pojavljati občasno, strah pa še vedno ni popolnoma izginil, še vedno je bil močnejši od zaupanja in varnosti, ki sem ji ju poskušala dati. Pupa je počasi postajala vedno bolj samozavestna, na trenutke celo preveč, vedno bolj navezana name in vedno bolj mi je zaupala. Kakor se je njeno zaupanje večalo toliko več in večkrat so bile iskrice v njenih očeh. Njen pogled ni bil več tako prazen in prestrašen, ampak je postajal vsak dan bolj živ in iskriv. In to je bil zame eden večjih dosežkov v življenju, kajti prepričana sem, da nisem vrnila iskric v njene učke, ampak da sem jih ustvarila, ker do takrat ko je prišla v začasni dom, verjetno ni doživela prav veliko lepih stvari, predvsem pa najbrž nikoli ni čutila varnosti in ljubezni. Vesela in srečna sem, ker je naslednja posvojenka moja zlata Pinka, v naš dom prišla že z iskricami v očeh. Tako imam danes dve pasji bibi, ki se veselita življenja in maksimalno uživata v vsem kar jima je na razpolago. Jaz pa sem si za vedno zapomnila tiste velike prestrašene in obupane okice, v katere sem se tako zelo trudila priklicati iskrice in nagajivost, kar mi je z veliko volje, truda, ljubezni in nežnosti tudi uspelo. Zato želim, da se vsi zavedamo, da iskrice v očeh niso same po sebi umevne, in ko njihov žar ugasne jih je težko, res težko priklicati nazaj.
Hvala vsem, ki ste mi pomagali, da ima moja Pupa iskrice v očeh :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 03, 2013 10:02 pm

:kiss: :kiss: :clap: :good: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 04, 2013 5:46 am

obožemili, bbpikica, si me spravila v jok... :girlblush:
<3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Če apr 04, 2013 5:58 am

Oh Brigita....<3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 04, 2013 6:44 am

:kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če apr 04, 2013 8:01 am

Ah, ne sekiraj se zaradi komantarjev "vzrediteljice", ker z mladiči, ki so že od začetka socializirani je pa res težko :dash: . Ti sama veš kaj in koliko in kam si vložila svojo energijo, potrebno jo je bilo res veliko, zato bodi samo ponosna nase in naj te "strokovnjaki" ne prizadenejo preveč.

Srečno :kiss: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če apr 04, 2013 9:53 am

Hvala šiva, saj me ni tolk prizadel komentar sam, kot prepričanje, da se iskrice v oček kužkov pojavijo že samo s skledo hrane, sprehodom in kakšno pohvalo, mogoče res pri tistih, ki imajo urejeno življenje od malih šap, pri večini tistih ki so bili izpostavljeni takim in podobnim življenskim pogojem kot Pupa, pa zagotovo ne :-)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 04, 2013 11:01 am

Je tudi tako glupo napisala, da ti v 1 tednu to že mora uspet, drugače si nesposoben (tako jaz to berem), pa ni važno kako v k... je pes :rolleyes: Sem tudi jaz po njeno nesposobna, tudi prav :)
Brigita :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če apr 04, 2013 2:19 pm

Ah, škoda živčkov, res. Ti veš zase kaj vse si počela, da si prišla do današnjega stanja in to je to, "strokovnjaki" pa naj se najprej kje dokažejo pa bomo potem verjeli ;).
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če apr 04, 2013 8:13 pm

zalarjeva :kiss:
šiva :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če apr 04, 2013 8:56 pm

Predstavljam vam vokalni duo Pupa and Pinka
http://youtu.be/DQNf7ywCJkY
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr apr 10, 2013 6:11 pm

Dragi moji, jutri bo natančno 1 leto, odkar je Pinka postala del naše kosmate druščine. Vesela sem da jo imam. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 10, 2013 7:58 pm

:kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov