Zdejle se bo kadilo vse tja do Dojčlanda, ampak je bil skrajni čas, da nekdo pobriše prah iz tele teme...
jernejch me bo najbrž stresla iz pajkic

, ker takole šarim po njeni temi, ampak se mi zdi absoluten greh takele zaklade skrivat.
Šapti – »the-one-and-only-queen-mother«. Mačka z velikim M in hkrati velika matriarhinja tega mačjega pušelca. Vedno zavzame najbolj strateški položaj, da ima situacijo pod kontrolo in mimogrede mladini jasno pokaže, kdaj preveč posegajo v njen prostor. Najbolj izrazit »I-will-kill-you-look«, ki sem ga kadarkoli videla. Z eno besedo - čudovita.

Vivika – tipična, kot rečemo v pasjem svetu, lupčkarca. Ne moreš, da jo nimaš rad. Ni važno kdo, ni važno kdaj, samo da se ona lahko buca, pa crklja, pa od samega veselja po tleh meče. Meni ni jasno, kako jernejch uspe karkoli postoriti, ker je Viva vedno all-around. Cukerček, da dol padeš. Ta mala je rojena očarljivka.

Najbolj kjut tigLov smrček, ever.

Lilika – dežurna hišna pobalinka. Nje ni tako lahko očarati, kot Vivo. Vendar, če ne prej, je čisto tvoja, takoj, ko privčlečeš na plan Perota. Ko te enkrat sprejme, je pa tudi eno tako milo, crkljajoče se bitjece. Ki ga je pa blazno težko ujeti sekundo pri miru.

Last, but not least, Perči... Oh,

tale punčka ima pa za vedno en del mojega srca

. Nežno, nežno bitje. Vsakič, ko jo vidim, dobim napad hormonskih motenj in se moram prav kontrolirati, da ne začnem nenadzorovano cviliti.
Absolutno nasprotje svoje sestrice Šapte. Pri njej imaš skoz občutek, da jo je treba v vatko zaviti in čuvati, kot punčico svojega očesa. Škratinjama se izogiba v velikem loku, ker jo znata tudi fajn odrinit stran, če pride bližje. Ko je pa mladina lepo pospravljena, pa pride na klic in prav vidno uživa ob čeblanju in čohanju. Zlata, zlata mačkica.
Žal tudi najbolj od vseh ne mara fotoaparata...

Eh, čeprav moja »straža« še ni čisto pri koncu, jih že sedaj malo pogrešam...