Ice, Silver, Boo in Izzy

Moderator: jernejch

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 10, 2011 1:41 pm

Re: Ice, Silver, Boo in Izzy

Srčki lepi vsi, ampak Silverca je pa.... :kiss: (bi jo kar ukradla :girlblush: 8) )

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To okt 11, 2011 10:13 am

Odlične slikice. Tiste na kateri imaš pa operne pevce, so pa za dol past. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 11, 2011 11:38 am

Izzy se navaja na pasji nahrbtnik, ki mu ga je alexy podarila :kiss: . Za enkrat je še prazen, dokler se ne navadi, potem si bo sam nosil stvari. ;) Danes sva šla po plašček, je proti dežju, spodaj ima pa še snemljiv flis za mrzle dni. Nikoli si nisem mislila, da bom kdaj psa oblekla, na evo me :lol: Kupila sem predvsem zaradi dežnega plaščka, da ga ne rabim celega brisat, če zunaj dežuje. Je pa tko fensi šmensi v njem. 8)
Pa moram pohvalt Silver. Ona ne mara biti v naročju, če jo dvigneš, tudi skakala ni nikoli v naročje. Zdaj se ene pakrat dnevno zgodi, da jo dobiva v naročje :good: Potem pa prede in se nastavlja in zvezdice dela, ter te pika čez debelo trenirko :P Ampak midva sva vesela. Zdaj so vsi trije taki, da v naročje skočijo in se mečkajo (pes ne, ima 24kg :lol: ) :good:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 11, 2011 9:11 pm

Slike: Foto Zvone s.p., digitalni studio, Prušnikova ulica, Ljubljana-Šentvid

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 11, 2011 9:39 pm

Lepotec :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 20, 2011 12:42 pm

V torek, 18.10. je minilo 1 leto odkar sem uradno postala lastnice najlepše mačke pod soncem. Naredila mi je zagotovo kar nekaj sivih las (še dobro, da se barvam), nekaj škode, a ogrooomnooo veselja. Končno je pogruntala, da je v naročje kul skakat, zdaj se je ne znebiva in če povabiva koga drugega v naročje, bo ona kar od nekod priletela in skočila gor pa mrnjavkala. Je mačka, ki sliši na svoje ime in prileti odkoder pač že, takoj sliši, ko se odprejo vrata od omare, kjer so hrana in priboljški odpre in mijavka do onemoglosti. Vzel si pa recimo samo krtačo in zaradi njenega mijavkanja, ki se sliši tako zelo visoko, da te ušesa bolijo, priletita še druga dva mačka in potem vsi trije težijo :lol: Je mačka, ki bi še zdaj pojedla čisto vse kar vidi in se nad ničemer ne zmrduje, je najhitrejša od vseh in tudi najspretnejša in hitro komu izpred nosa sune za pojest. Je prijazna mačka, ki je druga pri vratih ko prideš domov (prvi je pes :P ). Vsakega takoj podzravi in vsakega je vesela. V naročje drugim ne leze, se pa vleže zraven ko sedijo na kavču in se obrača na vse strani med čohljanjem, z veseljem pusti tudi trebuščka štrglat. V glavnem, imam jo neznansko rada in upam, da bo z menoj še naslednjih 20 let. :kiss:
V istem času, malo prej je fant posvojil Ice-a, dolgodlakega do 5 let starega belega mačka. Ta muc je najpridnejši ever, res! Ne naredi nobene škode, ne mijavka brez veze, ne praska,...Najbolj je vesel, ko si vzameva čas samo zanj in samo njega spustiva v spalnico na posteljo. Tam mu lahko delaš vse, tudi po trebuhu pusti, česar drugače ne, te mal nabije. Tudi, ko je jezen, ni pretirano grob, tko da ne pusti nič poškodb. Na vsake toliko ima pohod in nabije ta prvega, ki mu pride na pot, predvsem po česanju se mora na nekoga znest. Po navadi je to kar pes, ki je firbčen in tiši nos čisto povsod :P Ice se drži zase, gostov ne porajta, jih sicer pride po nekem času pogledat, a od daleč. Ne dolgo nazaj sem dokumentirala, kako je prijatelju skočil v naročje, se vlegel in predel. To je na iber napredek in sem ga bila nadvse vesela. Iz mačka, ki se je prej skril v kavč, ko je kdo prišel, do mačka, ki celo gostu v naročje skoči :good: Priden je, res, totalno neproblematičen lepotec, ki se lepo ujame z ostalima dvema mačkama, pes mu gre pa na živce in mu to tudi pove. Mu je pa všeč pasja postelja in se nanjo tlači, četudi je pes gor, potem je pa pes živčen (ima full rešpekt pred Ice-om) in vstane, maček ga pa napiha. Narobe svet, a nam je luštno :) Tudi njega imam nadvse rada in upam, da bo dočakal veliko veliko let :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 20, 2011 12:44 pm

Čestitke za obletnico, z enim lepotnim popravkom: tvoja je sicer Zelo lepa, toda Najlepša mačka na svetu ta trenutek spi na mojem kavču ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 20, 2011 8:04 pm

:O Eno leto je že? O madona ...

Čestitam! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 22, 2011 6:58 pm

Moj crknen pes

Slika
Slika
Slika

Pa še ostali
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 22, 2011 6:59 pm

Obuhseusmili :lol: :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 22, 2011 7:10 pm

Zaspančki. :)

Čestitke tudi za obletnico. :good:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne okt 23, 2011 10:55 am

Kaj ti delaš s temle bogim revčkom izzy-jem :devil: , čist si ga krepala ;) - Očitno se mačkončki pripravljajo na zimsko spanje :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 23, 2011 11:41 am

Izzy je taka faca :lol: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 29, 2011 7:09 pm

<3

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Ne okt 30, 2011 11:55 am

Kot božično drevesce... :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 10, 2011 12:14 pm

Moj Niki <3 :kiss:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Če nov 10, 2011 12:15 pm

Zelo lepo :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 10, 2011 12:16 pm

Ooooo <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 10, 2011 2:05 pm

Oooooohhhhh... <3

(že cmeram)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 10, 2011 2:13 pm

Čudovito. <3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov