udomačen tiger
Re: Moji (ostali) gospodarji in mala pasja opica ;)
(mi je tole nekako zelo znano
), a ni škoda, pa tako sta se imela rada.... khm...

Moderator: jernejch
udomačen tiger
(mi je tole nekako zelo znano
), a ni škoda, pa tako sta se imela rada.... khm...

udomačen tiger
) prenesla dve špikici - cepljenje smo imeli. Tehta 10,3 kg 
udomačen tiger

udomačen tiger
ah ne ne...."mama" je poslala "ata" na to misijo!
. Drgač je "mama" ratala tozadevno ful pogumna - vse od takrat, ko je mali Jani nujno potreboval podkožno infuzijo in sem jo prvič (in potem še pa še) dala sama
Danes je še Dentastix ostal nedotaknjen, pa je to sicer njen naaaaajlepši začetek dneva ever že zelo dolgo. Zdaj se skriva pod mizo že, ko samo nedolžno dežuje, ker je dež povezala z grmenjem. Revčka je 
plašen zajček

udomačen tiger
zvesti pes
zvesti pes

udomačen tiger
mene je mal na Ulo spomnil

udomačen tiger
.
udomačen tiger
), ampak njegove oči so strašno pogosto videt vročične in take....mokre, z ogromnimi črnimi zenicami. Kot pri od droge zadetem mačku, če veste, kaj mislim. Kar se hrane tiče - prav Puhi je razlog, da so briketi stalno na razpolago, da mu ja ne bi nehote odtegnila kakšnih treh briketov, ki bi jih mogoče želel pojesti, pa jih ne bi bilo. Konzervice - ah, cel bataljon sem jih že ponudila, kakšnega strašnega navdušenja ne pokaže za nobeno, še tisto, ki jo ima najraje (tuno), poje eno žlico.

Upam, da ni nič narobe. A zobke mu lahko pogledaš? Naš Yodi je takrat, kadar je imel vnete dlesni, po navadi kar precej shujšal, jedel je manj pa siten je bil kot sama strela ...
udomačen tiger

udomačen tiger
) in ker ve, da bo prej ali slej odšla, že sedaj žaluje za njo, potiho seveda..." meni pač ta parček ne gre iz glave,
pa reči ti kar koli, Oaza (
npr. da sta sedaj kot star zakonski par), bila sta enkraten parček...
Upam, da se bo fant spravil skupaj, si ga kar predstavljam s kakšno kilco več, pa že zdaj je čudovit mačkon, kraljevski primerek. 
udomačen tiger
Naša mala pasja opica je, sicer po letu in pol, spet imela epileptičen napad......
Začelo se je sredi noči enkrat, ure ne vem, ker je ne nosim, s strašnim razbijanjem pod posteljo in potem ob njej. Posteljo imava namreč precej visoko in je spodaj fajn prostor za ležišča in tudi Pika že kar dolgo raje panča tam, kot gor pri nama (očitno ji je vroče), ali na svoji postelji na koncu najine, na tleh. Ko sem po približno pol minute uspela prižgat luč, je bila že sredi spalnice, z izbuljenimi očmi, tresla se je po celem telesu, čeljust ji je šklepetala, sprednje tačke pa, kot bi bile iznakažene, polomljene.... Stisnila sem jo k sebi in jo mirila, se pogovarjala z njo, jo božala, jo zadrževala na miru, čeprav je na trenutke hotela kar nekam it, a je sprednje tačke nisi držale... Večino časa pa se je stiskala močno k meni, z glavo navzdol in dihala s frekvenco, da je nisem mogla izmerit. Sledilo je še nekontrolirano klatenje s sprednjimi tačkami po glavi in potem se je začela počasi umirjat.
.... Bodi zdrava, zlata naša!

udomačen tiger
Naša mala pasja opica je, sicer po letu in pol, spet imela epileptičen napad......
Začelo se je sredi noči enkrat, ure ne vem, ker je ne nosim, s strašnim razbijanjem pod posteljo in potem ob njej. Posteljo imava namreč precej visoko in je spodaj fajn prostor za ležišča in tudi Pika že kar dolgo raje panča tam, kot gor pri nama (očitno ji je vroče), ali na svoji postelji na koncu najine, na tleh. Ko sem po približno pol minute uspela prižgat luč, je bila že sredi spalnice, z izbuljenimi očmi, tresla se je po celem telesu, čeljust ji je šklepetala, sprednje tačke pa, kot bi bile iznakažene, polomljene.... Stisnila sem jo k sebi in jo mirila, se pogovarjala z njo, jo božala, jo zadrževala na miru, čeprav je na trenutke hotela kar nekam it, a je sprednje tačke nisi držale... Večino časa pa se je stiskala močno k meni, z glavo navzdol in dihala s frekvenco, da je nisem mogla izmerit. Sledilo je še nekontrolirano klatenje s sprednjimi tačkami po glavi in potem se je začela počasi umirjat.
.... Bodi zdrava, zlata naša!

udomačen tiger
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana

zvesti pes

udomačen tiger
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov