udomačen tiger
Re: Lepotica in zver, da o mušketirju niti ne govorimo

Evo, dva najnovejša primera da kvesta primavera. Moja pride domov en dan šele zvečer, cela prešvicana k pujs in lačna k pujs, valjda. In Si naredi večerjo (upam, da ste opazili besedo SI), jo nese na mizo in začne goltat. Čez par sekund se pod oknom sliši, da je nekoga povozilo. Moja, valjda, takoj hop na okno in gledat. Ko je preštela žive in mrtve se obrne in zagleda Žderota, kako z Njenim zrezkom v goflji šiba proti spalnici. Pa mislite, da je kle konc? Tekla je za njim in mu meso pajsnila nazaj, lih preden se je zavlekel pod kovter (ta je pa tudi brihten, vedno teče na isti kraj skrit uplenjeno

Drugi primer, danes po noči. Prvo je v temi tavala k kitov duh in Me tko ustrašila, da sem šla dva metra v luft. Resnici na ljubo je skočila tud Ona, in po moje ji je mal ušlo v gate

Skratka, vse po starem. Baba je nora, jaz pa lačna in trpinčena. K sreči pride kašna dobra duša, k recimo danes, da kakšno rečeva. Ker tole je za zno-ret

P.S. Pravkar ugotavljam še eno reč. Namreč, kupila Mi je neke darile in zdaj Jo gledam, kako hodi po stanovanju in odpira vse omare. Pozabila je, kam je dala, stoprocentno

Lep lajf še naprej, da bo vsaj nekdo dobro živel, če je že Meni vsoda prdnila v kristano kroglo,
Mila