plašen zajček
Kraj: Trbovlje
Re: puhasta medvedkica NIKA

UAAAAUUUU....minilo je že 1,2,3,....13 dni odkar sem na svojem kavču....kaj naj rečem uživam NA VELIKO

moj današnji dan je potekal naprimer takole:
5.45 zazvonila je neka piskajoča (zelo nadležna) stvar in me zbudila iz lepih sanj...moja prijateljica (lastnica) te nadležne stvari pa je samo pritisnila gum in spala naprej
5.55 včeraj je rekla da mora NUJNO! vstat 15 do 6-ih URA JE 5 DO ONA PA ŠE KAR SPI!
6.00 ja nič stvari sem vzela v svoje tačke in jo začela buditi (glavni razlog - pošteno mi je že krulilo v želodčku)
6.10 KONČNO je vstala, in najprej odšla na wc in v kopalnico (namesto da bi NAJPREJ MENI DALA ZA JEST) saj razumem da se ji je mudilo, ampak meni se je tudi zelooo (jest namreč)
6.15 vsedem se nazaj na toplo posteljo in čakam ( ne vem kako ampak uspelo mi je zaspati) v 3 minutah me je zmanjkalo
6.20 zaslišim nek ropot, dvignem glavo in JAAAAAAA pouna posoda (moja namreč) mmmmm njam njam njam pouna skledčka RC briketkov
6.40 zaslužim si malo čohanja in poljubeč (no ja dala mi jih je 10 minimalno) za slovo
6.50-14.45 dremuckanje in dolgočasenje
14.45 ropot klučev v klučavnici in JAAAAA odprla so se vrata, hitro prilaufam kdo je (in seveda Patricija je) JUPIIIII sledi igranje (pa spet me je čist polupčkala)

15.30-17.30 hmmm brala je neke popisane sliste in se pogovarjala sama s seboj ( baje more to brat da bo več znala) men se pa to zdi čist brez veze (namest da bi se igrala z mano)
18.00 vsede se na sredo sobe in nekaj skriva v rokah ( ja v rokah ma mojo naj igračno) polnilc od mobitela

18.00-19.00 AKCIJA (IGRAMO SE) OUUUUJEEEEEE

19.05 ME JE TOLK ŽGEČKALA S PEROJEM IN SE SMEJALA ZRAVEN JE PA ŠE SNEMALA MENE KAKO SE ZVIJAM OD ŽGEČKANJA....KAKO JI JE TO SPLOH USPELO!!!!

19.30 rekla mi je nej grem v akcijo in napišem moj urnik tlele na forumu da ne bojo punce rekle da se nč ne javim
19.49 pritisnem gumb pošlji in tadam

HVALA ZA VAŠE POZORNO BRANJE