Jalla in Čemažka

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 08, 2012 5:32 pm

Re: Jalla z Lokacije

Ojoj... no ja, ne bom rekla "uboga revica" kakšna je bila tam, ker ji je pa zdaj očitno sekira padla v med... lepotička je! :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe mar 16, 2012 2:34 pm

Naša mala mrmalica Jalla je ostala brez 18 zob. :girlsad: Dr. Erjavčeva pravi, da je očitno zelo nagnjena k paradontalnim boleznim, zato bo kmalu čisto brezzoba mrmalica. Grem ponjo ob 17h. :kiss:

Radi jo bomo imeli tudi, ko bo škrbasta :cat: . Upam, da se bodo šivi lepo celili ... :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 16, 2012 2:46 pm

jap, tudi našo Mišo to čaka, ista diagnoza - nagnjenost k paradontalnim boleznim,pa še 3 leta ni stara.
Seveda jih imamo radi, škrbaste ali zobate :good:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe mar 16, 2012 2:52 pm

Jap, naša Jallica je stara leto in cca 4 mesece. :negative: Na stara leta ji bomo nabavili pa protezo, da bo Maca lahko v rit grizla. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 16, 2012 3:38 pm

Daj prosiiiiim :angel: še malce napiši o tem kako je potekalo, kako Jalla prenaša vse skupaj...
pa kako ji bosta še en mesec antibiotike dajali?!? :rolleyes:
(nas tudi to čaka)

Jali pa en :kiss: pa dobro okrevanje!
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 16, 2012 5:42 pm

mah saj to ni nič tako hudo posebnega,očitno - moj Srečko je tudi praktično brezzobi, pa za kar precej jih slišim...no, v bistvu pa še mladenič.
Jalla, vseeno - drži se no, pa fajn izkoristi situacijo, ko lahko svoje sužbnje še malo bolj zasužnjiš 8) - saj veš, zdaj si boooooogaaaaaa :O :girlsad: :O ....no če pa ne veš, sem ti pa lihkar prišepnila ;) 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Pe mar 16, 2012 6:28 pm

Jalla, vse bo ok :kiss: .
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe mar 16, 2012 8:13 pm

V bistvu je najhuje to, da so ji na telo nalepili en protibolečinski obliž, ki naj bi ga imela na sebi celih ŠEST dni. In pod nobenim pogojem ga ne sme pojest. Mačka konstantno poskuša spravit flajšer dol, logično. Človek reče ok, ni panike, bomo dali gor ovratnik. Odpreš omaro in ugotoviš, da nimaš tako majhnega na zalogi. Preurediš najmanjšega, ki ga imaš, v še manjšega in ga natakneš na glavo in dobro zavežeš. Ta dotična mačiča je pripravljena naredit karkoli, ampak res karkoli, da ta ovratnik ne ostane na njej. Pa zdaj? Ne morem ji pustit, da se z glavo v steno zabija, ker ne čuti bolečine in si bo še kaj poškodovala. Da ne omenim tega, da so ga zelo "strokovno" prilepili na pol, pol ga pa že zdaj dol štrli. :dash:

Jalla je drugače ... zadeta. Do amena. Dobro so jo našopali, s čemerkoli že, ker je totalno v rožicah. :lol: Leta gor in dol po stanovanju, niti sekunde ni pri miru. Zenice ima kot bi bila na kakšnem belem prašku. Veliko se umiva in malo oblizuje. Na daleč ni videt, da bi ji kaj falilo, nič ni zatečena ali kaj podobnega. Brez težav se prehranjuje z mesom. Upam, da se bo dobro celilo in da se vsaj eno leto s stomatologi ne vidimo od blizu. :truce:

Ja nič, upam, da bomo kaj spali ... Tale obliž nam bo še dal vetra. :rolleyes:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So mar 17, 2012 11:17 am

ja no mal veselja (zadetosti ) ji pa lahko privoščita revi bogi brezzobi :crazy: , Upam da ji kljub trudu ne uspe pridet do obliža in da bo zdržal teh 6 dni ;) . Važno da jo potem ne bo več bolelo in da ne bo trpela žogolovka mačja :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po mar 19, 2012 11:35 am

Jalla je ostala še isti večer brez obliža, kar se je izkazalo za ok, ker ni tako zadeta in celo čuti kakšno bolečino. Prej je bilo z njo res nemogoče živet, ker je že v osnovi tako usekana, če pa bolečine ne čuti, potem si pa res da duška. :wacko: Na dežurni ji je vetka dala antibiotike v brizgi in jih normalno dobiva. Mislim, da bi moral biti predpogoj za obliže, da so mački mentalno "diht". :lol: Jalla je tako začela nosit žogice in celo grizt teniško žogco. :fool: Zdaj je spet normalna Jalla, malo jo boli, zato se veliko crklja, ampak vsekakor je bolje. Pa še na konzervicah je, kaj je lepšega kot to? ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po mar 19, 2012 11:42 am

Boga revica :girlsad:, no pa sej bo, počasi :). To, da ne čuti bolečine pa je po mojem sreča v nesreči, da je vsaj ne boli :)

Jalla, hitro se "zaceli", potem pa spet sončenje v atriju :kiss: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 11:49 am

Jalla, hitro se pocajti :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 11:58 am

Hvala za vse dodatne informacije. :good:

Jallici pa naša banda želi veliko velikoooooo mehkega meska! :nyam: :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po mar 19, 2012 12:17 pm

Napišem kar jaz, preden me prehiti modrozelena - budala sem. :truce: Dobila je protibolečinsko v sirupu, antibiotike ima še od prej.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 19, 2012 12:22 pm

Dr. Miš, a nisva bili skup pri vetu? Na dežurni so nam dali še malo protibolečinske zaradi izpuljenih devetic, ki znajo bolet. ;) Jalla je v bistvu povsem ok, danes konča z antibiotiki in analgetiki. Zaenkrat je še na mehki hrani in se logično nič ne pritožuje. 8) Zelo smo veseli, da bo spet zaživela življenje brez bolečin v gobčku. Moram rečt, da sem bila jaz čisto preveč usrana, kar se stomatološkega posega tiče. Tudi cenovno je bil zgolj udarec po žepu, ne pa bičanje. :P Za Jallo so lepo poskrbeli, mislim, da jo bom naslednjič peljala tja lažjega srca.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 19, 2012 1:18 pm

modrozelena je napisal/-a:Moram rečt, da sem bila jaz čisto preveč usrana, kar se stomatološkega posega tiče.

Uf, kako te razumem... sama zbiram korajžo že X let... :blush:
(naša Gospa Mačka je imela probleme pri narkozi...) :(
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne maj 06, 2012 6:53 pm

Ne morem verjet!! Preživela sem 5 intenzivnih dni med 400 psi, 50 mački, v tuji deželi in vse kar se mi je zgodilo je, da sem dobila dva žulja. Pridem domov in takoj zjutraj primem Jallo v naročje in ravno v tistem trenutku Simona prižge fen, Jalli se strga in dobim 3 zelo globoke krvaveče praske in vsaj 10 manj globokih, manj krvavečih. Ok, se zaflikam, žal sta 2 na vratu in ušesu in 1 na nartu, tako da je precej vidno.
Zdaj sedim pri računalniku, alu folija od palačink na podganji kletki in Ka začne vleči zadevo v kletko. Se razjezim, vlečem nazaj in povzdignem glas nad njo, ko prinori Mac in mi SKOČI V OBRAZ. Kremplje mi je zasadil na vsaki strani obraza do krvi. Iz čistega miru, ker sem se razjezila nad podgano! Potem pa ni nehal in je kar norel in skakal vame, ampak samo vame, v nikogar drugega. Ne v Olayo, ki je prišla mimo, ne v Simono, ki je pritekla iz kopalnice, renčal je samo name in hotel skočit še enkrat. In jutri grem v službo z obližem na roki, spuščenimi lasmi, kaj bom naredila z obrazom pa še ne vem. MENTAL CATS!! Še dobro, da imata postrižene kremplje, ampak vseeno ... :-o
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne maj 06, 2012 9:52 pm

:lol: :lol: :lol: To pa je bil prizor zjutraj na vratih, ja :D . TO je pa ZATO, ker si si ju drznila zapustit za 5 dni v "nikakvo" oskrbo in sta ti takoj dala vedet, da takole se pa že ne boste šli ;) :P :D .

Jalla (zmešanka) in Mac ("pametnjakovič") :good: :truce: :D.
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 10, 2012 12:35 pm

:offtopic: Saj vajino Olayo tudi občudujem... :blush:
ampak na žalost samo preko fotk, ker zalarjeva nikakor ne zrihta enega 'bogega skupnega sprehoda! :devil: :girlcry:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jul 10, 2012 5:06 pm

Ja potem naju pa ti dregni. ;) 8)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov